Jaa

Tweet

lähettää

pinea

Sähköposti

tulostaa

General Motors pyrkii päivittämään SUV-mallistoaan. Suuri osa heidän yrityksistään on omistautunut tälle markkinaraolle eivätkä halua kilpailijoidensa «syövän maata» niiden puolesta. itse asiassa he ovat Chevrolet ja GMC ovat ne, jotka kantavat eniten painoa selkänsä, vaikka Cadillac tai Buickkaan eivät ole kaukana jäljessä. Oli miten oli, jotkut heidän malleistaan ​​ovat veteraaneja, eivätkä he halua myyntinsä laskevan. Yksi mainituista on Chevrolet Traverse.

Euroopassa kauppanimi Traverse ei kuulosta paljolta mutta muualla maailmassa se on menestys. Ja kilpailijat ovat jo ylittäneet nykyisen erän, joten Yankee-ryhmä työskentelee jo päivittääkseen sen ja palauttaakseen sen paikalleen. Siksi he ovat nähneet tämän valon pari renderöintiä Kolesan luoma, koska brändin insinöörit työskentelevät jo testaa muuleja. Joten niiden perusteella tässä on mikä voisi olla niiden suunnittelu…

Kolmannen sukupolven Chevrolet Traverse voisi debytoida joskus vuonna 2024 ja myydään vuoden 2025…

Kolesan Chevrolet Traverse takapuolen renderöinti

Kuten jo tiedät, koska kerroimme sinulle jo nykyisestä Chevrolet Traversesta, se päivitettiin vuonna 2020. Tuolloin General Motors valitsi mielenkiintoisen uudistuksen, joka muutti osittain sen ulkonäköä. Mutta se toimii vanhemmalla alustalla ja sen on oltava parempi tarjota a korkeimman tason teknologiset ratkaisut. Siksi he käyttävät nyt tilaisuutta hyväkseen käyttääkseen nykyaikaisempaa alustaa, joka mahdollistaa osittain sähköistyksen.

Selvitettyään Traversen uuden lähtökohdan Kolesa-tiimi uskaltaa antaa vihjeitä sen suunnittelusta. Ensinnäkin on silmiinpistävää, että etuosa muuttuu ottamalla käyttöön kahtia jaettua optiikkaa, kuten heidän valikoiman veljensä jo näyttävät. Niin, säleikön vieressä ovat ohuet LED-ajovalot ja alempana puskurin kulmassa loput toiminnot on ryhmitelty. Eikä vain sitä, grilli katkeaa juonen kanssa.

Nyt Traversen grilli on «yksiosainen», joka halkeaa arasti kahtia. No, Kolesa-tiimi uskoo, että tämä divisioona tulee olemaan merkittävämpi ja juuri sinne merkin rusetti menee. Mutta näkemys, joka tekee selväksi, mikä malli se on, on puoli. Kyllä, koska kattolinja on suora ja «C»- ja «D»-pilarit ennakoivat tilaa ja runsaasti tilaa sisällä. Pystysuoran Jeep air -takaosan lisäksi LED-optiikka on yhdistetty keskelle.

Kaiken kanssa, Chevrolet Traversen uuden iteroinnin pitäisi nähdä valoa vasta ensi vuonna 2024. Toistaiseksi ei ole tiedossa, milloin sen virallinen debyytti tapahtuu, mutta kaikki viittaa siihen, että vuoden ensimmäisellä puoliskolla voisi olla kaikkien tiedossa myynnin aloittaminen toisella tai vuoden 2025 alussa. Mekaanisesta valikoimasta on vähän sanottavaa, vaikka se jo on kuultu, että sähköistys nousisi keskeiseen asemaan

Lähde – Kolesa