Jaa

Tweet

lähettää

pinea

Sähköposti

tulostaa

Uuden sukupolven Toyota Land Cruiser lähestyy. Japanilainen talo ei tee muuta kuin antaa vihjeitä siitä, mitä se suunnittelee, ja viimeinen edistys, jonka saimme nähdä siitä, tuli muutama päivä sitten teaserina. Sen johtajat tietävät, että he julkaisevat uudelleen todellisen myytin, ja siksi he kohtasivat uuden myyttistä FJ40:tä vastaan. Tosiasia on, että näiden teaserien ansiosta on syntynyt useita renderöinnit, jotka haluavat näyttää, miltä heidän linjansa voisi näyttää.

Kuten jo tiedät, rakastamme kuvitella tulevaisuuden brändiuutisten suunnittelua. Ja jossain määrin se on loogista, koska he ovat jännityksessä ennen yllätystä, jota he ovat suunnitelleet niin monta vuotta. Mutta tapaus Toyota ja hänen Land Cruiser odotukset ovat vielä suuremmat, koska emme puhu mistään mallista. Se on yksi myyttisimmistä maastoista kaikista niistä, jotka «on synnyttäneet» autoalan. Ja tämä uusi sukupolvi näyttää olevan parempi…

Seuraava Toyota Land Cruiser tulee olemaan «kulmaisempi» ja orgaanisempi kuin nykyinen…

Kolesan Toyota Land Cruiser Prado takapuolen renderöinti

Jos luet meitä säännöllisesti, sinun on muistettava viimeisin viittaus Land Cruiseriin. Japanilaisen talon päiviä sitten julkaisemissa teasereissa saimme jo nähdä joitain suunnitteluelementtejä, jotka muovaavat uutta. Sen linjat pysyvät lujina ja kireinä kuten ennenkin, mutta näyttää siltä, ​​että se palauttaa jälkiä menneisyydestä. Muista, että hän kohtasi vanhan FJ40:n ​​uutta vastaan, joten ehkä tässä on vihje, jota me kaikki etsimme.

No, jos Kolesan julkaisemat renderöinnit pitävät paikkansa uusi Land Cruiser olisi kulmikkaampi. Syynä on, että sen rungossa olisi korkeampi vyötärölinja ja lyhyempi akseliväli. Lasilevy-suhde on edullisempi kuin entinen a vyötärölenkki aivan takaovella. Se toisi myös parin puskurit, joissa on yksinkertainen muotoilu ja jotka on suunniteltu «kärsimään» maastoajossa sekä jalkatuet sivuilla.