Jaa

Tweet

lähettää

pinea

Sähköposti

tulostaa

Kun Stellantis ilmoitti Jeep Avengerin virallisesta debyytistä, olimme erittäin iloisia. Vähän ennen vuodatettiin, että valittu nimi osui samaan kuin se, jota käytti tuo herjattu Dodge-keskiperäinen sedan, jonka vain harvat muistavat. Ja tosiasia on, että tulos on ollut niin hyvä, että se on tosiasiassa kruunattu Vuoden autoksi 2023. Kaiken kaikkiaan näyttää siltä, ​​​​että sen suhdannesykli Se ei ole niin hyvä kuin he olisivat toivoneet jenkkitalo.

Syynä ei ole se, että se on huono tuote, vaan sen pieni alkuvalikoima. Sen johtajat sanoivat sen debyyttinsä aikana se myydään vain mielenkiintoisen, mutta vähemmistönä olevan sähkövoiman kanssa. Päätös oli meille kiistanalainen, koska sen täydelliseen standardointiin on vielä pitkä matka. Siinä olisi kuitenkin vain yksi poikkeus: Espanjassa, Italiassa ja Puolassa olisi lämpökone. Nyt mennään pidemmälle…

Terminen Jeep Avenger oli tarkoitus myydä vain Espanjassa, Italiassa ja Puolassa tarjotakseen halvemman hinnan…

Jeep Avenger ensimmäinen painos

Kuten jo tiedät, koska kerromme sinulle heidän salaisuutensa, Avenger on myynnissä Espanjassa, Italiassa ja Puolassa bensiinilämpömoottorilla sähkön lisäksi. Brändi ilmoitti tuolloin tehneensä niin, koska kolmella markkina-alueella sähkömallien myynti on hitaampaa eri tekijöiden, kuten latauspisteverkoston, vuoksi. Hinnat olivat myös toinen syy, koska sähkö tulee kalliiksi paikallisille asiakkaille.

Näin ollen Jeep Spain -verkkokonfiguraattorissa (tässä) voimme tilaa Avenger bensiini 1.2 Turbo 100 hv teholla. Sitä on saatavana vain kolmella tasolla: Avenger, Summit ja Longitude, minkä vuoksi se tarjoaa ostajalle paljon varusteita vakiona tai lisävarusteena. Tämä moottori liittyy kuitenkin 6-vaihteiseen manuaalivaihteistoon, joka lähettää moottorin tehon etuakselille. Kaikki lähtöhintaan 21 510 euroa alennuksin.