Jaa

Tweet

lähettää

pinea

Sähköposti

tulostaa

samoin kuin tiedät Alfa Romeo on tulossa ulos pitkästä letargiasta, jossa se oli. Italialainen yritys ei ollut pitkään aikaan löytänyt olemustaan ​​kovin hyvin, mutta näyttää siltä, ​​että Stellantisin ansiosta se kukoistaa juuri niin kuin puristit haluavat. Olipa miten tahansa, tulevaisuuden Alfa Romeolla ei ole mitään tekemistä menneisyyden kanssa ja nämä uudet polut johtuvat muun muassa sähköistymisestä. Lisäksi sen valikoimasta tulee vieläkin tuottoisampi.

SUV-autot ovat avain brändeille olla «kannattavia» koska asiakas pyytää tämäntyyppistä ajoneuvoa klassisempien ajoneuvojen sijaan. Näin ollen sähköistyksen myötä olemme todistamassa tämän tyyppisten ajoneuvojen massiivista syntymistä. No, biscionen talossa he valitsevat tämän reitin ja kaikki viittaa siihen he suunnittelevat uutta Alfa Romeo Grand Stelvioa. Kyllä, olet lukenut oikein, mikä olisi hänen hypoteettinen kauppanimensä. Oletko samaa mieltä hänen kanssaan…?

Huhut viittaavat siihen, että tämä Alfa Romeo Grand Stelvio saapuu vuonna 2028, mutta valitsevatko he todella sen nimen…?

Alfa Romeo Stelvio 2023 10

Mene eteenpäin, tämä nimi on puhdasta olettamusta, mutta miksi ei antaisi sille uskottavuutta, varsinkin kun merkki ei tee muuta kuin leikkiä tietämätöntä tulevien malliensa kanssa? Jos teet vähän muistia, muistat, että italialainen talo on pyytänyt auta seuraavan B-maastoautosi nimeämisessä. No sitten Vuoteen 2028 ajatellen suuri maastoauto tulee markkinoille joka sijoittuu alueen yläpuolelle nykyinen Stelvio.

Yksi syy, miksi Alfa Romeo ei valitse Grand Stelvio -nimeä, on se nykyinen Stelvio ei ole jäänyt markkinoille ja aivan uuden mallin lanseeraus, johon liittyy «kirottu» nimi, voi johtaa asiakkaita harhaan ja saada siitä myös flopin…

Kanssa Alfa haluaa vastustaa jo vakiintuneita Audi Q8 e-tronia ja Mercedes-Benz EQS:ia. Silti tuntuu rohkealta, että brändistä vastaavat olivat valinneet tämän nimen ja vielä varsinkin vielä kehitteillä olevalle tuotteelle. Jotkut kuitenkin huomauttavat, että tämän nimen käyttäminen antaisi enemmän urheilullista painoarvoa a SUV, joka olisi lähes 5 metriä pitkä ja sinun luulisi olevan se tuotemerkin lippulaiva.