Jaa

Tweet

lähettää

pinea

Sähköposti

tulostaa

Ne viikonloput, jolloin ei huvita lähteä ulos, ei ole MotoGP:tä, ei ole Formula 1:tä,… kyllästyt, tarvitset adrenaliinia, moottoria, nopeutta, toimintaa… no, tässä tuomme sen sinulle , koska voit tehdä elokuvamaratonin eri suoratoistoalustoilla ja nähdä joitakin niistä parhaat autoelokuvat ikinä.

Erityisesti moottorin ystäville suunniteltu valikoima, joka ei jätä ketään välinpitämättömäksi. ja niitä on jokaiseen makuun ja kaikkiin genreihin. Etkö usko sitä? Mennään sinne 15 olennaisen otsikon kanssa:

Fast & Furious Saga

Jos olet toiminnan ja autojen fani korkeimmalla tasolla (etenkin «retusoidut» autot), Fast and Furious -saaga on mitä etsit. Nyt voit purkaa kaikki elokuvat, joissa Dominic Toretto (Vin Diesel) ja Brian O’Conner (Paul Walker) saavat sinut hyppäämään sohvalta. Väkivalta, nopeus ja typpioksiduuli sekoittuvat tässä saagassa, jossa näet myös kuinka tietokoneella luotu grafiikka korvaa edesmenneen Paul Walkerin uusimmissa elokuvissa… Lisäksi näet mukana myös tunnettuja näyttelijöitä, jotka käyvät läpi. saaga, kuten Dwayne Johnson, Elsa Pataky, Kurt Russell, Jason Statham, Lou Ferrigno, Scott Eastwood, Jason Momoa, Charlize Theron ja monet muut. Epäilemättä esitys, jota ei voinut puuttua listalta.

Missä nähdä? -> Amazon Prime Video tai Rakuten TV

Kiire

Ehkä paras elokuva aiheesta Formula 1, samoin kuin tositapahtumien perusteella. Siinä uppoudut Suuren Sirkuksen maailmaan aina 60-luvulle asti Niki Lauda ja James Hunt he taistelivat radalla noiden vaarallisten yksipaikkaisten kanssa. Lisäksi elokuva toistaa varsin hyvin sen valtavan kilpailun, jota molemmilla kuljettajilla oli sekä radalla että sen ulkopuolella. Ja jos et tiedä molempien tarinaa tai kuinka Laudan onnettomuus tapahtui, se on hyvä «dokumentti». tietää se omakohtaisesti. lähellä…