Hallitus tekee suuria ponnisteluja kansalaisvartioston teknisten resurssien nykyaikaistamiseksi. Jättäen huomiotta tällä toimenpiteellä mahdollisesti olevat keruutarkoitukset, meidän on kehuttava sitä. Ei ole normaalia, että he jatkavat työtään veteraaniajoneuvot, joilla oli monissa tapauksissa ajettu lähes puoli miljoonaa. Siksi he ovat viime vuosina ja kuukausina «ostaneet» suuren määrän ajoneuvoja …

Yleissääntönä on, että kun hallinto tekee tämäntyyppisen oston, sen on esitettävä a julkinen kilpailu. Yritykset, jotka haluavat osallistua, «ilmoittautuvat» siihen ja yleensä se tehdään suljetussa kirjekuoressa. No, asianomaisen kilpailun suorittamisen jälkeen Civil Guard on hankkinut 301 yksikköä Alfa Romeo Stelvioa. Mutta varokaa, tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun arvokkaat luottavat Stellantis-yritykseen motorisoimaan sen Liikenne-osion.

Liikennevartiosto on valinnut Alfa Romeo Stelvio 2.2 Diesel 190 CV ja Q4 neliveto…

Alfa Romeo Stelvio Q4 Civil Guard Traffic joulukuu 2021

Alfa Romeon viralliset «vihaajat» sanovat, että «mitä truñon siviilikaarti on ostanut.» No, olemme erittäin pahoillamme, koska vaikka et uskoisi tai haluaisit uskoa, Stelvio on hyvin lähellä baijerilaisten kilpailijoidensa teknologiaa, laatua ja turvallisuutta. Ehkä hän ei kirjo sitä niin kuin he tekevät, mutta yrityksen kokemasta huonosta tilanteesta ei voi juurikaan moittia. Kaiken kaikkiaan kilpailun voittanut yksikkö on ehkä tasapainoisin koko valikoimasta.

Se on noin Alfa Romeo Stelvio 2.2 Diesel 190 hv ja neliveto Q4. Kuten odotettiin, se liittyy 8-vaihteiseen vääntömomentinmuuntimella varustettuun automaattivaihteistoon, jonka allekirjoitti ZF ja Täyttää Euro 6 D Final -päästöstandardin. Kuten yritys tiedotteessa kertoo, Stelvio on valittu ajoneuvoksi taloudellisten ja teknisten kriteerien perusteella saadun loppupisteen perusteella.

Mitä tulee vakiovarusteisiin, niin Q4-vedon ja etutasusyötön lisäksi on Alfa DNA ajotilan valitsin. Turvallisuuden kannalta se lisää AFS:n mukautuvan Bi-Xenon-valojärjestelmän, tahattoman kaistanvaihdon varoitusjärjestelmän, liikennemerkkien tunnistus ja peruutuskamera edessä ja takana pysäköintitunnistimilla.

Vartiohenkilökunnan puolelta Stelvion 301 yksikköä ovat mukana Huippuluokan valosilta LED-tekniikalla ja taitettavalla viestipaneelilla. Sen avulla he voivat tehokkaasti ilmoittaa kuljettajille mahdollisista tiellä mahdollisesti tapahtuvista onnettomuuksista. Ja nyt metsästämään rikollisia, mistä pidämme vähiten moottori- ja nelipyörän ystäville …

Lähde – Alfa Romeo