Jaa

Tweet

lähettää

pinea

Sähköposti

tulostaa

Autoteollisuus on täynnä pyörillä varustettuja jalokiviä, joista harva tietää. Vuosien varrella on ollut monia merkkejä, jotka ovat jättäneet tai ainakin yrittäneet tehdä jälkensä malleillaan. Meillä on esimerkkejä Seatin tasosta 600:ssa, Fiatista ikonisessa 500:ssa tai Citroënista 2CV:ssä. Mutta arkipäiväisen ideologian ulkopuolella on yritykset, jotka ovat Olympuksessa tavallisten mallien osalta. Hän AC Cobra GT Roadster Se on yksi niistä.

Tämä AC Cars -malli ei ehkä kuulosta tutulta mutta vuosien saatossa se on ollut monen unelma. Sen leviäminen on kuitenkin ollut niin rajallista, että yksiköiden määrä ympäri maailmaa on hyvin pieni. Mutta muutama kuukausi sitten englantilainen tuotemerkki esitteli uusimman sukupolvensa. Ja vaikka näyttää siltä, ​​että se on sama ihonsa alla, on joukko parannuksia, jotka tuovat sen 2000-luvulle kynän vedolla. No, nyt voit ostaa sellaisen…

AC Cobra GT Roadster painaa ekstrudoidun alumiinirungon ansiosta 1 450 kiloa…

Jos et tunne häntä, virkistamme muistisi. Uusi AC Cobra GT Roadster on jo legendaarisen suora perillinen AC Shelby Cobra. Sen historia juontaa juurensa kaukaiseen vuoteen 1962, ja kaikkien näiden vuosien aikana se on kokenut monia käänteitä. Se kuitenkin siirtyy pois edeltäjänsä käyttämästä tekniikasta, koska nyt kehitysinsinöörit ovat valinneet uusia teknisiä ratkaisuja, kuten suulakepuristettu alumiinirunko.

Hänen ansiosta vaa’an lopullinen paino pysyy kohtalaisen 1450 kilossa. Lisäksi se auttaa siihen kaikki sen kori, paneelit, on valmistettu hiilestä. Mittojen mukaan se on nyt 4,22 metriä pitkä ja akseliväli on 2,57 metriä. Mitä tulee ulko- ja sisäsuunnitteluun, se säilyttää alkuperäisen puhtaan olemuksen, mutta uusilla elementeillä, kuten kosketusnäyttö joka «piiloutuu» kojelaudan alaosaan.

Mitä voimme odottaa Cobra GT Roadsterilta…? Paljonko se maksaa kotimaassasi…?

AC Cobra GT Roadster - Lontoon eksklusiivinen paljastus 4