Jaa

Tweet

lähettää

pinea

Sähköposti

tulostaa

Aston Martin on «hitaasti toipumassa» tahmeasta tilanteesta. Gaydonin talo jäi ilman tarvitsemaansa teknistä apua juuri sillä hetkellä, kun sen piti uudistaa mallistoaan. Mutta Daimler AG:n ja muiden siihen «ottaneiden» kumppaneiden ansiosta se on pystynyt saattamaan päätökseen valikoimansa uudistamisen. Amen mitä sen ensimmäinen SUV, DBX, menestyy todella hyvin myynnissä. Vaikka tänään on aika sanoa surulliset hyvästit.

Kyllä, koska Aston Martin esittelee yhteiskunnalle mallin, jolla se jättää hyvästit loistavalle aikakaudelle. Se on noin DBS 770 Ultimate -ohjauspyörä tai mikä on sama, Cabrio-versio 770 Ultimatesta, jonka hän esitteli muutama kuukausi sitten. Ja vaikka sen julkistaminen on kestänyt jonkin aikaa, se tekee niin hyvin tehtyjen läksyjen kanssa. Kyllä, koska se on malli, jossa on talon paras tietotaito ja suurin teho kaikista saagan malleista. Ja myös salaisuus.

Aston Martin DBS 770 Ultimate Volanten tuotanto on 199 yksikköä ja ne ovat kaikki loppuunmyytyjä…

Aston Martin DBS 770 Ultimate ohjauspyörä

Kuten näet DBS 770 Ultimate Volante käyttää parhaita urheiluvaatteitaan. Pohjimmiltaan se on sama kuin sen coupé-veli, mutta tässä tapauksessa katon puuttuminen antaa sille plussaa persoonallisuutta. Lisäksi Q by Aston Martin -divisioona on vaivautunut luomaan laajan valikoiman lisävarusteita ja prosesseja tehdäkseen siitä entistä eksklusiivisemman. Valinnaisessa luettelossa on hiilikuitua, nahkaiset istuinosat tai ainutlaatuiset korigrafiikat.

Aivan kuten 770 Ultimate Volante-versiossa on 21 tuuman kevytmetallivanteet. Niiden monipuolinen tyyli on peräisin Valkyrie-mallista, ja ne on viimeistelty satiinihopealla tai satiinimustalla. Etuakselilla on käytetty Pirelli P Zero 265/35 R21 ja takana 305/30 R21 renkaita. Se kiinnittää myös kynnyksiin erityisiä laattoja, joissa on «770 Ultimate» -logo ja rajoitettu painoksen numerointi korostamaan sen eksklusiivisuutta.