Saltar al contenido

Tutustu SEAT Leónin mittoihin ja ominaisuuksiin

6 de julio de 2023
Tutustu SEAT Leonin mittoihin ja ominaisuuksiin

Hän SEAT Leon Se on espanjalaisen tuotemerkin ikonisin malli, minkä vuoksi se on kehittynyt vuosien varrella. Uusin SEAT León on sitoutunut urheilulliseen ja eleganttiin muotoiluun ja integroi nyt teknologiaa, kuten ohjauspaneelin näyttönä tai ajoavustajia.

Tämä hyötyajoneuvo on kompakti, vaikka se on varsin maksukykyinen perheille ei kovin vaativassa arkipäivässä. Tutustu SEAT Leonin mitat.

SEAT Leon mitat

Uusimman SEAT Leónin mittaukset ovat kompaktien ajoneuvojen segmentin keskiarvon sisällä. SEAT Leónin yleiset mitat tekevät siitä hallittavan ajoneuvon kaupungissa, myös ahtaissa tiloissa, ja täydellisen ensikertalaisille.

The SEAT Leon pituus on 4 368 mm, leveys 1 800 mm (ilman taustapeilien projektiota), suurin korkeus on 1 456 mm ja akselien tai taistelun välinen etäisyys on 2 686 mm. Nämä mitat voivat vaihdella hieman SEAT Leónin version ja sen teknisten tietojen mukaan.

SEAT Leónin sisustus optimoi käytettävissä olevan tilan tarjoamaan mukavuutta matkustajille ja kuljettajalle. Matkustamossa on 5 istuinta, jotka on sijoitettu siten, että matkustajilla on riittävästi tilaa jaloilleen ja päähän sekä etuistuimilla (säädettävä asento ja kaltevuus) että takaistuimella (taitettava alas saadakseen enemmän tilaa tavaratilaan).

SEAT León esitetään kompaktina ajoneuvona, joka helpottaa ajamista kaupunkiympäristössä, vaikka se optimoi tavaratilan säilytystilan maksimaalisesti vaikuttamatta matkustamon mukavuuteen.

SEAT Leonin tavaratilan tilavuus

SEAT Leónin tavaratila on pieni, vaikka se onkin tämän mallin kilpailevien hyötyajoneuvojen keskiarvon sisällä. The SEAT Leonin tavaratilan tilavuus se on 380 litraa normaaliasennossa ja 470 litraa joissakin kokoonpanoissa. Useimmissa tapauksissa tämä ajoneuvo mahdollistaa takaistuinrivin kallistamisen, jolloin saadaan arvokasta tavaratilaa jopa 1 210 litraa.

Jotkut tekijät voivat vaikuttaa tavaratilan tilavuuteen, kuten varapyörän olemassaolo tai takaistuinten järjestely. Siksi on suositeltavaa tutustua mallin erityisiin mittoihin perustuen SEAT Leon tekniset tiedot.

istuin leon tavaratila

SEAT Leon 2014 mitat

Hän SEAT Leon vuodesta 2014 Se on ollut ratkaiseva malli, josta espanjalainen tuotemerkki on kehittynyt nykyisiksi malleiksi. SEAT León 2014:n pituus on 4 263 mm, leveys 1 816 mm (ilman taustapeilien tilaa), enimmäiskorkeus on 1 459 mm ja akseliväli tai akseliväli 2 636 mm. Nämä mitat voivat vaihdella hieman SEAT Leónin teknisten tietojen mukaan.

Yleisesti ottaen tämä malli on hieman lyhyempi kuin uusin SEAT Leon, leveys ja korkeus ovat myös pienempiä, vaikka nämä kaksi parametria tuskin huomaa ajon aikana.

SEAT Leónin sisustus ei ole juurikaan muuttunut vuosien varrella, vaikka voidaan nähdä, että tästä mallista on ollut taipumus optimoida käytettävissä olevaa tilaa. Tällä brändillä on tarkoitus maksimoida hyötytilan matkustamossa entistä mukavammilla istuimilla.

SEAT Leon 2016 mitat

Hän SEAT Leon vuodesta 2016 Se erottuu pituudestaan, vain 4 263 mm, mikä tekee siitä erittäin hallittavan ajoneuvon kaupungeissa ja helpottaa pysäköintiä. Vuoden 2016 SEAT Leónin leveys on 1 816 mm (1 975 mm peilien ollessa auki), enimmäiskorkeus on 1 459 mm ja akseliväli 2 636 mm.

Vuoden 2016 SEAT Leónin sisustus on tyypillinen kompaktille hyötyajoneuvolle, vaikka suorituskyky pariskunnille tai perheille, joilla ei ole liian vaativia tarpeita, on melko hyvä.

SEAT Leon 2017 mitat

Hän SEAT Leon vuodesta 2017 Se noudattaa vuoden 2014 mallin linjaa korkeudeltaan ja leveydeltään, vaikka arvostetaan, että pituus on yleensä pienempi, trendi, joka jatkuu edelleen. SEAT Leónin pituus on 4 535 mm, leveys 1 816 mm (josta tulee 1 975 mm peilit laskettuna), enimmäiskorkeus on 1 454 mm ja akseliväli tai akseliväli 2 636 mm.

Vuoden 2017 SEAT Leónin sisätilaa ja tavaratilaa voidaan optimoida säätämällä etuistuimia ja mahdollistamalla taittaa takaistuinrivi alas, jotta tavaratilaan saadaan lisää käyttötilaa, jonka tilavuus on 587 litraa 1 470 litraan.

istuimen leon mitat

Millainen auto SEAT Leon on?

SEAT León on kompakti ajoneuvo, joka erottuu urheilullisesta ja monipuolisesta muotoilustaan. Espanjalainen tuotemerkki on innovoinut teknologisia komponenttejaan, joissa on Bluetooth-yhteys, yhteensopivuus Apple CarPlayn ja Android Auton kanssa, kosketusnäyttö keskusohjauksella ja älykkäät ajoavustajat. Nämä ominaisuudet asettavat sen linjaan markkinoiden uusimpien mallien kanssa, mikä osoittaa selkeää kehitystä.

Pienikokoisena ajoneuvona SEAT León tarjoaa mm tasapaino parannetun urheilullisen estetiikin, kaupunkiympäristön monipuolisuuden ja ajoa avustavien järjestelmien välillä.

Oliko tästä viestistä apua?