Jaa

Tweet

lähettää

pinea

Sähköposti

tulostaa

Mini Countryman on yksi mielenkiintoisimmista kompakteista maastoautoista. Totta, hän on veteraani vielä aloittelijana, mutta hänen mekaaninen toimintasäde ja teknologinen tasonsa ovat edelleen korkealla tasolla. Niin paljon, että se voi varjostaa kilpailevien yritysten mallit, kuten veljensä BMW X1 tai Audi Q3 ja Mercedes-Benz GLA. Sähköistys jättää sinut kuitenkin epäedulliseen asemaan, koska tänään Sen valikoimaan kuuluu vain ladattava hybridiversio loistava suoritus.

Kuitenkin viime viikkoina olemme voineet nähdä uuden Countrymanin täynnä naamiointia. Näillä edistyksillä oxfordin talo ilmoittaa, että hänen debyyttinsä on hyvin lähellä. Ja se tekee niin tehdäkseen harppauksen sataprosenttiseen sähköiseen liikkuvuuteen, vaikka valikoimastaan ​​ei puutu «perinteisiä» versioitakaan. No sitten sanoa hyvästit nykyiselle maanmiehelle tulee uusi erikoisversio nimeltä: Cooper S Countryman ALL4 Uncharted Edition.

Millainen on uusi Mini Cooper S Countryman ALL4 Uncharted Edition…?

Mini Cooper S Countryman ALL4 Uncharted Edition

Kuten näet, uuden Mini Cooper S Countryman ALL4 Uncharted Editionin perussuunnittelulinjat jatkuvat sellaisina kuin tiesimme ne. Jopa niin tämä on yksi omaperäisimmistä erikoisluomuksista jonka englantilainen tuotemerkki on laittanut myyntiin. Sinun tarvitsee vain nähdä sen runko ymmärtääksesi tämän käsitteen. Ensinnäkin, koska korissa on kaksi sävyä: valkoinen alaosa ja yläosa vihreä? «harmaa» ja sitten katto tyhjenee.

Aksenttina, oranssi raita kulkee etupuskurista taakse katon läpi. Optiikasta ei myöskään ole puutetta mustina kahvojen kanssa ovien avaamiseksi. Sen luojat ovat käyttäneet samaa kiiltävää mustaa väriä myös kevytmetallivanteissa, joissa on myös maaseudulle suunniteltuja renkaita. Lopuksi etupyöränkaarien takana ovat logot, jotka tunnistavat tämän version.