Jaa

Tweet

lähettää

pinea

Sähköposti

tulostaa

Autoteollisuus on yksi maailman globalisoituneimmista. Lähes kaikki yritykset kehittävät koko mallistonsa ajatellessaan myydä niitä suuressa osassa maailmaa. Mutta tätä lausuntoa ei voi nähdä autojen korirakenteissa, vaan sen alustan ja tekniikan sisällä, joka antaa niille elämän. Toyota on yksi niistä, jotka tietävät siitä eniten, koska TNGA-alusta on yksi eniten käytetyistä tai Volkswagen-konserni, jossa on MQB-pohja.

Vaikka autoteollisuus on pitkälle standardoitua ja globalisoitunut, on kuitenkin «poikkeuksia». Yhdysvallat ja sen hallitsijat suojelevat alaansa joillakin, kuten turvallisuuteen liittyvillä säännöksillä. Tämä tarkoittaa sitä tosiasiaa, että pienet valmistajat ja mallit, kuten Morgan Super 3 ei ole saapunut Yhdysvaltoihin aiemmin. Mutta tämä «ongelma» on jo ratkaistu alusta lähtien Morgan on ilmoittanut myyvänsä siellä hyvin erikoisversion.

Morgan Super 3 säilyttää englantilaisten roadstereiden klassisimman olemuksen…

Kuten kuvista näkyy, Morgan Super 3 ei juurikaan muutu eurooppalaisesta versiosta. Tosiasia on, että Yhdysvalloissa sitä pidetään moottoripyöränä eikä ajoneuvona, kuten vanhalla mantereella. Siitä huolimatta vastuuhenkilöt ovat joutuneet muuttamaan tiettyjä teknisiä näkökohtia noudattaakseen lainsäädäntöä. Niiden joukossa ovat etuoptiikka, joka nyt menee keskelle sen sijaan, että se olisi lähempänä sivusiipiä.

Ensimmäisen kerran Morgan myi autonsa Yhdysvalloissa vuonna 1951. vaikka myöhemmin he joutuivat poistumaan maasta erilaisten lakien vuoksi…

Myös nämä lailliset säännöt ovat pakottaneet Morganin vaihtamaan takavalot, vilkut ja heijastimet. Mutta välttääkseen keskittymisen Super 3:n kehitykseen näihin sääntelyn muutoksiin, brändin suunnittelijat ovat lisänneet uusia sävyjä koriin. Lisäksi saatavilla on yli 200 vaihtoehtoa ja lisävarustetta Super 3:n rakentamiseen ja konfigurointiin, mitä jokainen amerikkalainen kuljettaja voi haluta. Sisältää takit ja polvisuojat…

Ja nyt se on jo saatavilla Yhdysvalloissa, vaikka sen ihon alla ei ole mekaanisia muutoksia…

Morgan_Super_3_USA_Media_35-skaalattu