Liitto FCA ja PSA ovat lisänneet hyötyajoneuvovalikoimaansa. Niiden kuukausien aikana, jolloin heidän liitostaan ​​keskusteltiin, Euroopan komissio varoitti, että he voivat saavuttaa määräävän aseman markkinoilla. Siksi hän tarkisti suurennuslasilla, pystyivätkö he vai eivät, tehdä monopolin kilpailijoihinsa. Monien käännösten ja keskustelujen jälkeen eurooppalainen elin kuitenkin antoi siunauksensa ja täällä ollaan juhlimassa kauan odotettujen mallien saapumista.

Yksi etenemissuunnitelmassa olevista oli uusi Fiat E-Ulysse. Jos muistat hieman, muistat, että italialainen talo ilmoitti ylösnousemuksestaan ​​yhdessä toisen tunnetun mallin, kilpi. No, ensimmäisen debyytin jälkeen oli aika tavata se, joka on hänen tutumpi ja leikkisä versio koska se on suunniteltu ihmisten kuljettamiseen. Lisäksi, kuten näet sen kaupallisesta nimestä, tulee markkinoille vain sähköversiona.

Fiat E-Ulysse on saatavilla jälleenmyyjiltä Italiassa, Saksassa, Ranskassa ja Itävallassa toukokuusta alkaen…

Uusi Fiat E-Ulysse 2022

kuten on ilmeistä uuden Fiat E-Ulyssen muotoilu on kopio sen veljestä E-Scudosta. Mikä puolestaan ​​on tunnetun Citroën ë-SpaceTourerin, Peugeot e-Travellerin tai Opel Vivaro-e:n kohokohta. Siksi ei mitään uutta auringon alla, vaikka tuodakseen sen valikoimaansa, se julkaisee asiaankuuluvat logot edessä ja takana sekä omat kevytmetallivanteet. Sama tapahtuu matkustamossa. ohjauspyörä ja ohjaamo.

Tältä pohjalta se on helppo nähdä Fiat E-Ulysse noudattaa veljiensä teknisiä ohjeita. Siksi sen voimanlähteenä on sähköinen voimansiirto, jonka teho on 100 kW (136 CV) ja vääntömomentti 260 Nm ja joka toimii kahden tyyppisellä akulla: 50 kWh ja 75 kWh. Hänen ansiostaan ​​hän saavuttaa a 330 kilometrin autonomia WLTP-syklissä enimmäisnopeudella, joka on rajoitettu enintään 130 kilometriä tunnissa.

Tehdäksesi operaatiot akku latautuu nopeasti laske yhdellä 100kw järjestelmä. Hänen ansiosta voit palauttaa 80 % vain 45 minuutissa. Lisäksi kotimaan lataukseen tai yleisillä teillä voit osta kaapeli Mode 3 kolmivaiheinen 11 kW tai Wallbox Moparin kautta. Kaikki tämä hyödyttää jopa 8 matkustajan kuljetusta, vaikka valinnaisesti Salon versio 7 istuimella.

Kuten muissakin veljissään, saatavilla olevia runkoja on kaksi: pituudeltaan 4,95 tai 5,3 metriä. Omalta osaltaan varustelu on todella täydellinen elementeillä, kuten runsas panoraamakattoluukku, kolmialueilmastointi tai Grip Control. Toistaiseksi, uuden E-Ulyssen kaupallinen lanseeraus ei tapahdu Espanjassavaikka on odotettavissa, että se saapuu maahamme lähikuukausina.

Lähde – Fiat