Jaa

Tweet

lähettää

pinea

Sähköposti

tulostaa

Aston Martin DBS on yksi tämän hetken hienoimmista superautoista. Nykyinen sukupolvi on kuitenkin vuodelta 2018, ja suuri osa sen kilpailijoista on päivitetty suhteellisen hiljattain. Siitä huolimatta sen tekninen perustaminen, muotoilu ja dynaaminen viritys ovat korkealla tasolla. Itse asiassa Gaydon-talo viimeistelee uuden rajoitetun painoksen, joten he haluavat päästä pöytään. The Aston Martin DBS 770 Ultimate Soittaa kelloa?

Toistaiseksi Vähän, mitä tiedämme tästä mallista, on teaser-videosta joka on julkaissut allekirjoituksen. Sen vieressä on teaser, joka näyttää vähän ja täyttää tarkoituksensa: se jättää meidät kaipaamaan enemmän. Meidän on kuitenkin kerrottava sinulle huonoja uutisia: näyttää siltä, ​​että DBS sanoo hyvästit tämän erikoisversion jälkeen. Ainakin niin brändi vihjaa virallisessa lehdistötiedotteessaan. Siksi, jos haluat sellaisen, sinun on oltava kunnossa, koska sen tuotanto on hyvin rajoitettua.

Aston Martin DBS 770 Ultimaten tuotanto rajoitetaan vain 499 yksikköön maailmanlaajuisesti…

Kuten Gaydon-talo on julkaissut virallisella verkkosivustollaan…

«Suvun viimeinen loppu. DBS 770 Ultimate on viimeisen painoksen lippulaiva voittamaan ne kaikki. Kova 770 hevosvoiman suorituskyky. Uudelleen suunniteltu ja terävämpi dynaaminen tarkennus sekä hieno muotoilu. Vain 499 esimerkkiä. Häkki vapaa alkuvuodesta 2023. Pidä kiinni.»

Yhteenvetona: edessämme on koko saagan hirvein DBS. Sinun tarvitsee vain katsoa Ultimate-sukunimeä, jota DBX707 kantaa sen tehon pitäisi olla noin 566 kW (770 hv) 5,2 litran V12-lohkosta otettuna biturbo. Kaiken kaikkiaan lähtökohtana on DBS Superleggera 007, joka tuottaa 526 kW (715 hv) ja 900 Nm vääntömomentin. Kaikki tämä saavuttaa maksimikiihtyvyyden, joka helposti ylittää 300 kilometriä tunnissa.

Hänen linjastaan ​​on kuitenkin vähän sanottavaa on odotettavissa, että DBS 770 Ultimate sisältää ainutlaatuisia elementtejä. Sinun tarvitsee vain katsoa teaser-video löytääksesi erittäin houkuttelevia kevytmetallivanteita tai erittäin urheilullisen pakoputken. Yksikään ei jää puuttumaan etusäleikkö, jossa on yksilöllinen sisustuskuvio tai houkutteleva vihreä sävy pukea vartaloasi. Lopulta hänen katseensa näyttää terävämmältä, vaikka se on silti valon leikkiä…

Loppuun, uuden Aston Martin DBS 770 Ultimaten virallinen debyytti tapahtuu tunneissa, päivissä tai muutamassa viikossa. Kyllä, englantilainen brändi on sanonut, että se on vuoden 2023 alussa, mutta ei ole antanut virallista päivämäärää. Lisäksi, jos haluat sellaisen, sinun täytyy juosta paljon, koska Vain yhteensä 499 yksikköä valmistetaan koko maailmalle. Harmi… vaikka tiedät jo mitä tapahtuu: hyvä on ainutlaatuinen ja erittäin eksklusiivinen…

Lähde – Aston Martin