Yksi autoteollisuuden pienimmistä ja jännittävimmistä valmistajista on Morgan. Brittitalo on antanut vapaat kädet moottori- ja nelipyöräfanien unelmille jo useiden vuosien ajan. Ennen kaikkea siksi sen valikoima ei koostu käytettävistä malleista, muuten retro design lenkkarit ja muutamalla myönnytyksellä lohduttaakseen. Asiakkaiden tavoittaminen ei kuitenkaan ole haitta, koska ne ostaja tietää, mitä he tarjoavat…

Lisäksi, vaikka monet eivät ehkä uskokaan, he ovat voittaneet korkean tason urheilukilpailuissa. Yksi niistä asioista, joka antoi heille eniten tyydytystä, oli voitto LeMansissa vuonna 1962. Ja hyödyntäen sitä tosiasiaa, että tästä vuosipäivästä on kulunut kuusi vuosikymmentä, brändistä vastaavat ovat päättäneet esitellä aivan erityisen version. Se on noin Morgan Plus Four LM62 näet näissä kuvissa. Huomaa, koska jos pidät siitä, sinun on oltava valppaana.

Morgan Plus Four LM62:ta valmistetaan vain rajoitettu 62 kappaleen sarja…

Morgan Plus Four LM62

Laitamme sinut kontekstiin, kerromme sinulle hyvin lyhyesti tarina, johon tämä Morgan Plus Four LM62 perustuu. Vuonna 1962 kuljettajat Christopher Lawrence ja Richard Shepherd-Baron voittivat 2,0 litran luokan LeMansissa voittaen kaikki kilpailijansa. Heidän matkansa oli 2 255 mailia (3 629 kilometriä) a keskinopeus 93 mailia tunnissa (149,6 kilometriä tunnissa) ja se oli Plus Fourin «takana».

Siksi he ovat valinneet uuden Plus Four -juhlan kunniaksi tämän 60-vuotispäivän kunniaksi. Tuodakseen sen lähemmäksi vuoden 1962 tasoa he antavat sen tarroja ovissa ja konepellissä numerolla 29 (se, jolla on voittajamalli). Myös kromatut monipuolaiset kevytmetallivanteet ja LeMans-tyylinen polttoainekorkki. Korissa on kaksi sävyä: Tertre Rouge ja Jet Green. Molemmat voidaan yhdistää Heritage White kovakantinen ja takalogo.

Morgan Plus Four LM62 sisältää myös eksklusiivisia yksityiskohtia sisältäpäin. The ovenkahvat omistaa laserkaiverrettu LM62-logo ja istuimissa on brodeeratut niskatuet. Kojelaudassa ja konsolissa on myös puuverhoilu, ja niissä on myös numeroitu laatta. Kyllä, vain tämän Plus Four LM62:n takia 62 yksikköä, samat, jotka viittaavat vuoteen, jolloin hän saavutti tällaisen voiton.

Lopuksi puhu tekniikastasi. Morgan ei ole sanonut, saako hän muutoksia alueveljiinsä verrattuna, joten hänen pitäisi ajaa BMW 2,0 litran lohko turbolla ja neljä sylinteriä 190 kW (258 hv) voimasta Sen hinta? Sen hinta alkaa 78 995 punnasta kotimaassaan Isossa-Britanniassa. Emme tiedä, saapuvatko jotkut yksiköt Espanjaan, mutta siltä ei näytä tulevan. sääli…

Lähde – Morgan