Kiinalaisia ​​autoja tulee, kiinalaisia ​​autoja tulossa! Olen kuullut tämän lauseen tuhansia kertoja viimeisen kahden vuosikymmenen aikana. Se ei kuitenkaan ollut ennen kuin autoteollisuuden sähköistämiseen On ollut totta, että ennustus on toteutunut. Kyse ei ole siitä, ettei niitä olisi myyty aiemmin, mutta ne harvat mallit, jotka pääsivät Euroopan markkinoille, eivät koskaan vastanneet sitä, mitä vastaavalta yleisilmeeltä odotettiin. Mutta ole nyt varovainen.

Kyllä, voimme osoittaa sen värikkäillä esimerkeillä. Kuka aikoi kertoa meille, että myyttinen MG käännetään ja SAIC Motorin rahoilla se omistettaisiin sähköisten maastoautojen kehittämiseen ja myyntiin. Mutta varokaa, tämä monialayritys on keskittynyt yhteistyöhön muiden yritysten kanssa suunnitella ja kehittää malleja, jotka vuosia sitten olisivat olleet unelma. Tämän teorian todistamiseksi meillä on patentti, joka on vuotanut Zhiji L5:stä Eikö tämä merkki soita kelloa? No, näet…

Zhiji L5 syntyy SAIC Motorin, Zhangjiang Hi-Techin ja Alibaba Groupin liitosta ja sen pitäisi saapua vuonna 2023…

Zhiji L5 patentti

Kerromme sinulle alusta alkaen, että Zhiji Motor on brändi, joka syntyy SAIC Motorin, Alibaba Groupin ja Zhangjiang Hi-Techin välisestä liitosta. Kuitenkin, sen kansainvälinen kauppanimi on IM Motor, sen ääntämisen helpottamiseksi. Oli miten oli, hän on yksi nuorimmista syntymänsä jälkeen joulukuussa 2020, vaikka hän on ehtinyt esitellä kolme mallia: sedanit airo Y L7 ja keskimääräinen SUV LS7.

Kaikista ensimmäinen, joka näkee valon ja osui markkinoille, on L7. Näyttää kuitenkin siltä, ​​että he työskentelevät jo a toinen malli, joka voisi sijaita tämän alapuolella. Se on noin Zhiji L5, siis sedan, jonka koko on hillitympi ja muotoilu on yhtä aerodynaaminen ja tyylikäs kuin vanhempi veljensä. Ainakin näin voimme ilmoittaa nähdessämme karanneita kuvia, jotka vastaavat patentoi mallisi.

Mustavalkoisina kuvina emme voi keskittyä yksityiskohtiin, mutta voimme puhua laajasti. Se kuuluu alusta alkaen coupé-näköisten sedanien segmenttiin. Tämän näkee jyrkkä kattoviivan lasku tai se, että takaosa viimeistellään hyvin pidennetyllä takaikkunalla ja hännällä, joka näyttää katkaistukselta. Myöskään korin sisällä ei ole puutetta ovien avaamiseen tarkoitetuista kahvoista, kamerallisista taustapeileistä tai LiDAR-tutkat osallistujille.

Toistaiseksi sen voimansiirrosta ei ole tietoa, mutta se on tosiasia Se tulee olemaan sähköinen ja siinä on paljon tehoa.. Jos huhut pitävät paikkansa, sen virallisen debyytin pitäisi tapahtua jossain vaiheessa vuoden 2022 loppupuolella, koska sen myynti alkaisi vuonna 2023. Pidämme sitä silmällä, koska se näyttää erittäin hyvältä…

Lähde – Cochespias