Jaa

Tweet

lähettää

pinea

Sähköposti

tulostaa

General Motors jatkaa sitoutumisensa maastoautoihin niiden koolla ja sijainnilla ei ole väliä. Sen tuotemerkit ovat johtavia kotimarkkinoillaan, koska valikoima, josta asiakkaiden on valittava, on todella laaja. Mutta pysyäksesi vahvana sinun on oltava tietoinen kilpailijoistasi ja heidän kanssaan uusi chevrolet traverse rauha on taattu lyhyeksi ajaksi. Saman ajan, jonka kilpailijasi käyttävät ymmärtääkseen päivityksesi ja päivittääkseen kaiken.

Ajan takaa tähän osaan Chevrolet on valinnut massasähköistämisen. Mutta tämäntyyppisillä autoilla Yhdysvalloissa ei vieläkään ole yritysten haluamaa vastaanottoa, joten uuden Traversen kanssa ne eivät ole olleet monimutkaisia. He ovat tehneet varman panoksen kuvalla, joka on uraauurtava, mutta jossa on liuottimia ja tehokas mekaaninen valikoima. Mutta avain on siinä uusi off road versio Z71 joka miellyttää eniten camperoja. Haluaisitko nähdä sen täällä vai et?

Uuden Chevrolet Traversen estetiikka on tuoreempaa jopa Z71-maastoversiossa…

2024 Chevrolet Traverse Z71

jos teet vähän muistia muistat, että edellinen Traverse oli vähän «miellyttävä». Monien asiakkaiden oli vaikea ymmärtää sitä, ja tästä syystä se joutui saamaan syvän uudelleenmuotoilun kesken elinkaarensa. No, nyt uudessa sukupolvessaan he lyövät vetoa a Tehokas etuosa, jossa on kaksi tasoa jaettu optiikka ylempi päivänvaloa varten ja alempi muita toimintoja varten. Lisäksi iso grilli on jaettu kahteen muotoon muotilla…

Kaiken kanssa, Traversen ulkonäkö vaihtelee valitun viimeistelyn mukaan. Urheilullinen RS-versio on siis asfalttisempi, koska siinä on vähemmän kulmikas puskuri ja se on merkitty vastaamaan joitakin sen oman suunnittelun kevytmetallivanteita. Toisaalta T71-maastoversiossa on sarja lisälaitteita peltoa varten. Mainittujen joukossa meillä on jalkatappeja tai puskureita, joissa on suuremmat iskun- ja lähtökulmat sekä korkeampi maavara.