Jaa

Tweet

lähettää

pinea

Sähköposti

tulostaa

Pikkuhiljaa, ilman kiirettä mutta ilman taukoa, Henrik Fisker toteuttaa unelmaansa. Autobrändisi ryhtyy toimiin ollakseen edullinen sähköauton vertailukohta kaikille yleisöille. Uusi SUV Ocean Se on yksi malleista, joille se on suurimman kunnian velkaa, koska se on käytännössä täyttänyt kaikki lupaukset, jotka se ilmoitti koko suunnittelussaan. Tärkeintä: tarjoa vertaansa vailla oleva autonomia markkinoilla hintaan, joka on todella tuhoisa.

Kaiken kanssa, Fisker jatkaa työskentelyä uusien mallien lanseeraamiseksi. Päärynä on sen seuraava suuri uutuus, mutta kun se saapuu, ja ei, markkinoille tulee uusia ehdotuksia tulevaisuutta varten. Seuraavaksi valoa näkee sähköinen GT, josta meillä on jo kuvia, mutta vielä vähän tietoa. Me viittaamme Fisker Ronin, joka odottaa debyyttiään tässä teaserissa joka jättää osan takaosan suunnittelusta näkyväksi. Lisäksi he ilmoittavat debyyttinsä päivämäärän.

Uusi Fisker Ronin debytoi 3. elokuuta. Mitä voimme odottaa häneltä…?

Fisker Ronin edessä virallinen teaser

Kuten olemme aiemmin sanoneet, tiedot, joita meillä on Roninista, ovat hyvin rajalliset. Vaikka kyseessä on tuotantomallia edellä oleva prototyyppi, sen suunnittelun tietyt ominaisuudet siirtyvät kuitenkin myytävään malliin. Ja vaikka et uskoisikaan, kohtaamme a coupe cabrio sisäänvedettävä kovakatto joka tässä tapauksessa on suljettu. Mutta tässä kuvassa voimme nähdä myös muita suunnitteluyksityiskohtia, jotka leikkaavat sen fysiognomian ja tekevät siitä ainutlaatuisen.

Joten sisäänvedettävän kovalevyn lisäksi meillä on a huppu, jossa on pari tuuletusaukkoa, erittäin lihaksikas. Sen muodostavia linjoja laajentavat leveät ja merkityt pyöränkaapit, joihin mahtuu suuria ja eksklusiivisia kevytmetallivanteita. Peilit ovat pieniä ja ovien avaamiskahvat menevät lakanan sisään edistää aerodynamiikkaa. Mutta on myös muita mielenkiintoisia yksityiskohtia.