Mercedes-AMG tietää, että sähköistys on tulevaisuutta. Tästä syystä hän on lähtenyt etäisyydelle kilpailijoistaan ​​muutosmatkalle, jonka pitäisi tuoda hänet lähemmäksi nuorimpia. Ja tätä varten hän päätti hankkia liittolaisen, joka herättää intohimoja nuorten ja musiikin ystävien keskuudessa. Se kertoo muusikosta ja räppäri Will.I.Amista, nerosta, joka on luonut hittejä puolen maailman tanssilattioille sekä muodin ja tyylin trendejä useiden vuosien ajan.

Olipa miten tahansa, Mercedes-AMG:n ja Will.I.Amin yhteistyö astuu voimaan muutaman tunnin kuluttua. Se ei ole niin, että tämä olisi käärinyt huovan päähän ja alkanut luoda ajoneuvoja, mutta se lainaa imagoaan julkaisemattomalle mallille. Ja varo, että mukaan tiiserit, jotka he ovat lähettäneet Sillä ei ole mitään tekemistä GT 63 SE Performancen kanssa, josta olemme jo kertoneet. Huomioi, sillä palapeli ratkaistaan ​​muutamassa tunnissa.

Tämän salaperäisen Mercedes-AMG:n virallinen debyytti tapahtuu 5. toukokuuta…

Mercedes-AMG ja Will.I.Am mysteerikonsepti

Jos katsot teasereita, sinulla on ristiriitaisia ​​tuntemuksia vaikka kyllä, pimeys hallitsee kaikkea. Toisaalta meillä on pystysuora ja erittäin vaikuttava etuosa, joka muistuttaa epämääräisesti G63:a. Hupun pituus ja sitä «koristavat» linjat näyttävät kuitenkin etääntyvän tästä ajatuksesta. Ja sitten on toinen osa, joka tulee, kun katsomme sivukuvaa. On virtaava coupe, jossa on leikattu takaosa ja dynaaminen.

Kaiken kanssa, tämän käsitteen kehityksellä näyttää olevan sosiaalinen tausta. Tarkastelemalla virallista verkkosivustoa, jossa teaserit on julkaistu, voimme lukea tämän viestin…

«Will.I.Am on luonut Mercedes-AMG:lle auton, joka auttaa rahoittaa koulujen suunnitteluohjelmia kaupungin keskustassa valmistaa nuoriamme teknologiseen huomiseen»

Näin ollen, kun tämä lausunto otetaan huomioon, voimme kohdata kolme erilaista skenaariota. Ensinnäkin se on a täysin uusi prototyyppi, joka ennustaa Mercedes-AMG:n tulevaisuutta. Toinen ja yhtä mahdollinen tapaus olisi E-sarjan Coupén muunnelman kehittäminen. Lopuksi mennään askeleen pidemmälle ja vihjataan käsitteellisesti noin miltä seuraava sukupolvi voisi näyttää AMG GT Coupe.

Mitä tahansa he tekevät Mercedes-AMG:llä, on kuitenkin selvää, että tämä tuote huutokaupataan. Joten sen on pakko Ole tarkkaavainen seuraavaan päivään 5. toukokuuta saadaksesi tietää, mitä he esittävät ja mikä on niiden lopullinen arvo.

Lähde – Will.I.Am (Mercedes-AMG)