Espanjassa yritystä ei nähdä niin paljon kuin se haluaisi, mutta Typen uusin iteraatio on paljastettu todelliseksi menestykseksi. Jos Stilo ja Bravo eivät vastanneet Fiatin myyntiodotuksia, ne ovat rikkoneet muotin sillä. Uudelleensyntymisensä myötä kompakti segmentti sai kilpailijan, joka pyrki häikäisemään järkevimpiä asiakkaita. Varsinkin kun otetaan huomioon, että vaikka sillä on vahvat myyntiargumentit, se jää alle tunnetuimmista kilpailijoista…

Kuitenkin, kun näytti siltä, ​​että Stellantis kuluttaisi elinkaarinsa loppuun, kunnes se sai uuden, he antoivat sille uuden sysäyksen. Fiat Tipo Hybrid saapuu markkinoille, ekologisin versio kaikesta, mitä sillä on ollut.. Ja tällä kertaa se vetää urkupankkia, joka edelleen kuuluu nyt lakkautettuun FCA Groupiin. Muistatko, kun esittelimme sinulle Jeep Renegade -hybridin? Entä Tonalen uusi hybridimekaniikka? No, huomioi, koska se lupaa, ja paljon…

Uusi Fiat Type Hybrid tarjoaa 130 CV tehoa ja 4,7 l/100 km…

Fiat Tipo Hybrid Red

Tästä perustasta alkaen Fiat Tipo Hybridin eloa antava moottori on uusi 1.5 FireFly Turbo T4 tarjoaa jopa 130 hv ja 240 Nm vääntömomentin. Sähköosassa se perustuu 48 voltin sähkömoottoriin ja 15 kW tehoon. Hallintonsa kannalta se liittoutuu uuden kanssa 7-vaihteinen kaksoiskytkinautomaattivaihteisto. Kaiken tämän taustalla on hiljaisen käynnistyksen BSG-sähkömoottori ja uusi e-moottori.

Ottaen huomioon sen teknologian, emme kohtaa Toyotan tai Hyundain myymiä hybridejä. Tämän kanssa se on enemmän kuin tarpeeksi Hyväksyä alhaisen kulutuksen ja päästöt. Fiatin mukaan Type Hybrid voi toimia sataprosenttisesti sähköisessä tilassa, koska lämpömoottori voidaan irrottaa sähköosasta. Tämän ansiosta he arvioivat 130 hv:n Type 1.6 MultiJetin osalta keskikulutus 4,7 litraa 100 kilometriä kohden.

Type Hybridin sähköistä osaa tukee neljä ajotilaa. Kanssa e käynnistää Se voi käynnistyä sähkötilassa ilman bensiiniä. Kanssa e hiipiä Type Hybrid voi käyttää kaiken akun energian. e jonossa, puolestaan ​​​​käytetään liikkumiseen liikenneruuhkassa ilman lämpömoottoria. Lopuksi on tila. e-pysäköinti. Sen avulla voit pysäköidä alhaisella nopeudella ilman, että hiilidioksidipäästöt ovat grammaa.

Tyyppihybridin tason huomioon ottaen merkki on tehnyt loput varustelullaan. Ensinnäkin siksi, että se tulee mukana verkkolaitteet, vaikka Tyyppi, City Life, City Cross ja Cross tulevat myös. Turvallisuuden kannalta se sisältää viimeisimmät muodonmuutoksen edistykset. Viimeisessä paikassa, asiakas voi valita viistoperäkorin ja tutun «Station Wagonin» välillä. Onko se ansaitsemansa menestys?

Lähde – Fiat