Saltar al contenido

Volkswagen ID.3 ja ID.4 voidaan päivittää verkossa

31 de julio de 2021
Volkswagen ID3 ja ID4 voidaan paivittaa verkossa

Autot, jotka päivitetään mobiilisovelluksina, ovat alkaneet yleistyä. Tesla oli edelläkävijä, ja nyt Volkswagen on ilmoittanut, että myös sähköiset ID.3 ja ID.4 pystyvät parantaa heidän »ohjelmisto» Internetin kautta.

Prosessi, joka saa teknisen nimen Air-the-Air, koostuu parannusten lisäämisestä, jotka voivat koostua suorituskyvyn parannuksista, itsenäisyyden lisäämisestä tai sisällyttämisestä uusia apuohjelmia multimediajärjestelmässä.

Suurin etu on, että se voidaan suorittaa ilman, että sinun tarvitsee käydä läpi korjaamon: yksinkertaisesti liitä auto a matkapuhelinverkkoon tai WLAN -verkkoon.

Jotta voit hyödyntää tätä järjestelmää, malleissa on oltava ID. Ohjelmisto 2.1, vakiona kaikissa tämän viikon jälkeen valmistetuissa kopioissa. Niiden, jotka ovat lähteneet ennen tuotantolinjaa, on pakko vierailla työpajassa vain kerran teknikoiden asentaa.

Saksalainen brändi aloittaa päivitysten julkaisun kesästä ja toistaa ne joka neljännes, mutta silti Se ei ole määrittänyt ensimmäisiä parannuksia.

Tämä brändin päätös «Se takaa, että kaikki Volkswagen ID -sarjan ajoneuvot on jo toimitettu [tengan] samaa tasoa ohjelmisto kuin uudet autot koko sen elinkaaren ajan ”, selittää Volkswagenin toimeenpanevan komitean teknisen kehityksen johtaja Thomas Ulbrich.

Volkswagen

Oliko tästä viestistä apua?