Saltar al contenido

Audin merkitys ja alkuperä: arvostetun brändin tunnus

25 de julio de 2023
Audin merkitys ja alkupera arvostetun brandin tunnus

Sinun täytyy palata yli 100 vuotta taaksepäin, erityisesti vuoteen 1899, muistaaksesi, milloin yritys aloitti August Horchin perustamat Horch-autot, jonka ensimmäinen auto alkoi liikennöidä vuonna 1901. Se, mikä alkoi pelkkänä ajoneuvona, on ajan mittaan päätynyt yhdeksi automaailman ikonisimmista merkeistä, koska tietää mitä se tarkoittaa Audi Se menee paljon pidemmälle kuin ensimmäinen markkinoille tuotu malli.

Audin alkuperä muuttui Horchista yksi Saksan autoteollisuuden edelläkävijöistä, mutta vasta vuosia myöhemmin, vuonna 1909 ja joidenkin taloudellisten vaikeuksien jälkeen, saksalainen brändi hylkäsi aiemman nimensä hankkiakseen lopullisen tunnusmerkkinsä. Jotain, mikä ei estänyt sitä tulemasta nykypäivän arvostetuksi brändiksi.

Ajan kuluminen on palvellut vain vahvistaa nelirenkaista tunnusta joka on jo kaikkien tiedossa. Audi-logo on erehtymätön kenellekään meistä, ja se neljän lukitusrenkaan symboli on tietyllä tavalla kunnianosoitus osalle saksalaisen brändin elintärkeää kehityskulkua. Audi löysi vaikeuksista mahdollisuuksia.

Horch hävisi oikeudellisen kiistan yrityksen nimestä, joka oli jo rekisteröity hänen uraauurtavaan yritykseensä, ja hänen sukunimensä käyttäminen oli mahdotonta, kun hän valitsi nimen. Audi, latinalainen käännös saksan sanasta «horch»‘, joka espanjaksi tarkoittaa ‘hei’ tai ‘kuuntele’.

Neljän symbolisen sormuksen logo

Ennen kuin Horch teki päätöksen luopua aiemmasta nimestä, alkoi tarina, joka rakensi symbolisen logon. Neljä yritystä on vastuussa Audi-logon syntymisestä. Ensimmäinen neljästä sormuksesta näki valon kutojan kädestä NSU. Pian sen jälkeen se oli polkupyöriä vaeltaja jotka synnyttivät toisen rengas, Horchin ensimmäinen auto oli kolmas ja ulkonäkö DKWmoottoriajoneuvojen kattiloiden, lokasuorien ja valaistusjärjestelmien valmistaja, tuli täyteen.

Kun Horchin ensimmäinen auto syntyi tiellä vuonna 1901, saksalainen muutti yrityksensä Zwickauhun ja muutti sen osakasyhtiöksi, jonka hän hylkäsi vuonna 1909 taloudellisten ongelmien vuoksi. Hän perusti heti uuden yrityksen ja siltä se ilmestyi Audi Automobilwerke GmbH, joka aloitti toimintansa 25. huhtikuuta 1910.

Silloin neljä itsenäistä saksalaista autonvalmistajaa sulautui yhdeksi ja loi tunnuksen, joka sisälsi Audi, Horch, DKW ja Wanderer. Kutakin näistä yrityksistä edusti ympyrä ja liittoa puolestaan ​​edustettiin lomittamalla kunkin brändin edustavat piirit keskenään.

Erilainen ensimmäinen logo

Itse asiassa alkuperäisellä Audi-logolla ei ollut juurikaan tekemistä sen idean kanssa, joka päätyi voittamaan piirejä. Aluksi saksalainen tuotemerkki valitsi paljon monimutkaisempi tunnus ja visuaalisesti vähemmän silmiinpistävää, joka koostui sana Audi kirjoitettu mustan kolmion sisään kärki alaspäin. Ja tähän kolmioon piirrettiin reilun kokoinen numero yksi, joka teki selväksi, mitkä brändin tavoitteet olivat.

Audi säilytti tämän tunnuksen, kun se oli omistettu valmistukseen luksusajoneuvot keskisegmentille vuoteen 1932 asti, vuonna, jolloin Audi-logo syntyi. Huolimatta neljän tuotemerkin perustamasta liitosta, jokainen yritys säilytti alkuperäisen nimensä 29. kesäkuuta 1932, syntyi Audi-logo neljällä lukitusrenkaalla, symbolina, joka syntyi neljän saksilaisen brändin: Audin, DKW:n, Horchin ja Wandererin liittoutumisesta.

Tätä kuvaa yksinkertaistettiin vuonna 1949 asettamalla neljän renkaan eteen Auto Union, nimi, jonka yritys hankki voidakseen kohdata vuoden 1929 suuren laman aiheuttamat vaikeudet. vuonna 1969 he antoivat neljälle sormukselle kaiken huomion, Audi erottui jälleen.

Saksalaisen tuotemerkin logo palasi kirjoituksiin täysin näkyvällä Audilla soikeassa, mutta vuonna 1995 jokaisen neljän alkuperäisen merkin perinne esitettiin jälleen tunnuksessa, joka Audi pelasti lavan renessanssinsa ja että nykyään näemme jokaisessa mallissa, joka lähtee kokoonpanolinjalta.

Arvostettu merkki

Tällä tavalla logosta neljällä sormuksella tuli arvostetun tuotemerkin tunnus vastusti mahtavaa Mercedes Benziä. Molempien merkkien välinen kilpailu vakiintui markkinoille ja kilpailuja kutsuttiin joka viikko rikkomaan toisen ja toisen nopeusennätyksiä.

Audi valitsi olla tekniikan kärjessä ja se on aina ollut osa tunnusmerkkiä, jota ei puolestaan ​​voi ymmärtää ilman neljää merkkiä (Audi, Wanderer, DKW ja NSU), jotka ovat tehneet Audi sellaisena kuin me sen nykyään tunnemme.

Horch oli jättiläisen luoja, joka tarvitsi vain aikaa ja evoluutiota hankkiakseen kaiken tämänhetkisen arvovaltansa, joka on säilynyt koko autoteollisuuden historian neljän ikonisimman renkaan kautta. Lopullinen konsolidointi vuonna 1968 esityksen kanssa Audi 100. Pyöreä numero, pyöreä merkki.

Oliko tästä viestistä apua?