Euroopassa niitä ei tunneta hyvin, mutta Noutoautoista valmistetut katumaasturit ovat menestys markkinoilla, kuten Yhdysvalloissa. Yksi parhaista esimerkeistä tästä on uusi ja erittäin odotettu Ford Everest. Viimeksi puhuimme tästä maastoautosta muutama kuukausi sitten. The Blue Oval julkaisi joitain vakoojakuvia, joissa näimme sen ruumiin peitettynä a paksu naamiointiOllakseni rehellinen, saa nähdä melko vähän. Nyt he palaavat taisteluun lisää…

Tässä tapauksessa tämä on hänen virallinen debyyttinsä, julkaisemalla yksityiskohdat, jotka eivät vielä nähneet valoa. Ja virallisten kuvien kuorma, jotka vahvistavat sen, minkä jo tiesimme: se on kopio Rangerista. Kaiken kaikkiaan edessämme on muodikas tuote, joka segmenttinä voisi hyvinkin saavuttaa Euroopan. Et kuitenkaan voi unohtaa, että sen pohja on sama kuin poiminta, joten se on a palkki ja poikkipalkki alusta. Se kuitenkin peittää sen hyvin…

Uuden Ford Everestin ulkomuoto kehittyy Rangerin ulkonäöstä, ja sisustus jäljittää sen…

Seuraava sukupolvi Ford Everest Sport 2022

Kuten olemme aiemmin sanoneet, ja se näkyy kuvista, uuden Ford Everestin muotoilu on kopio Ranger-picupista. Etenkin etuosan ja sen muodostavien elementtien osalta. Muutoksia tuova etuala on sivukuva. Lähinnä siksi, että se unohtaa täytettävän kylpyammeen tarjota yhden tilavuuden takaistuimet ja tavaratila. Sen lisäksi, että se avaa isommat takaovet päästäkseen sisään…

Jos menemme taakse, voimme nähdä sen optiikka on paljon leveämpi kuin poimija. Niitä yhdistää myös musta kehys, johon on integroitu mallin kaupallinen nimi: Everest. Sisäovista katsottuna kehitys edelliseen Everestiin verrattuna on järjetöntä. enemmän kuin mitään, koska lainaa Rangerin ohjaamon kaikkine herkkuineen ja heikkouksineen. Joten se vapauttaa teknologiaa ja parantaa koettua laatua.

Toisaalta se korostaa konfiguroitava digitaalinen mittaristo koot vaihtelevat 8-12,4 tuumaa. Keskinäyttö voi olla perusversioissa 10,1 tuumaa ja korkeissa 12 tuumaa. Infotainment-järjestelmän osalta se esittelee SYNC 4:n, jonka tunnemme jo muissa valmistajan mallistossa. Lopuksi, saapuu jopa seitsemällä istuimella kolmeen riviin ja tavaratila, jonka kapasiteetti on ilmoittamatta.

Tehokas mekaaninen valikoima, mukana dieselversiot…

Seuraavan sukupolven Ford Everest Platinum 2022

Toinen tärkeä osa uudesta Ford Everestistä on sen mekaaninen valikoima. Toistaiseksi Blue Oval on ilmoittanut, että se koostuu kahdesta versiosta, yhdestä bensiinistä ja kahdesta dieselistä. Moottori, joka avaa valikoiman, on a 2,3-litrainen EcoBoost tulossa vuonna 2023. Hänen viereensä tulee olemaan 2,0 litrainen ja 3,0 V6 diesel joka ensimmäisessä tapauksessa voidaan varustaa yhdellä tai kahdella turbolla. Omalta osaltaan, vaihteisto on 10-vaihteinen automaatti.

Niille, jotka rakastavat ajamista, 6-vaihteinen manuaalivaihteisto on myös saatavilla. Blue Oval ilmoittaa, että Everest tarjoaa kahlaamiskyvyn jopa 80 senttimetriin, mikä on ennätys luokassaan. Toisaalta katossa on lisävahvikkeita a enimmäiskuorma 350 kiloon asti. Lopuksi moottoritilassa on ylimääräistä tilaa toiselle akulle, jolla voidaan käyttää lisätarvikkeita.

Onko mahdollista, että Everest saavuttaa Euroopan ja Espanjan?

Seuraava sukupolvi Ford Everest Sport 2022

Kuten olet voinut lukea, Ford Everest ei ole Euroopan markkinoille tarkoitettu tuote. Rangerin tukikohta ei ole kaikki mukautettu Vanhan mantereen asiakkaiden tarpeisiin. Jos pidit siitä ja haluaisit yksikön, ei olisi outoa, jos joku rinnakkaistuoja tuo mukanaan. Meidän on katsottava, onko markkinoilla kysyntää, koska voimme olla yllätyksenä. Varsinkin se, miten patio on.

Lähde – Ford