Jaa

Tweet

lähettää

pinea

Sähköposti

tulostaa

Fiat «kuka on nähnyt sinut ja kuka näkee sinut». Kyllä, sillä Torinon talo kokee parin vuoden sisällä vallankumouksen korkeimmalla tasolla. Syy: valmistaa ennennäkemätön tuotehyökkäys. Liittymisensä sukupuuttoon kuolleen PSA-konserniin ansiosta he ovat voineet edetä kaivatussa sähköistössä. Itse asiassa yksi malleista, joka antaa heille suurimmat tulot, on Julkaisematon Fiat 600, josta olemme jo kertoneet sinulle. Eikö kello soi? No sen pitäisi, sen näkee.

Jos et tiennyt, matkalla oleva Fiat 600 tulee merkitsemään käännekohtaa brändissä. Se on suljetun kokoinen SUV, joka pelaa puolivälissä segmentin A ja segmentin B välillä. Itse asiassa se on osa laajempaa valikoimaa, jonka uusi Jeep Avenger on jo julkaissut. No sitten, Kun kuukausia on jäljellä ennen kuin se näkee virallisesti päivänvalon, se on jäänyt kiinni suorittamasta validointitestiä. Ja vaikka se on vaikeaa, se on jättänyt meille lisää johtolankoja…

Fiat 600, jos sitä sellaiseksi kutsutaan, on Jeep Avengerin tekninen klooni ja se rakennetaan sen rinnalle Tychyn keskustaan…

Stellantis-tehdas Tychyssä aloittaa täysin uuden Jeep Avengerin tuotannon

Cochespiasin kavereiden ansiosta olemme saaneet pääsyn sarjaan vakoilukuvia. Valokuvaajat ovat kuvanneet useita yksiköitä uusi 600 ladattu naamiointi suorittaa validointitestin. Kerros on edelleen tiheä, mutta sen linjan yksityiskohdat arvostetaan yhä enemmän. Itse asiassa kaksi on kiinnittänyt huomiomme enemmän kuin mikään muu, koska ne vahvistavat sen, mitä me kaikki tiesimme: Se on looginen kehitys, ja pienemmässä koossa, 500X.

Ensinnäkin meillä on joitain pyöreä optiikka, joka kehittäisi nykyisen 500X:n jo urheilua. Eikä vain, sillä puskurissa on myös toissijainen pyöreä optiikka, kuten 500e näyttää. Amen a Lyhyt, lihaksikas huppu, joka kapenee viistoon A-pilariin joka väistää hytin, joka näyttää ensi silmäyksellä tilavalta. Emme myöskään voi sivuuttaa sitä, että sivukuvassa se muistuttaa myös nyt legendaarista 500X:ää.