Saltar al contenido

Matalapäästöinen vyöhyke Sevillassa ZBE

15 de febrero de 2023
Matalapaastoinen vyohyke Sevillassa ZBE

1. tammikuuta 2023 alkaen Andalusian pääkaupungissa on voimassa vähäpäästöinen vyöhyke, joka tunnetaan myös nimellä ZBE. On vähäpäästöinen vyöhyke Sevillassa Se ei tee muuta kuin jatkamaan yleistä ehdotusta ilmanlaadun parantamiseksi eri osissa kaupunkia, ja tässä selitämme, miten se on ja mihin ajoneuvoihin nämä rajoitukset vaikuttavat.

Vähäpäästöinen vyöhyke Sevillassa

On ZBE Sevillassa Se noudattaa monien kaupunkien suunnitelmaa, vaikka Sevilla onkin ollut yksi ensimmäisistä maassa. Kuten sanomme, vuoden 2023 ensimmäisestä päivästä lähtien varmasti rajoituksia Sevillassa eniten saastuttaville ajoneuvoille.

Joka tapauksessa tämä aloite on seurausta uusista ekologisista toimenpiteistä, jotka sisältyvät sopimukseen Ilmastonmuutos ja energian siirtymälaki. Tarkemmin sanottuna se koskee maan yli 50 000 asukkaan kaupunkeja, vaikka kaikilla ei ole varaa tehdä niin vuoden alussa, joten heillä on koko 2023 aikaa toteuttaa mainitut rajoitukset.

Sevilla ja vähäpäästöinen vyöhyke

On totta, että Sevilla keskittyy paljon toimintaa kaupungin keskustaan, mutta tila on vapautunut ajoneuvoista jo jonkin aikaa. Siksi painopiste on asetettu osaan kaupunkia, jossa liikkuu paljon autoja, moottoripyöriä ja busseja, kuten Isla de la Cartuja, mikä määrää ZBE North Charterhouse ja ZBE South Charterhouse.

Toisaalta, ZBE North Charterhouse vaikuttaa kaduihin, jotka ovat Américo Vespucion rajaamalla ulkoa Leonardo da Vincin risteyksestä ja joihin kuuluu muita katuja, kuten Juan Bautista Muñoz, Matemáticos Rey Pastor y Castro, Marie Curie tai Avenida de Carlos II, sekä osa haaraa, joka johtaa SE-30:n liittämiseen Glorieta Olímpican suuntaan edellä mainittuun Américo Vespucion risteykseen asti.

Toisaalta, ZBE South Charterhouse Se on Marie Curie-, Camino de los Descubrimientos-, Francisco de Montesinos- tai edellä mainitun Avenida de Carlos III -kadun rajaaman ulkokehän sisällä, vaikka poikkeuksia ovatkin länsipuolen pysäköintialueet ja sen sisäänkäynnit.

Mitä nämä rajoitukset ovat?

Vaikka se saattaa kuulostaa täydelliseltä kiellolta, se ei ole sellaisenaan, koska nämä rajoituksia sisäänkäynti ja läpikulku Ne ovat voimassa vain maanantaista perjantaihin klo 7.00-19.00. tuntia. Siis silloin, kun ihmisiä ja ajoneuvoja on enemmän, kun otetaan huomioon, että puhumme yhdestä koko kaupungin pääasiallisista kohdista.

Samoin ei vaikuta kaikkiin ajoneuvoihin, mutta niihin, joissa ei ole DGT-merkkiäjoten ne, joilla on Nollapäästöt, Eco, C tai B erottuva Mainitut rajoitukset eivät vaikuta heihin, joten he voivat kulkea, liikkua ja pysäköidä edellä mainituille kaduille ja ZBE:lle.

Joka tapauksessa on korostettava, että on olemassa poikkeuksia, jotka sallivat näille alueille pääsyn ajoneuvoille, joissa ei ole merkkiä, kuten moottoripyöriä ja mopoja, sekä tavaraajoneuvoja, ambulansseja, kunnallisia autoja tai liikennevälineviranomaisia ​​sekä tiepalveluja hinausautot. siellä on jopa erityisiä poikkeuksia ajoneuvoille, jotka ovat yhteydessä mainituilla alueilla sijaitseviin yrityksiin ja jotka kuljettavat tai noutavat liikuntarajoitteisia henkilöitä. Tätä varten tarvitaan a ennakkolupa.

zbe charterhouse-alue

Mitä tapahtuu, jos ohitamme rajoituksen?

Tällä hetkellä on menossa ensimmäinen vaihe, jossa ensimmäisten kuukausien aikana tehdään tiedotus- ja valistustyötä painottaen erityisesti sisääntulopisteiden ja ajoneuvojen, joihin pääsee ja jotka eivät pääse, signalointia.

Jos kuitenkin otetaan huomioon 21.3.2022 alkaen voimassa ollut liikennelain uudistus, olisi 200 euron taloudellinen sanktio niille, jotka eivät noudata tätä sääntöä. Samoin, jos herää kysymys siitä, onko ympäristömerkki kiinnitettävä, Sevillan kaupunginvaltuusto on ilmoittanut, että ei, koska rekisterikilven avulla tiedetään jo, mikä kunkin ajoneuvon vastaava tarra on.

Mihin voin pysäköidä auton?

Jos meillä on auto, johon ei ole pääsyä, voimme etsiä pysäköintivaihtoehtoja, kuten tiede- ja teknologiapuiston länsipuolelta, Avenida Carlos III -kadulta tai Américo Vespucion ja SE-30-sillan väliltä, ​​aivan puiston edestä. Insinööritieteiden tiedekunta.

Lyhyesti sanottuna tämä ehdotus vähäpäästöinen vyöhyke Sevillassa Se pyrkii myös saamaan ihmiset tietoisiksi tarpeesta vähentää saastepäästöjä ilmakehään, joten ei ole poissuljettua, että lähikuukausina on samankaltaisia ​​toimenpiteitä muualla kaupungissa.

Osta autosi Sevillasta

Voit aina etsiä autoa, joka sopii rajoituksiin, eivätkä rajoita niitä. Clicars on hyvä tapa vaihtaa autosi, jos olet Sevillassa, koska toimitamme käytetyt ja käytetyt automme mihin tahansa niemimaan osaan. Osta yhdellä napsautuksella ja saat autosi kotiovellesi seuraavana päivänä. 15 päivää tai 1000 kilometriä aikaa testata sitä, ja jos se ei vakuuta sinua, palauta se! Noin helppoa.

Oliko tästä viestistä apua?