Saltar al contenido

Ford AWD: 4 × 4 -asema kaikille

30 de julio de 2021
Ford AWD 4 × 4 asema kaikille

Kolme henkilöautoa, kaksi maastoautoa, yksi farmari, kaksi noukkia ja jopa puhdas sähköinen malli. Kaikki yhteensä, yhdeksän eri mallia. Tämä on Fordin erikoistarjous, joka tarjoaa yhden markkinoiden täydellisimmistä 4 × 4 -ajoneuvojen valikoimista suosittujen valmistajien keskuudessa.

4 × 4 asema Siitä on aina hyötyä turvallisuudessa, myös kuivilla teillä, vaikka mitä liukkaampi maasto, sitä enemmän argumentteja sen puolesta. Kaikkien soikean merkin mallien avulla voit nousta asfaltilta ja matkustaa ilman ongelmia likaa ja metsäteitä. Ja oikeilla renkailla voit ajaa jopa lumella ja mudalla.

Mustang Mach-E, erikoisin

Sähköautot eivät ole vain asfaltti. Ja uusi Mach-E, Fordin sähkömaastoauto (alkaen 48 472 eurosta), osoittaa sen. On ollut mahdollista ajaa lumella Astúnin hiihtokeskuksessa, jonka kanssa Fordilla on sponsorointi- ja yhteistyösopimus, ja tulokset olivat yllättäviä.

Testattu yksikkö oli vakio, 4 × 4 veto ja Asensin vain talvirenkaat, jotka ovat välttämättömiä mille tahansa autolle, koska jos pyörä ei tartu kuljetettavaan vetojärjestelmään, sillä ei ole väliä. Ja Mach-E liikkui kohde-elementin yli ilman ilmeistä vaivaa, vetäen erittäin hyvin koko ajan, tarjoten hyvän sivuttaispidon ja myös pysähtyen tarvittaessa turvallisesti.

1627688542 787 Ford AWD 4 × 4 asema kaikille

Ford Mustang Mach-E.

Malli lähettää enemmän voimaa taka -akselille kuin eteen, edistää liikkeiden ketteryyttä. Ja tämä näkökohta yhdessä sähkömoottorien tarjoaman hetkellisen tehon kanssa on sallittu käännä auto melkein yksin kaasupoljimen kanssa, ilman, että sinun tarvitsee tuskin liikuttaa ohjauspyörää: enemmän poljinta painetta, enemmän mutkia. Tietenkin 351 CV vaati hienotunteisuutta ja herkkyyttä halutun käännekohdan löytämiseksi.

Käytännöllisemmissä suunnitelmissa, kuten lumisella tiellä, malli takaa liikkuvuuden (talvirenkailla) ja on helppo ja edullinen kaikille kuljettajille. Y hänellä on voimaa säästää rinne tai saada auto pois kiireestä Jos esimerkiksi odottamaton lumisade on pudonnut ja olet jumissa lumen kanssa pysäköintialueella.

Ford Kuga, suosituin

Se on Fordin myydyin katumaasturi, ja 4 × 4 tarjotaan molempien kanssa Diesel moottori 190 CV (alkaen 38 272 euroa) kuten hybridimekaniikka FHEV, jolla oli sama teho (alkaen 37412), jota testattiin.

Tämän mallin tapauksessa sitä ajettiin myös lumella, samalla Mach-E-radalla ja myös pellolla, ruoholla ja mudalla.

1627688542 475 Ford AWD 4 × 4 asema kaikille

Ford Kuga FHEV.

Lumella (talvirenkailla) se liikkui samoilla takuilla kuin Mach-E, vaikka ajo-eroilla. Sen 4 × 4 -järjestelmä jakaa valtaa, suurelta osin, suunnilleen saman verran akseleiden välillä ja tarjoaa siten a vakaampi käyttäytyminen kiihdytettäessä liukkaalla maastolla (helpottaa hallintaa useimmille kuljettajille), mutta myös vähemmän ketterää, koska käännöksen aloittaminen oli vaikeampaa käyrän ottamiseksi, koska taka -akseli ei auta pyöristämään niin paljon. Mutta ne ovat eroja, kuten mainittiin, ajamisessa, ei tehokkuudessa.

Kun maastoa, ruohoa ja mutaa muutettiin, Kuga piti pidon erittäin hyvin ja että tässä skenaariossa testattu yksikkö oli varustettu tavallisilla asfalttirenkailla. Ja vaikka pyörät peittyivät mutaan ja menettivät otteensa, malli liikkui edelleen eteenpäin.

Maaperä se oli kuiva ja melko kova, joten auto ei uponnut, tärkeä yksityiskohta. Muissa tilanteissa, kuten hyvin mutaisilla radoilla, olisi kätevää auttaa mallia asentamalla sekarenkaat.

Tutkija, suurin

Tuotemerkin paras katumaasturi, jossa on 5,06 metriä ja seitsemän istuinta (noin 70 000 eurosta), on myös ollut osa ajettuja malleja. Ja se voitaisiin testata samalla Kuga -kentän alueella ja myös normaalilla tiellä.

Tiellä se erottuu PHEV-plug-in-hybridimekaniikan suorituskyvystä, joka voi tarjota erittäin korkean suorituskyvyn (siinä on 457 hv) tai, kun se toimii hybriditilassa akun latauksella, sisällön kulutus noin yhdeksän litraa, huomattava arvo XXL -koostaan ​​ja tehostaan.

1627688542 140 Ford AWD 4 × 4 asema kaikille

Ford Explorer.

Lisäksi, erottuu myös dynaamisesta käyttäytymisestään, koska sillä ei ole niin paljon hitautta kuin odotettaisiin ja se ajaa yleensä ikään kuin se olisi paljon pienempi ja kevyempi.

Kentällä, myös kadunrenkailla, se liikkui aivan kuten Kuga. Sen suurempi teho voi auttaa ylittämään kaltevuuden paremmin kuin pienempi veljensä, edellyttäen että renkailla on tehokas pito, tai ottaa auton kiireestä, kuten mutaa, mutta myös sen suurempi pituus voi saada pohjat hankaamaan nopeammin, ja jos maa on pehmeä, se upotetaan ennen sen suuren painon vuoksi.

Transit Trail, yllättävin

A hyötyajoneuvo muuttui monen maaston vieritystyökaluksi. Tämä on Transit Trail (alkaen 44 850 euroa), kuuluisan Ford -pakettiauton maastoversio.

Hänen tapauksessaan hän on kyennyt ajamaan metsäteillä ja kiitos hänen 4 × 4 -asema, korkeat jousitukset ja muita parannuksia, sen avulla voit ylittää vesikulkijat, kuopat ja rinteet helposti ja välittää tunteen, joka on huomattavan johdonmukainen ja teollisuusajoneuvo.

1627688542 270 Ford AWD 4 × 4 asema kaikille

Ford Transit Trail.

Siinä ei ole alhaisia ​​hintoja, mutta se on erittäin suuri (5,3 metriä) ja voidaan konfiguroida pakettiautoksi, kolme istuinta edessä ja valtava tavaratila takana, tai minibussina jopa yhdeksän istuinta ja lasi kaikissa riveissä. Ja niin se voi toimia työajoneuvona, saada materiaalia alueille, joihin on vaikea päästä, tai superperheenä, koska yhdeksän ihmistä voi matkustaa esimerkiksi suksillaan.

Myös henkilöautot ja nouto

Fordin AWD -tarjonta on täydennetty kolmella edellä mainitulla henkilöautolla, Mondeo, S-Max ja Galaxy, ja kahdella noukkia, tavallinen Ranger ja Ranger Raptor.

Kaikki kolme autoa tarjoavat 4 × 4 -vetoa, joka liittyy a 190 hv dieselmoottori, ja niitä myydään 39 100 eurosta Mondeossa, 42 391: stä S-Maxissa ja 44 050: sta Galaxy: ssa (kaksi viimeistä, seitsemän paikkaa).

Molemmat noukkiaovat puolestaan puhtaita off-roadereita, joissa on pelkistys- ja tasauspyörästön lukot, ja ne tarjoavat erinomaiset resurssit asfaltilta poistumiseen. Ja molemmissa on kahden hengen hytti, jossa on neljä ovea ja viisi paikkaa.

Normaali Ranger (32 375 eurosta) on saatavana 170 hv: n dieselmoottoreilla, kun taas Ranger Raptor (57 735: stä) on melkein kilpailumalli, joka on valmis kohtaamaan ankarimman kohtelun (hyppyjä …), ja sen moottori, myös diesel, siinä on 213 hv.

Oliko tästä viestistä apua?