Jaa

Tweet

lähettää

pinea

Sähköposti

tulostaa

Noutojen myynti Euroopassa on jäännöstä, jos ostamme niitä muilta maailman alueilta. Muutaman viime vuoden aikana olemme nähneet, kuinka tämäntyyppiset mallit ovat kehittyneet, ja monien parannusten joukossa ovat mm. uusimmat aktiiviset ajoapuvälineet. Vaikka niiden volyymi ei ole sama kuin laajalla valikoimalla katumaastureilla, on yrityksiä, jotka jatkavat vetoa niihin. Mitsubishi on yksi niistä..

Kolmen timantin talo on suuri poiminnan asiantuntija. Malli, joka on tuonut sen kunniaan käytännössä koko maailmassa, on Triton. Ehkä tämä nimi ei kuulosta sinulle tutulta, mutta jos kerromme sinulle, että se on L200, jonka tiedät jo, sitä myydään tällä nimellä Euroopassa. Kaiken kanssa, Mitsubishi L200:n uusi sukupolvi on aivan nurkan takana ja yrityksessä he ovat debyyttinsä kampanjan kärjessä. Mukana Ralliart-versio.

Uusi Mitsubishi L200 menee Aasian Cross Country Rally (AXCR) -ralliin, joka järjestetään Thaimaassa ja muissa Aasian maissa…

Mitsubishi L200 Aasian maastoralliin (AXCR) - Mitsubishi Triton Aasian maastoralliin (AXCR)

Jos muistat vähän, sinun on muistettava kolme tärkeää tosiasiaa. Ensinnäkin: Ralliartin käynnistäminen uudelleen Mitsubishin urheiluosastona. Toiseksi: uusi L200 debytoi naamioituneessa konseptimuodossa pari kuukautta sitten. Kolmanneksi: brändi ilmoitti, milloin sen julkinen esittely pidetään. No, nyt he menevät askeleen pidemmälle ilmoittamalla siitä uusi Mitsubishi L200 Ralliart-versiossa valmistautuu ralliin…

Kuten näissä kuvissa näkyy Ralliart-divisioonan johtajat ilmoittavat työskentelevänsä Tritonin menestymiseksi kilpailussa. Tätä varten he ovat rakentaneet uuden erän prototyyppejä nimeltä Triton Group T1, joissa on sarja parannuksia. Vaikka naamiointi ei anna sinun nähdä sitä hyvin kori, runko, alusta ja moottori on muokattu. Kaikki sen luotettavuuden testaamiseksi äärimmäisessä vastuskilpailussa.