Jaa

Tweet

lähettää

pinea

Sähköposti

tulostaa

SUV-autojen saapumisen jälkeen monet asiat ovat muuttuneet. Kuljettajat ovat valinneet ajoneuvotyypin, joka on kiinnostanut heitä eniten: mukava, korkea, suurempi «teoreettinen» turvallisuus ja viileä. Mutta tälle tielle siirtyminen on merkinnyt sitä, että muut yhtä pätevät ajoneuvot, kuten tila-autot, ovat kuolleet. Ja se on hänelle vielä pahempaa. urheilusegmentti joka on pudonnut pois suosiosta, vaikka mallit pitävät Subaru BRZ he ovat siellä…

He pitävät vedestä niin hyvin kuin pystyvät, mutta niiden myynti on yhä hukassa. Itse asiassa japanilainen yritys on vähentänyt niiden maiden lukumäärää, joissa sitä myydään, mikä on vienyt Euroopalta sen läsnäolon. Siitä huolimatta emme välitä, ja todisteena on, että jotkut yksiköt ovat saapuneet rinnakkaistuojien kautta. Kaiken kanssa subaru ilmeisesti hän valmistelee jotain suurta urheiluautolleen ja tiedämme sen, koska julkaisi tämän teaserin. Ota muistiin.

Toistaiseksi tästä salaperäisestä Subaru BRZ:stä tiedetään vain, että sen optiikassa on kilpa-yksityiskohtia…

Subaru BRZ Teaser

Tämän teaserin julkaisemisesta ovat vastanneet Subaru USA:n kaverit. Jos katsot kiinnikettä tarkasti, se näyttää etuoptiikan sivukuvan. Sinänsä mitään erikoista ei näy, mutta on pieni yksityiskohta, jota emme voi sivuuttaa: alkukirjaimet BRZ punaisella. Teaserin mukana tulee viesti, joka tekee meille selväksi, mitä kohtaamme, mutta ei miten se on… Lehdistötiedotteesta voimme lukea, että…

Subaru of America, Inc. ilmoitti tänään, että terävämpi ja tarkempi BRZ debytoi Subiefest Californiassa 23. heinäkuuta.»

Emme vieläkään tiedä, mitä brändistä vastaavat ovat mieltä BRZ:stä. Ensinnäkin: se voi olla a raitaan keskittyvä korkean suorituskyvyn versio. Toinen: yksinkertainen esteettinen sarja, joka antaa sille enemmän kilpajuoksua. Ja kolmas: a erikoisversio, joka vahvistaa sen auraa ja tavoittaa kourallisen uskollisia. Nämä vaihtoehdot ovat kaikki pöydällä, vaikka toistaiseksi kukaan japanilaisesta brändistä vastaava henkilö ei ole puhunut siitä.