Saltar al contenido

Hyperscreen, Mercedes -näyttö, joka vie koko kojelaudan

31 de julio de 2021
Hyperscreen Mercedes naytto joka vie koko kojelaudan

Näytöt ovat uusia kojelaudoja ja joissakin tapauksissa kirjaimellisesti. multimediajärjestelmien kehitys autoissa on ottanut valtavia askeleita viime vuosina, ja esimerkiksi Audi ja sen virtuaalinen ohjaamo tai Mercedes ovat vertailukohteita, jotka MBUX, ensi-iltansa Mercedes A-luokassa ja myöhemmin laajennettu muualle, se otti askeleen eteenpäin integroinnin ja helppokäyttöisyyden suhteen.

Tähtibrändi pyrkii nostamaan tämän piirteen uudelle tasolle, mitä se tekee Hyperscreen, valtava näyttö, joka vie tilaa kojelaudan koko leveys ja se debytoi Mercedes EQS: ssä, sen ensimmäisessä sähköautossa. Se saapuu tänä vuonna.

Se on kaareva näyttö, jonka leveys on 141 senttimetriä pinta -ala 2432,11 cm2, eli lähes neljännes neliömetriä. Valmistaja on analysoinut käyttäjien MBUX -multimediajärjestelmän käytön ja päätellyt, että eniten käytettyjä toimintoja ovat navigointi, radio / media ja puhelin. Tästä syystä heillä on ylivoimainen asema ja lisäksi he ovat valinneet a ei-kerrosjärjestelmä, Toisin sanoen valikosta ja alivalikkojärjestelmästä on luovuttu, jotta käyttäjä pääsee suoraan päätoimintoihin.

Suosituimpien lisäksi Hyperscreen tarjoaa jopa 20 toimintoa Näitä ovat syntymäpäivämuistutus, mahdollisuus lisätä kohteita tehtävälistaan, istuinhierontajärjestelmän hallinta ja paljon muuta. Lisäksi sen ilmestyminen järjestelmään tapahtuu oikeaan aikaan tekoäly, joka oppii ja mukautuu käyttäjän makuun ja tarpeisiin.

Toinen seikka, jota on korostettu entistä enemmän, on Helppokäyttöinen, Tee se mahdollisimman intuitiiviseksi myös perämiehelle, jolla on oma alue, joka tietysti jää pois päältä, jos kuljettaja menee yksin, jotta vältetään tarpeettomat häiriöt.

”Uuden MBUX -hypernäytön avulla olemme toteuttaneet suunnitteluvision todellisuudeksi. Olemme yhdistäneet tekniikan ja suunnittelun ja tarjonneet asiakkaalle järjestelmän, jolla on ennennäkemätön helppokäyttöisyys. Rakastamme yksinkertaisuutta ja tällä järjestelmällä olemme saavuttaneet uuden ulottuvuuden ”, sanoo Daimlerin pääsuunnittelija Gorden Wagener.

Hyperscreen

Oliko tästä viestistä apua?