Jaa

Tweet

lähettää

pinea

Sähköposti

tulostaa

Kiinalaiset tulevat! Kiinalaiset tulevat! Kuulin ja luin tämän lauseen tuhansia kertoja vuosikymmen sitten, kun kiinalaiset brändit uhkasivat ensimmäisinä lanseerata mallinsa Euroopassa. Tuolloin heidän autonsa eivät vastanneet eurooppalaisten kuljettajien tasoa. Oli vain kaksi syytä ostaa yksi: muotoilu ilman suuria röyhelöitä, mutta tulos ja alaspäin hinta. Kaikella muulla oli riski tehdä virhe…

Mutta eurooppalainen ylimielisyys unohti sen Kiina on kopioiden kehto ja niin he ovat tehneet. Maailman väkirikkaimman maan hallitus asetti joukon säädöksiä, jotta eurooppalaiset valmistajat voisivat myydä siellä mitä halusivat: jakaa teknologiaansa. Näin valmistajat, kuten SAIC Motor, ovat kasvaneet hankkiakseen myöhemmin kuolevan MG ja nyt he ovat muuntaneet alkuperäisen lauseen: Kiinalaiset ovat jo täällä! Ja he eivät aio lähteä sillä tavalla vain siksi.

MG jatkaa myyntinsä kasvattamista Euroopassa, mikä on vakava uhka jo konsolidoituneille yrityksille…

MG HS 9

Kuten tiedät SAIC Motor otti haltuunsa MG:n «jäänteet», kun Rover meni konkurssiin. Tämä tapahtui yli kymmenen vuotta sitten, mutta kaikki nämä vuodet kiinalaiset ovat työskennelleet huolellisesti rakentaakseen entisen englantilaisen yrityksen julkista kuvaa. tänään on a hybridi- ja sähköautojen valmistaja joka tarjoaa saman tason ajoneuvoja kuin mikä tahansa muu eurooppalainen yleisvalmistaja. Ja Cybertruckin kanssa se jopa päihittää jonkin verran.

Olipa miten tahansa, MG:n luettelon vahvuus nostaa sen myyntilistan kärkeen. Tämä tilanne ei esiinny eristyksissä joissakin maissa, vaan pikkuhiljaa ne ovat nousemassa Euroopassa. Ja sen kehityksen ymmärtämiseksi on avainasia: Ne ovat yksi suosituimmista yrityksistä Isossa-Britanniassa.. Hänen kotimaansa ja menneisyyden tärkein myynnin linnake on yksi skeptisimmistä ulkomaisista tuotteista, mutta ei niin heidän kanssaan.