Jaa

Tweet

lähettää

pinea

Sähköposti

tulostaa

Oli kulta-aika, jolloin sedanit ja niiden perhejohdannaiset loistivat markkinoilla. Kaikki merkit «osoittivat» laajasta valikoimasta, jotta asiakkaat voivat valita mieltymyksensä mukaan mukavasti. Kaikki näytti suosivan näitä ajoneuvoja, mutta maastoautot saapuivat ja pöydät kääntyivät. Mutta näyttää siltä, ​​​​että jokin ei ole kohdallaan, kun todistamme myytin paluuta autoalalla: uusi BMW M5 Touring on lähellä.

Jos teet vähän muistia, sinun on muistettava BMW perinne tällä markkinasegmentillä. Ensimmäinen M5 Touring tuli markkinoille vuonna 1992 perustuu toisen sukupolven M5-sedaniin ja on siitä lähtien ollut perhekorin urheilullisuuden huippu. Sen toinen lasku saapuisi vasta 2007, tässä tapauksessa hyödyntäen neljännen sukupolven M5 Sedania. No sitten, saagan kolmas tulee pian… Varo.

Uusi BMW M5 Touring seuraa menestyneen M3 Touringin jalanjälkiä…

BMW M5 Touring

Kuten hyvin tiedät, uuden sukupolven BMW 5-sarja debytoi muutama kuukausi sitten. Kuitenkin M5 sedan joka on edelleen myynnissä, on edellinen, vaikkakin vähän aikaa. Bayerische ilmoitti jokin aika sitten, että he työskentelevät uuden urheilullisen version parissa F-segmentin sedanistaan, mutta he eivät olleet vahvistaneet, että uusi tulisi sen mukana. perheversio pikkuveljensä M3 Touringin mukana markkinoilla.

Tosiasia on, että huhujen jälkeen he julkaisevat nämä «virallisia» vakoojakuvia, joissa näkyy osa sen rungosta. Hypeen pitämiseksi korkealla valokuvattu yksikkö on täynnä naamiointia, vaikka se jättää tietyt elementit suunnittelustaan ​​näkyväksi. Itse asiassa on olemassa pari kuvaa, jotka keskittävät huomiosi takaosaan ja ennen kaikkea neljä pakoputkea, jotka sijaitsevat puskurin kulmissa kaksi kerrallaan. Mutta ne eivät ole ainoita näkyviä elementtejä…