Jaa

Tweet

Lähettää

Pinea

Sähköposti

Tulosta

Kesä tulee ja sen mukana suuri kuivuus. Eikä vain vedessä, vaan alaan liittyvissä uutisissa. Silti se on tarpeen, sillä tauko tekee hyvää meille kaikille ennen kuin kohtaamme uuden 2022-2023 kalenterin, joka alkaa tänään syyskuun saapuessa. Siitä huolimatta kaikkein loppuun palaneimmat selviävät uutisten puutteesta juhlimalla tapahtumia, kuten Goodwood Festival, joka järjestetään muutaman päivän kuluttua. Tulet näkemään…

Yksi yrityksistä, joka osallistuu ja esittelee suuren uutuuden, on Ford. Toistaiseksi emme tienneet, että he aikovat osallistua, mutta teaser-videon julkaisemisen ansiosta olemme tienneet, että he suunnittelevat jotain. Leike on noin 22 sekuntia pitkä eikä kerro paljon, mutta niitä on useita piilotettuja kappaleita, jotka lisäävät «hypeä». Huomioi ja älä missaa yhtään, koska sillä on kaikki korvamerkit, jotka tämä uusi konsepti jättää meille suu auki.

Tämä uusi Ford Performance saa ensi-iltansa 23. kesäkuuta Goodwoodissa…

Ford Performance Europe video teaser

Ensimmäinen vihje. Leike tulee Ford Performancen kädestä, Blue Ovalin kilpavarsi ja urheilullisimpien versioiden muotoilusta vastaava. Toinen kappale. Valkoinen runko (jossa lukee Ford Performance) antaa käsityksen siitä, että kohtaamme a korkean suorituskyvyn malli. Kolmas kappale. The PRO sana se on leuan logon alla. Et ehkä muista sitä, mutta se on uusi divisioona, joka hallinnoi kaupallista laivastopalvelua.

Neljäs kappale. The tämän uuden prototyypin debyyttipäivä Se on seuraava 23. kesäkuuta. Jos olet unohtanut, tämä päivämäärä on osa seuraavan Goodwood-festivaalin juhlaa. Lopulta ilman aavistustakaan. Kaikki osoittaa, että se on a sataprosenttisesti sähköinen malli. Syy, joka selittää sen, liittyy siihen valojen jälkiä jotka näkyvät leikkeen eri tasoilla. Tärkein, joka näyttää pitkänomaiselta ja joka kattaisi koko etuosan.

Amen of the valaistu verhoilu, jossa lukee «Ford Performance» ja se näyttää menevän sivujalkatueen. Yhteenveto näyttää kuitenkin olevan yksinkertainen. Amerikkalainen yritys voisi esiintyä Goodwood Festivalilla a uusi sähkökäyttöinen teollisuusajoneuvo jolla hyökätä Euroopan markkinoita vastaan. Oli miten oli, on vain päiviä jäljellä tämän uuden prototyypin kohtaamiseen, vaikka ehkä joku vuoto saa meidät odottamaan iloisia

Kuka tietää, hänellä on jopa klooni Volkswagenissa…

Lähde – Twitterin Ford Performance