Jaa

Tweet

Lähettää

Pinea

Sähköposti

Tulosta

Volkswagen Passat on yksi myydyimmistä D-segmentin sedaneista Euroopassa. Vuonna 1973 syntyi ensimmäinen sukupolvi, ja siitä lähtien se on palvellut uskollisesti baijerilaista yritystä yhtä vaativilla ja kovilla markkinoilla kuin Yhdysvallat. Sedaneista ei kuitenkaan pidetä, ja niiden markkinaosuus on mennyt lähes kokonaan katumaastureille. Tästä syystä seuraavaa B9-iteraatiota varten brändistä vastaavat ovat päättäneet antaa sille käänteen.

Kuten jo tiedät, koska olemme kertoneet sinulle, Huhut tulevasta Passat B9:stä ovat olleet monia. Ensin sanottiin, että siinä ei olisi relettä ja sitten että se olisi crossover. No, nyt tiedämme, että tulee uusi sukupolvi, mutta se Se on saatavana vain perhevariantin rungossa. Syy on yksinkertainen ja johtuu siitä, että nykyinen myyntimix suosii tuttua ja sellaisena on jo testattavana. Jos ei, katso näitä renderöityjä…

Volkswagen Passat B9 on saatavana vain perheversiona…

Kolesan Volkswagen Passat B9 takapuolen renderöinti

Omituisena tosiasiana ja ottaaksemme huomioon ennen kuin selitämme, millainen uusi Passat voisi olla, meidän on ilmoitettava, miten sen prototyyppi menee. Kuten olemme nähneet vakoojakuvista, joissakin yksiköissä on tšekkiläiset kilvetmikä tarkoittaa sitä Skoda on kehityksen takana koska hän työstäisi uutta toimitusta Superb. Tosiasia on, että Passatin evoluutio näyttää tuovan sen fysiognomian lähemmäksi Baijerin ryhmän sähköperheen fysionomiaa…

Ei ole enää nähtävää tyyliin uusi etusäleikkö tai Full LED -optiikka. Vaikka tässä tapauksessa ne ovat enemmän samankaltaisia ​​kuin Golf 8:n asentamat kuin sen sähköisen veljensä ID.3. Puskurin alempana on a erittäin runsas ilmanotto joka näyttää sijoittavan ACC-tutkan keskelle. Toisaalta ulkokulmissa näet miltä näyttää kaksi pystysuoraa ilmanottoavaikka emme tiedä ovatko ne toimivia vai yksinkertaisia ​​koristeita.

Mitä tulee sivukuvaan vähän sanottavaa koska renderöinnit perustuvat nykyisen Passatin Variant-runkoon. Tietysti takaosaan tulee merkittäviä muutoksia lisäämällä joitain täysin uusi Full LED optiikka. Toistaiseksi ei tiedetä, ovatko ne jatkuvat ja yhtenäistyvät keskustassa, mutta Kolesaa on kannustettu piirtämään ne tällä tavalla alalla vallitsevan muodin mukaan. Emme myöskään voi sulkea pois urheilullista ja lihaksikasta puskuria.

Ja toistaiseksi osaamme lukea, hyvin Volkswagen kätkee edelleen monia seuraavan Passat B9:n salaisuuksia. Älä kuitenkaan usko, että kehitys on radikaalia, koska se perustuu MQB-alustaan ​​ja siinä on edelleen ICE-lämpomekaniikka. Lisäksi ne kaikki, mukaan lukien diesel- täyttää Euro 7 -päästöstandardin silloin sähköavusta ei ole puutetta.

Lähde – Kolesa