Jaa

Tweet

lähettää

pinea

Sähköposti

tulostaa

The sosiaaliset verkostot Niistä on tulossa yhä tärkeämpiä kaikilla alueilla, niin hyvässä kuin pahassa. On niitä, jotka käyttävät niitä vain viihteeseen, ja myös niitä, jotka tavoittelevat taloudellista suorituskykyä tai mainetta. Tässä yhteydessä tulos haaste toteuttaa ryhmä nuoria youtuberit Se on päättynyt tragediaan, erityisesti 5-vuotiaan pojan kuolemaan.

YouTube-kanavan jäsenet The Borderline he tekivät haasteen. Haasteena oli päästä läpi 50 tuntia Lamborghini Urusissa, nousematta koskaan pois ylellisestä SUV:sta. He tekivät jotain vastaavaa jokin aika sitten, mutta päähenkilönä Tesla Model Y, jonka video on nähtävissä heidän YouTube-kanavallaan.

Olipa miten tahansa, sininen Lamborghini Urus kaatui Casal Paloccon risteyksessä Ostian ja Rooman välillä, Smart ForFourin kanssa. Apuohjelmassa he matkustivat a äiti ja hänen kaksi lastaan. Valitettavasti päätörmäyksen puolella matkustanut lapsi kuoli minuuttia myöhemmin sairaalassa. Myös alaikäisen äiti ja sisko joutuivat sairaalaan.

Tapahtuma pidettiin keskiviikkona 14. kesäkuuta noin klo 15.45.

Ilmeisesti Urus vuokrattiin tätä haastetta varten. Sen sisällä viisi parikymppistä oli matkalla -neljä poikaa ja tyttö-, jotka aikoivat olla videon päähenkilöt. Ensimmäiset hypoteesit viittaavat siihen nuorten huomio saattaa häiritä matkapuhelimillaan.

Itse asiassa viranomaiset ovat takavarikoineet nuorten matkapuhelimet yrittääkseen selvittää tosiasiat ja nähdä, voisivatko he todella kuvata itseään onnettomuushetkellä, mikä auttaisi selvittämään onnettomuuden syistä.