Saltar al contenido

Istuinmallit: espanjalaisen tuotemerkin koko valikoima

4 de noviembre de 2021
Istuinmallit espanjalaisen tuotemerkin koko valikoima

SEAT on yksi espanjalaisten kuljettajien tunnetuimmista merkeistä. Se on osa maan omaa DNA:ta. The SEAT mallit Ne edustavat laajaa valikoimaa ehdotuksia hyödyllisistä tai kompakteista 4×4-maastoautoihin. Monimuotoisuus näkyy myös moottorityypeissä. On malleja SEAT diesel tai bensiini, mutta yhtä vaihtoehto, hybridi-, sähkö- tai maakaasuversiolla.

SEAT Mii

SEAT Mii tai SEAT Mii Electric on espanjalaisen tuotemerkin apuväline, se on uusimmassa sukupolvessaan 100 % sähköistetty malli. Se sertifioi jopa 260 kilometriä autonomiaa ja sen voi ladata neljässä tunnissa 7,2 kW:n Wallboxilla, kun taas kotikaapelilla prosessi voi kestää noin 13 tuntia.

SEAT Arona

SEAT Arona on Pieni SUV brändistä, täydellinen kaupunkivaihtoehto, joka lanseerattiin vuonna 2017. Se on nimetty Aronan, pikkukaupungin Teneriffalla. Se on 4,14 metriä pitkä, 1,78 metriä leveä ja 1,55 metriä korkea. SEAT Aronassa on 400 litran tavaratila, joka on vähennetty 280:een painemaakaasuversioissa, joissa tämä SEAT-malli on myös saatavilla.

istuin ateca malli

SEAT Arona on saatavilla dieselmoottorit, bensiini ja edellä mainittu CNG-versio jonka ansiosta sillä on DGT:n ECO-merkki. Pääsymoottorina on 1,0 litran TSI-bensiini, joka on saatavana 95 ja 100 hevosvoimalla. Se voidaan yhdistää viisi- tai kuusivaihteiseen manuaalivaihteistoon (myös automaattivaihteistovaihtoehto). Valikoiman kruunaa 1,5-litrainen EcoTSI-moottori, jonka teho on jopa 150 hevosvoimaa ja joka liittyy seitsemänvaihteiseen DSG-automaattivaihteistoon.

SEAT Arona on saatavana kahdeksalla eri varustelutasolla, joille on ominaista syvä teknologinen kuormitus. SEAT Aronaan saatavilla olevia elementtejä ovat mm.

 • Full LED ajovalot
 • Avaimeton pääsy ja käynnistys
 • Aurinkopaneeli
 • Mobiiliyhteydet
 • 9,2 tuuman näyttö multimediajärjestelmä
 • Kattava paketti velhoja ja suojauselementtejä

SEAT Ibiza

SEAT Ibiza on espanjalaisen merkin kaupunkimalli. Se on itse asiassa paljon enemmän, koska se on yksi niistä ikonisimmat autot, jotka liikkuvat maamme teillä. Miljoonat yksiköt, joita on myyty sen lanseerauksesta vuonna 1984, tukevat sitä. SEAT Ibiza on 4,06 metriä pitkä, 1,78 metriä leveä ja 1,44 metriä korkea. Mitä tulee tavaratilaan, SEAT Ibiza tarjoaa 355 litraa verrattuna 262 litraan CNG-yksiköissä. Uutta SEAT Ibizaa ei enää myydä ST-perheen korilla, mutta Clicarsilta löydät edelleen yksiköitä tällä hyödyllisellä korilla.

istuin ibiza malli

Mitä tulee moottoreihin, SEAT Ibiza on saatavana neljällä bensiini- ja yhdellä CNG-versiolla. Jälleen muutos viime sukupolvissa, kuten dieselversioiden poistaminen. Clicarsista löytyy diesel SEAT Ibiza, joka tarjoaa mielenkiintoista kulutusta. Bensiinivaihtoehtojen osalta valikoima alkaa 1,0-litraisella 80 hevosvoiman moottorilla, joka liittyy viisinopeuksiseen manuaalivaihteistoon.

Tämän version yläpuolella on 95 ja 110 hevosen 1.0 EcoTSI, jotka on yhdistetty viisi- tai kuusivaihteiseen manuaalivaihteistoon seitsemänvaihteisen DSG:n lisäksi. Tehokkain ja malliston kruunaa 1,5-litrainen 150 hevosvoiman moottori, joka on aina kytketty seitsemännopeuksiseen DSG-moottoriin. SEAT Ibizasta on saatavana kahdeksan varustelutasoa. Siinä on loputtomasti lisäominaisuuksia eri tasoilla. Nämä ovat joitain:

 • Full LED ajovalot
 • Avaimeton pääsy ja käynnistys
 • Digitaalinen instrumentointi
 • Takakamera
 • Jopa 9,2 tuuman kosketusnäyttö
 • Langaton yhteys matkapuhelimiin
 • Täydellinen paketti turvavarusteita ja avustajia

SEAT Leon

SEAT León on toinen espanjalaisen merkin legendaarisista autoista. The SEAT León on kompakti, joka jatkaa vastustuskykyä myyntiluokissa että katumaasturit ovat asuttaneet. SEAT León on erittäin täydellinen auto, joka täyttää kaikki tarpeet ja jonka hintaluokissa on kaikki budjetit.

malli seat leon

SEAT León myydään vain viisiovisena korin kanssa, vaikka kolmenlaisia ​​versioita on ollut olemassa jo vuosia. Toinen vaihtoehto, jonka valmistus on lopetettu, mutta jota voit edelleen ostaa käytettynä ja käytettynä, on Leon Xperience, jossa on SUV-näkökulma. Kyllä on vielä perhekori nimeltä Sportstourer, joka on 4,64 metriä pitkä ja tavaratilan tilavuus on 617 litraa. Kompakti SEAT León on 4,38 metriä pitkä, 1,8 metriä leveä ja 1,45 metriä korkea. Sen tavaratila on 380 litraa.

SEAT León on malli, joka on saatavana erittäin laajalla moottorivalikoimalla. Omistaa bensiini, diesel, mild-hybrid / mikrohybridi, ladattavat hybridit / PHEV ja myös CNG-versiot. Bensiiniversioiden mallisto alkaa 90 ja 110 hevosvoiman moottoreista, kun taas korkeimman tason leimaa 190 hevosvoiman 2,0 litran TSI-lohko. Dieseltarjouksessa SEAT León myydään 110 ja 150 hevosvoiman tehoilla, kun taas mikrohybrideissä käytetään 110 ja 150 hv moottoreita, joilla kummassakin tapauksessa on ECO-merkki.

Yksi mielenkiintoisimmista vaihtoehdoista on SEAT León PHEV tai ladattava hybridi, jonka hyväksytty sähköinen toimintasäde on 60 kilometriä, mikä antaa sille DGT:n nollamerkin. SEAT León GNC:n teho on puolestaan ​​130 hv, ja sen toimintasäde kaasusäiliöllä on 440 kilometriä. Useimmissa SEAT Leóneissa on etuveto, vaikka 4Drive-neliveto on mahdollista varustaa.

SEAT Leónissa on useita varustetasoja, kuten Reference, alignnone size-large wp-image-8444 «alt =» seat ateca model «width =» 1024 «height =» 683 «srcset =» https: //www.clicars . com / blogi / wp-content / uploads / 2021/11 / IMG__59930-1024×683.jpg 1024w, https://www.clicars.com/blog/wp-content/uploads/2021/11/IMG__59930-300x,300x https://www.clicars.com/blog/wp-content/uploads/2021/11/IMG__59930-768×512.jpg 768w, https://www.clicars.com/blog/wp-content/uploads/2021/ 11 / IMG__59930-1536×1024.jpg 1536w, https://www.clicars.com/blog/wp-content/uploads/2021/11/IMG__59930-900×600.jpg 900w, https://www.clicars.com/ -sisältö / lataukset / 2021/11 / IMG__59930.jpg 1800w «data-lazy-sizes =» (max-width: 1024px) 100vw, 1024px «src =» https://www.clicars.com/blog/wp- content / lataukset / 2021/11 / IMG__59930-1024×683.jpg «>

SEAT Ateca on 4,38 metriä pitkä, 1,84 metriä leveä ja 1,61 metriä korkea. Siinä on tarpeeksi sisätilaa viidelle matkustajalle. Ateca on malli, jonka tavaratila on 510 litraa ja laajennettavissa 1 600 litraan, jos maastoauton toinen istuinrivi lasketaan.

Mitä tulee moottoreihinsa, SEAT Ateca on saatavilla kaksi lohkoa bensaa ja yksi diesel. Dieselmoottori kehittää 150 hv 2,0 litran lohkossa, kun taas bensiiniversiot ovat 1,0 litran 110 hv ja 1,5 litran 150 hv. Kaikissa yksiköissä on vakiona kuusivaihteinen manuaalivaihteisto, vaikka ne voidaan yhdistää seitsemänvaihteisen DSG-automaattivaihteiston kanssa.

SEAT Ateca on saatavana jopa seitsemällä varustelutasolla. Ne ovat tasapainoisia askeleita ja niiden kautta lisätään mielenkiintoisia vaihtoehtoja. Nämä ovat joitain SEAT Atecan varustelutason kohokohdista.

 • Full LED ajovalot
 • Digitaalinen mittaristo
 • Beats Audio -äänijärjestelmä
 • Äänenohjaus
 • Täydellinen paketti ajoapuvälineitä

SEAT Alhambra

SEATilla on tasapainoinen valikoima ajoneuvoja, ja siksi se on halunnut pitää mallit yhtä järkeviä ja hyödyllisiä kuin SEAT Alhambra. Puhumme a tila-auto, autotyyppi, jonka myynti on laskenut muiden vaihtoehtojen, kuten SUV-autojen, kustannuksella. SEAT Alhambra täyttää edelleen täydellisesti tilavaa ajoneuvoa etsivien perheiden tai kuljettajien toiveet.

istuin alhambra malli

SEAT Alhambra on 4,85 metriä pitkä, 1,9 metriä leveä ja 1,72 metriä korkea. Yksi sen merkittävimmistä ominaisuuksista on liukuvat takaovet. SEAT Alhambraan mahtuu jopa seitsemän istuinta, mikä on myös erilainen näkökohta. Moottorien osalta SEAT Alhambrassa on valikoima, joka koostuu kolme 2,0 litran TDI-moottoria 115, 150 ja 184 hevosvoimalla. Kaikissa voi olla kuusivaihteinen manuaalivaihteisto ja tehokkaimmilla on mahdollisuus yhdistää kaksoiskytkinautomaattivaihteistoon DSG.

Varustuksen osalta SEAT Alhambra on rakennettu seitsemän varustelutason ympärille, joista löydämme mielenkiintoisia vaihtoehtoja, kuten:

 • Pysäköintitutkat edessä ja takana
 • Selain
 • Etuistuimet hierontatoiminnolla
 • Panoraama katto
 • Avaimeton pääsy ja käynnistys
 • Liikennemerkkien tunnistus
 • Kaistalähtöavustin
 • Kuolleen kulman varoitus

SEAT Tarraco

SEAT Tarraco on SUV, joka kruunaa SEAT-malliston. Se on suuri maastoauto seisoo SEAT Aronan ja SEAT Atecan yläpuolella. Se on saanut nimensä Tarragonan vanhasta nimestä Rooman valtakunnan aikoina. SEAT Tarraco on ylellinen ja erittäin suorituskykyinen malli, joka on täydellinen ahmimaan kilometrejä mukavasti.

istuin tarraco malli

SEAT Tarraco on 4,73 metriä pitkä, 1,84 metriä leveä ja 1,66 metriä korkea. Tähän on lisättävä 2,79 metrin taistelu, jonka avulla se, kuten SEAT Alhambra, voi hyväksyä kapasiteetin seitsemälle matkustajalle. Kaksi viimeistä sijaitsevat kahdella sisäänvedettävällä istuimella tavaratilan lattian alla.

Tämän tyyppisessä autossa tavaratilan koko on tärkeä. SEAT Tarracon vähimmäistilavuus on 700 litraa seitsenpaikkaisissa autoissa, kun taas perinteisissä viiden hengen yksiköissä se on 760 litraa. Tilavuus voi kasvaa 1 775 litraan seitsenpaikkaisessa SEAT Tarracossa ja jopa 1 920 litraan viidellä, kun toinen istuinrivi on taitettu alas.

SEAT Tarraco on saatavana bensiini- ja dieselmoottoreilla, mutta siinä on myös PHEV- tai plug-in-hybridiversio, jonka teho on 245 CV ja kantama 49 kilometriä. Seat Tarracon bensiinimoottori on 1,5 EcoTSI, 150 hv, yhdistettynä kuusivaihteiseen manuaalivaihteistoon, mutta siihen voi valinnaisesti saada seitsemänvaihteisen kaksoiskytkinvaihteiston DSG-automaattivaihteiston. Dieseltarjouksen osalta SEAT Tarraco myydään 2,0-litraisella moottorilla, joka on jaettu kahteen tehoon: 150 ja 200 hv. Ensimmäinen liittyy kuusivaihteiseen manuaaliseen vaihteistoon ja toinen seitsemänvaihteiseen DSG-vaihteistoon. Seat Tarracon 200 hv:n versio on saatavana 4Drive-nelivedolla.

Tarraco on hyvin viimeistelty SEAT-malli, jonka materiaalit välittävät tunteen ja ovat kestäviä. Tämä maastoauto on saatavana kuudella varustetasolla, joiden kautta auto kasvaa kaikin tavoin. Sekä esteettisesti että teknologisesti. Jotkut SEAT Tarracon varustelun kohokohdista ovat:

 • Full LED ajovalot
 • Digitaalinen mittaristo
 • Äänenohjaus
 • 19 tuuman renkaat
 • Kolmialueinen ilmastointi
 • Multimediajärjestelmä jopa 9,2 tuuman näytöllä
 • Pysäköintikamera
 • Mobiililaitteiden liitäntä
 • Suuri määrä ajoapuvälineitä

Osta käytetty ja käytetty SEAT parhaaseen hintaan

Clicarsissa on hyvä määrä SEAT-malleja. Verkkojälleenmyyjältämme löydät espanjalaisen merkin autojen tarjoukset. Muista, että tarjoamme sinulle laajennettavat takuut ja 15 päivän tai 1000 kilometrin kokeilujakson, jotta valintasi on ihanteellinen. Jos et ole vakuuttunut, voit palauttaa sen ilman ongelmia! Liity yhdeksi #napsauttajistamme

Oliko tästä viestistä apua?