Jaa

Tweet

lähettää

pinea

Sähköposti

tulostaa

Hän Citroen C4 Cactus Se on yksi malleista, joka on tuonut gaalatalolle eniten iloja ja suruja. Hänen debyyttinsä oli melko sosiaalinen tapahtuma, koska hän ylitti kaikki kilpailijansa. Sen «julkisivun» alla raaputtaessa «keksintö» ei kuitenkaan ollut niin pyöreä kuin meille oli myyty. Ja niin tapahtui: se oli bluffia. Markkinoinnissa tämä on seuraava: menestys elinkaarensa alussa ja pettymys, kun yleisö tuntee tuotteen. Mutta on olemassa iso mutta.

C4 Cactus on todellinen myyntimenestys muualla maailmassa. Jos olit unohtanut sen ranskalaiseen taloon, he ajattelivat, että olisi hyvä idea viedä se Mercosuriin, joka on heidän suuri myyntilinnake. Ja siellä asiakkaat ja ei-asiakkaat gaalatalo Kyllä, he ovat antaneet hänelle mahdollisuuden, jonka hän ansaitsi. Ennen kaikkea siksi, että se on tuote, joka itsessään on enemmän tämän alueen makuun ja nyt juuri tehty uudelleenmuotoilu kyllä ​​se on päivitetty. Tulet näkemään…

Jo legendaarisen Citroën C4 Cactuksen ulkoinen estetiikka ei muutu juurikaan tämän uudistuksen myötä…

Uusi SUV Citroën C4 Cactus

Kuten näette, koska se näkyy näissä virallisissa kuvissa, Brasilialaisen uudistetun Citroën C4 Cactuksen imago ei ole juurikaan muuttunut. Se pysyy uskollisena viimeiselle Euroopassa myydylle versiolle hieman terävämmällä etupäällä ja ilmeikkäämmällä kaksoisoptiikalla. Grilli ja puskuri eivät myöskään muutu, vaikka jotain uutta onkin. Kyse on huurtumista estävät kehykset, sivutumat ja uudet tarrat «C» pilarit.

Täydennyksenä Citroën on laajentanut kevytmetallivanteiden valikoimaa. Tehokkaimmassa versiossa on nyt uusia malleja 16 tuuman ja 17 tuuman kokoille. Muut elementit, jotka muodostavat C4 Cactuksen estetiikan, pysyvät ennallaan. Meillä on siis hieman yli 4,10 metriä korkea runko, jossa on lisäkorkeutta maasta ajettavaksi hyvin huonokuntoisilla teillä sekä käytännölliset kattopalkit tai ilmakuoret.