Mitä tulee yksinoikeuteen, ainakin autoalalla, monet uskovat, että puhumme hinnoista. Sukupuubrändejä on lähes jokaisessa markkinasegmentissä, mutta niiden aura voi loistaa eri tavoin tai ei. Yksi eksklusiivisimmista ja kirkkaimmista aarteista itselleen on Morgan. Tiesitkö, että englantilainen talo on ollut uskollinen olemukselleen yli vuosisadan? Kyllä, sama, joka ajaa sen valmistamaan ajoneuvoja, joilla ei ole kopiota kilpailevissa yrityksissä…

Yksi malleista, joita kutsutaan lisäämään auraasi, on Morgan Super 3. Ehkä sen nimi kuulostaa sinulle tutulta ja olet oikeassa, koska se on korvike jo myyttiselle 3 Wheelerille, jota he myivät viime aikoihin asti. Nyt he palaavat taisteluun tuotteella, joka, vaikka onkin uskollinen olemukselleen, päivittää ja parantaa kaikkea. Viimeksi puhuimme hänestä debyyttinsä ilmoittavan teaserin takia, mutta nyt se on virallista. Täällä kerromme sinulle kaikki sen salaisuudet.

Morgan Super 3:ssa ei ole enää edeltäjänsä V-twin-moottoria edessä…

Ensimmäinen asia, joka tulee mieleen Morgan Super 3:ssa, on se, että moottori ei ole enää sammunut. Kanssa debyytti uusi suunnittelukieli, joka on saanut inspiraationsa lentokoneajasta jossa toiminto vaikutti brändin mukaan muotoon. Eikä se ole ainoa asia, sillä he vahvistavat, että se on ensimmäinen sataprosenttisesti uusi muotoilu sitten Aero 8:n lanseerauksen vuonna 2000. Se on kuitenkin uskollinen talon ohjeille. paljasta jousitukset, optiikka ja osa uudesta alustasta.

kuin hyvä kolmipyörä takapyörä on integroitu koriin. Tämä puolestaan ​​maksimoi aerodynaamisen tunkeutumiskertoimen, koska se on kiilamainen. Kuitenkin, koska siinä ei ole kattoa ja konepeltiä, siinä on visiiri, joka suojaa kuljettajaa ja matkustajaa kovalta tuulelta. Istuinten takana on myös turvakaaret, jotka estävät loukkaantumisen kaatuessa. Lisäyksenä siellä sivuilla koukut matkalaukkujen ripustamiseen.

Täysin uusi sisustus, 3 Wheeleristä se perii vain käynnistyspainikkeen…

Morgan Super 3 2022

Sisältä Morgan Super 3 on täysin uusi. Se on edelleen spartalainen ajoneuvo, mutta ei laadun tai halpojen autoasetusten puutteen vuoksi. Yhdellä silmäyksellä se jää he ovat käyttäneet uusia metallilla viimeisteltyjä kappaleita tai a digitaalinen mittaristo. Itse asiassa he sanovat, että mikä tahansa sisäosan osa on pölytiivis ja suojattu vesiroiskeilta mistä tahansa suunnasta, jopa integroidut USB-liitännät.

Muita parannuksia tulee istuimiin, jotka on verhoiltu materiaaleilla, kuten vinyylillä, vedenpitävällä nahalla ja teknisellä kankaalla, joka kestää hyvin vettä ja UV-säteitä. Kauha Super 3 käynnistää jalkojen lämmittimen mikä tekee siitä entistä mukavamman käyttää kylminä päivinä. Kaikki tämä täydentyy ohjauspyörällä, jossa on korkeus- ja syvyyssäädettävä ohjauspylväs. Lopuksi nostalgian säilyttämiseksi, säilyttää 3-pyöräisen painikkeen käynnistyksen.

Huipputeknologiaa, jossa yhdistyvät Ford-moottori ja MX-5-vaihteisto…

Morgan Super 3 2022

Lopuksi on aika puhua aiheesta tekniikka, joka antaa eloa uudelle Morgan Super 3:lle. Tämä malli on alumiinista valmistetulla monokokkirungolla, joka on jatkoa Plus Six 2019:n ja Plus Four 2020 -mallien ensiesittelystä. Tällä tekniikalla ne tarjoavat ensiluokkaista ajodynamiikkaa, koska se on edeltäjäänsä kevyempi ja jäykempi. . Hänen ihonsa alla on puolestaan ​​a kolmisylinterinen bensiinimoottori ja luonnollinen pyrkimys Ford 1,5 litrainen.

Hallinnossaan se luottaa a Mazdan viisivaihteinen vaihteisto. Pohjimmiltaan se on sama, johon asennettiin edellinen 3 Wheeler ja jonka löydämme myös uusimmasta sukupolvesta japanilaisesta MX-5 avoautosta. Brändin mukaan voimansiirto täyttää Moottoripyörien Euro 5a -päästöstandardijoka on myös autojen mukainen ja täyttää Euro 5b -standardin, joka sisältää OBD-vaatimukset.

Toistaiseksi emme tiedä sen tehoa, suorituskykyä ja kulutusta, mutta ne ovat varmasti korkealla tasolla. Kuitenkin, jos pidit siitä, voit tilata yksikön. Morgan sanoo, että ensimmäinen saapuu vuoden 2022 aikana ja sen lähtöhinta alkaa 34 958,33 punnasta ilman veroja jotka vastaavat. Espanjassa emme tiedä mikä on peruskorko, mutta tottuu ajatukseen, että halpaa, halpaa, se ei ole…

Lähde – Morgan