Honda CR-V on yksi markkinoiden mielenkiintoisimmista D-segmentin katumaastureista. Nykyinen toimitus on vuodelta 2017, mutta «H»-talon johtoryhmä haluaa päivittää sen lähiaikoina. Syy uuden iteraation luomiseen liittyi kilpailu SUV-segmentissä. Sen lisäksi, että sen tiekartassa lukee, että kaikissa sen autoissa on erittäin tehokkaat sähkövoimat. Nykyinen on jo hybridi, mutta uusi menee pidemmälle.

Emme voineet tehdä mitään testaa Honda HR-V:n kolmatta sukupolvea ja, kuten olet ehkä lukenut, se jätti meille hyvän maun suuhumme. Varsinkin kun sen hiljattain keksitty hybridivoimansiirto tarjosi todella hyvän suorituskyvyn ja keskikulutuksen. Sen lisäksi se on ratkaissut monia ongelmia, kuten muun muassa automaattivaihteiston luistamisen. Kuvittele nyt näitä parannuksia CR-V: ssä, mitä ajattelisit?

Uudesta Honda CR-V:stä tulee tyylikkäämpi ja sulavampi edessä ja takana…

Kolesan Honda CR-V takamalli

No, sinun ei ehkä tarvitse tehdä paljon selvittääksesi sen. Muutama päivä sitten se, mikä näyttää olevan patentti sen mallille, «pakeni» ja sen jälkeen rendereiden pommittaminen ei lopu. Yksi niistä, joilla on yleensä eniten taitoa, on Kolesa, joka ei ole epäröinyt hetkeäkään oman graafisen luomuksensa muotoilussa. Kuten näette, se seuraa tuon patentin viitteitä melkein ulkoa herättäen sen henkiin ja suoraan sanoen esittäen tyylikkäämpi ja sulavampi muotoilu.

Katso vain ymmärtääksesi sen optiikka on repeytynyttä ja minimalistisempaa. Täysi LED-tekniikka on ottanut kaikki toiminnot haltuunsa, koska se on ainoa tapa pienentää niitä tehon menettämättä. Ja mitä mieltä olet grillin suunnittelusta? Se on leveämpi ja hunajakennokuvio antaa sille kilpa-ilmeen, jota moottorillasi ei ole. Kaikki tämä plussaa puskuri ja pyörän kaaret saavat sen näyttämään leveämmältä.

Mitä tulee sivunäkymään, ilmoita, että muutamia muutoksia arvostetaan. Koska se on kaksiulotteinen piirros, se on sen kokoa on vaikea määrittää, mutta kaikki viittaa siihen, että kyllä, se on hieman suurempi. Lopuksi on takaosa, alue, joka vaikka se ei näytä kehittyvän, se kehittyy. yhtä paljon kuin se sen optiikka, joka edelleen noudattaa tunnettua linjaa, on hiljattain lyöty. Takaluukku ja puskuri puolestaan ​​näyttävät yksinkertaisia ​​linjoja, joissa toiminto hallitsee…

Kaiken kanssa, toistaiseksi ei ole virallista päivämäärää uuden Honda CR-V:n debyytille. Kaikki viittaa siihen, että se tekee niin jossain vaiheessa tänä vuonna 2022 aloittaakseen myyntinsä vuoden 2023 tuotteena. Siksi on aika olla kärsivällinen ja odottaa…

Lähde – Kolesa