Jaa

Tweet

lähettää

pinea

Sähköposti

tulostaa

Kausivaihtelut johtavat usein myrskyjen, tulvien ja rankkasateiden tai tulvien esiintyminen. Yleensä tunnemme tämän tilanteen kylmänä pisarana ja maassamme se on erityisen rajua Levantin kaltaisilla alueilla. Myös maan muilla alueilla voi esiintyä rankkasateita, kuten esim myrsky Efraim. Tästä syystä meidän on tiedettävä, mitä voi tapahtua, jos yllämme yllä kuvatun kaltainen tilanne.

Sitä varten, Aiomme jakaa tilanteet kolmeen, koska on helpompi selittää, miten toimia.

Jos suuri myrsky tai rankkasade osuu ajoneuvoon

Kuinka toimia ja saada autosi takaisin, jos se joutuu tulvan uhriksi 3

 • Tehdä:
  • Ajotapauksessase on parasta tehdä teiden, kuten moottoriteiden ja moottoriteiden, varrella, koska niillä on vähiten mahdollisuus kerääntyä vettä ja luoda lampia.
  • Jos jäät edelleen veteen loukkuun, sinun pitäisi poistu ikkunasta, joka on kauimpana kohdasta, jossa vesi tulee sisään matkustamoon Jos sinulla ei ole niitä, sinun on rikottava ne (lasinmurskaamo maksaa noin 2 €) ja
  • Jos jäät loukkuun ja pääset ulos, sinun täytyy löytää mahdollisimman korkea piste jotta virta ei pyyhkäisi sitä pois. Sinun on odotettava, että hätäpalvelut pelastavat sinut.
 • Mitä sinun ei pitäisi koskaan tehdä:
  • Vältä joka tapauksessa ajamista sivuteillä. tai alueellisia, koska niiden suojelutaso on huonoin ja monet matkustavat lähellä joenuomaa.
  • Älä koskaan yritä ylittää vesilauttoja, nopeushäviöt tai alueet, joissa on vettä. Veden voima voi vetää ajoneuvoa ja jopa saavuttaa moottorin, jos syvyys on suurempi kuin aluksi luulisi.
  • Älä lukitse oviakoska jos pelastuspalvelu tavoittaa sinut, he eivät voi tehdä sitä, ja
  • Jos joudut poistumaan ajoneuvosta, älä ui minkään alueen yli, jossa on virtaaNo, se voi vetää sinut alas.

Jos tulva vaikuttaa ajoneuvoon, jos se on pysäköity

Kuinka toimia ja saada autosi takaisin, jos se joutuu tulvan uhriksi 7

Jos auto joutuu tulvaan pysäköinnin aikana, vakuutus ei koskaan korvaa sinua. Se on yksi niistä poikkeuksista, jotka tavallisesti esiintyvät lähes kaikkien vakuutusyhtiöiden vakuutuksissa. Toisaalta, jos sinulla on kaikki riski, he huolehtivat muista tilanteista, kuten rakeista, tuulivaurioista tai lumisateessa.

Niin, Jos ajoneuvosi on vaurioitunut tulvan vuoksi, sinun on otettava yhteyttä vakuutusyhtiöön.

Tämä kokonaisuus riippuu hallituksesta ja korvaa vakuutetun (joka on aiemmin ottanut vakuutuksen vähintään yksi suoja tulipalon, varkauden tai ikkunoiden varalta) poikkeuksellisten onnettomuuksien aiheuttamista vahingoista. Jos sinulla ei ole politiikkaa, et ole vastuussa siitä.

Konsortion kattavuus on todella laajamukaan lukien tilanteet, kuten tulvat, maanjäristykset, hyökyaallot, myrskyt, tornadot, terroriteot, kapinat, kansannousut, mellakat ja kansanmellakat.

Miten sinun tulee hakea korvausta tulvan sattuessa vakuutuksenantajaltasi tai vakuutuskorvauskonsortiolta?

Kuinka toimia ja saada autosi takaisin, jos se joutuu tulvan uhriksi 5

Siinä tapauksessa, että ajoneuvosi joutuu valitettavasti tulvan uhriksi Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, on ottaa yhteyttä vakuutuskorvauskonsortioon. Voit tehdä tämän noudattamalla kolmea menettelyä:

 • Puhelimella: 900 222 665 tai 952 368 042 maanantaista perjantaihin klo 9.00-18.00
 • Vakuutuskorvauskonsortion verkkosivujen kautta ja
 • Postitse tai kirjallisesti tähän osoitteeseen

Vakuutuskorvauskonsortio

Vakuutettu palvelu

Paseo de la Castellana, 32. 7. kerros

28046 MADRID

Tai sähköpostitse: saa@consorseguros.es

Kun olet jättänyt vaatimuksen, sinun on odotettava muutama päivä niin, että arvioija voi ottaa sinuun yhteyttä ja sopia ajan ja arvioida ajoneuvolle aiheutuneet vahingot.

On suositeltavaa, että et korjaa tai kosketa ajoneuvoa, mutta on myös mielenkiintoista, että sinulla on useita budjetteja järjestelyn toteuttamiseen sekä kopio vakuutuksesta ja maksun perusteena oleva kuitti. Viimeinen asiakirja, joka sinun on esitettävä, on kopio sen pankin asiakastilikoodista, johon haluat korvauksen maksettavan.

Lopuksi, Siinä tapauksessa, että sinun on ehdottomasti korjattava autosinun on säilytettävä kaikki vaurioituneen ajoneuvon dokumentaatio (arvio ja lasku) ja graafiset tiedot (kuvat ja video), muuten Konsortio ei ole vastuussa korjauksesta.

Joka tapauksessa, jos olet eri mieltä konsortion asiantuntijalausunnon kanssa, voit ilmoittaa asiasta heille ja palkata riippumattoman asiantuntijan. Se on silloin, kun asiantuntijatyö tehdään yhdessä.

Kun asiantuntijalla tai asiantuntijoilla on lausunto ja se on vakaa, Vakuutuskorvauskonsortio maksaa korvauksen yleensä 40 kalenteripäivän kuluessa siitä ilmoituksesta lähtien. Tämä aika on yleisen vakuutuslain asettama, vaikka tilanteissa, joissa uhrien määrä on erittäin suuri, ehdot voivat viivästyä hieman.