Jaa

Tweet

lähettää

pinea

Sähköposti

tulostaa

Autoteollisuuden sähköistämisessä mennään pitkälle. Käytännössä kaikki tuotemerkit pyrkivät tarjoamaan asiakkailleen malleja, jotka eivät vain tarjoa «kunnollista» autonomiaa, vaan ovat myös houkuttelevia. He aloittivat SUV-segmentistä ja siirtyivät sitten sedaneihin, mutta kompakteilla on kaupallisin vetovoima. Testi on uusi MG4 EV XPower debytoi Goodwood Festival of Speed ​​-tapahtumassa viimeisenä huippuna.

The uudestisyntynyt MG Se on todiste siitä, että jos asiat tehdään hyvin, menestystä saavutetaan. Hän MG4 Se on sähköinen kompakti, josta kaikki puhuvat, eikä ihme… Se on valikoimansa myydyin malli, eikä vain sitä, se on myös käytännössä koko Euroopassa. Kuitenkin osoittaakseen, mihin he pystyvät, heidän insinöörinsä ovat kehittäneet lopullinen urheiluversio, jolla voit «tuhota» kilpailijasi: hän 4 EV X Virta Mitä tuomme sinulle nyt…

Uuden MG4 EV XPowerin estetiikka on radikaalia ja erittäin urheilullista…

MG4 EV X teho

Jos muistat hieman, muistat, että muutama päivä sitten kerroimme sinulle uuden Cybersterin virallinen debyytti. Se järjestetään Goodwood Festival of Speedillä, joka järjestetään muutaman päivän kuluttua, mutta MG on jo kertonut meille, että uudella kabriolla olisi pari yllätystä. Joten kerromme teille, että mahdollinen mausteinen versio 4:stä voisi olla pian näkemässä valoa, ja ei, emme olleet väärässä. Itse asiassa, He ovat olleet Goodwoodin edellä näillä kuvilla.

Uuden MG4 EV XPowerin estetiikka on radikaalia ja erittäin urheilullista. Itse asiassa parantaakseen sen jälkiä sen tekijät ovat käyttäneet tilaisuutta hyväkseen ja sisällyttäneet siihen uusia aerodynaamisia lisäyksiä, suurempia kevytmetallivanteita tai joukon keltaisia ​​jarrusatulat, jotka «purevat» uusi jarrusarja. Nyt neljä levyä ovat 345 mm ja tuuletettuja, mikä pienentää jarrutusmatkan 33,9 metriin. LRenkaat ovat Bridgestone.