Jaa

Tweet

lähettää

pinea

Sähköposti

tulostaa

Volkswagen-konserni ryhtyy toimenpiteisiin noustakseen askeleen markkinoilla. Sen tuleva valikoima tulee olemaan teknologisempia uusimpien, pääasiassa sähköistykseen kehitettyjen teknologioiden kuumuudessa. Kuitenkin ottaaksesi tämän askeleen eteenpäin, sinun on tehtävä uhrauksia, joista jotkut asiakkaasi eivät ehkä pidä. Tarkoitamme, että erittäin tärkeä malli, kuten Volkswagen Passat Variant jatkaa elämäänsä ja sedan kuolee sine die.

niin kuin sinä tiedät Volkswagen keksii itsensä uudelleen . Baijerilainen talo yritti olla sähköistyksen edelläkävijä riskeissään, ja näyttää siltä, ​​​​että sen lentokoneet eivät ole onnistuneet odotetusti. ID-sarjan myynti on hyvä ja ne saavat happea joillakin markkinoilla, mutta eivät silti ole niin hyviä kuin haluttiin. Joten kun he korjaavat ongelmaa, he pyrkivät saattamaan uuden Tiguanin ja Passatin kehityksen päätökseen. Ja tämä viimeinen on lähellä…

Uuden Volkswagen Passat Variantin estetiikka on sulavampaa ja vaarallisen lähellä Tiguanin ja ID-sarjan…

Volkswagen Passatin uusi versio

Kuten he jo tekivät Tiguanin kanssa, uuden Volkswagen Passat Variantin debyytti tapahtuu sarjalla «vakooja» kuvia . Ja se pukeutuu samantyyppiseen naamiointiin, jota he käyttivät ID.7:n ja edellä mainitun Tiguanin kanssa. Asia on, he eivät voi piilottaa sitä. on 4,9 metriä pitkä mikä on 14 senttiä enemmän kuin ennen. Leveys on 1,85 metriä (+2 senttimetriä) ja korkeus pysähtyy 1,48 metriin ja akseliväli on 2,8 metriä.

Mitä tulee Passat Variantin estetiikkaan, sitä arvostetaan suurena ja vaikuttavana näyttää suunnitteluvinkkejä Tiguanin kanssa. Tämä näkyy Matrix LED -optiikassa (lisävaruste), jossa on pitkänomainen ja pisaran muotoinen. Ne on liitetty keskelle grillissä listalla, jota emme toistaiseksi tiedä, tuleeko se valaistuksi. Puskuri on lihaksikkaampi ja siinä on runsas alempi ilmanottoaukko, jossa on kaksi toimivaa pystysuoraa sivuaukkoa.