Jaa

Tweet

lähettää

pinea

Sähköposti

tulostaa

Autoteollisuus on muutosprosessissa. Syynä tähän on jokaisen sen muodostavan tuotemerkin sähköistäminen, jos he haluavat ainakin pysyä aktiivisena. Ja koska se on häiritsevää, monet ovat uskoneet, että on hyvä aloittaa tyhjästä ehdotuksilla, joilla ei ole mitään tekemistä nykyisen valikoiman kanssa. Tätä varten he ovat ajatelleet, että parasta on hyödyntää aineetonta omaisuuttasi ja General Motors suunnittelee jo, millaista se olisi.

Jos muistat, muistat, että muutama päivä sitten kerroimme sinulle sen Corvettesta voisi tulla Chevroletista riippumaton merkki. No, näyttää siltä, ​​​​että General Motors ei lopettaisi tähän ja olisi valmis ottamaan muut maineikkaat tuotenimet valikoimastaan. Saavutettava tavoite olisi hyvin helppo selittää: vangita asiakkaiden huomio nostalgiaa luomalla. Y Camaro ja Escalade voisivat olla seuraavat.

Corvetten tavoin General Motors voisi hyödyntää Camaron ja Escaladen kiiltoa tärkeillä markkinoilla, kuten Kiinassa…

Chevrolet Corvette Z06 70th Anniversary Edition 2023 2

Car and Driverin kaverien mukaan General Motors olisi merkinnyt seuraavan tiekartan Escaladelle ja Camarolle. Ilmeisesti Cadillacin «voimakkain» malli jaettaisiin kolmeen. Ensimmäinen olisi a pienempi kolmirivinen crossover, jota täydentää tila-auto tarkoitettu Kiinan markkinoille. Lopuksi heillä olisi myös mielessä synnyttää jonkinlainen crossover sedan Pian saapuvan Audi Allroadin tai Toyota Crownin tyyliin.

Camaron suunnitelmat ovat hieman hämmentävämpiä, mutta yhtä mielenkiintoisia. Sitä spekuloidaan kanssa mahdollisuus 2- tai 4-oviseen SUV-autoon, jossa on neliveto ja korkeampi maavara. Näyttää myös siltä, ​​että nykyisen tilalle tulee kaksiovinen, nelipaikkainen coupe sekä avoauto. Lopuksi Car and Driver’s -lähteiden mukaan tulee suuritehoinen urheilumalli lippulaivana…

Ja tähän asti voimme lukea, koska tämä media ei anna enempää tietoa. Lisäksi meidän on otettava nämä sanat epäluuloisesti, koska General Motors ei ole vahvistanut, mitä se aikoo. Joka tapauksessa ne eivät vaikuta kohtuuttomilta, ja vielä enemmän, jos otetaan huomioon, että perinteiset segmentit ovat haalistuneet ja että alan sähköistäminen ei ole tehnyt muuta kuin syventyä mallien radikalisoitumiseen. Silloin tällöin…

Lähde – Auto ja kuljettaja