Saltar al contenido

Nissan Juke esittelee virtuaaliassistentin Alexan

30 de julio de 2021
Nissan Juke esittelee virtuaaliassistentin Alexan

Vahvistettu liitettävyys. Nissan Juke, Japanilaisen merkin kompaktissa katumaasturissa on jo digitaaliset laitteet Google Now -apuri, jonka avulla voit hallita tiettyjä toimintoja äänelläsi ja suorittaa myös joitakin tehtäviä suullisilla komennoilla ajon aikana. Nyt malli esittelee lisäksi toisen virtuaalisen perämiehen, Amazon Alexaja integroi siten markkinoiden kaksi eniten käytettyä ääniavustajaa.

Alexan toiminta on samanlainen kuin Google Now tai Applen Siri, ja se vaatii aktivoinnin yhdistetyt palvelut, lataa sovellus vastaavat matkapuhelimessa ja linkitä se ajoneuvoon.

Kun aktivoit, voit Alexan avulla hallita useita toimintoja Läpi ääniohjaus, sekä ratissa että etänä matkapuhelimesta, kun auto on pysäköitynä: syötä navigointilaitteeseen kohdeosoite, laske viimeisen viikon aikana ajetut kilometrit, muista pysäköintipaikkasi, tiedä jäljellä oleva autonomia tai vahvista, onko ovet kiinni .

Läsnäolo virtuaaliset avustajat se on yhä yleisempi uusimman sukupolven malleissa, jotka integroivat ne vakiona multimediajärjestelmiinsä. Esimerkiksi Alexa on Nissan Juken lisäksi tehtaalla rakennettu luksusmalleihin, kuten Lamborghini.

virtuaalinen avustaja

Useat teknologian jättiläiset ovat avanneet avustajansa, kuten Google Now, Siri by Manzana ja Cortana tapauksessa Microsoft. Kaikki ne ovat saatavilla ja toimivat yleensä monenlaisissa ajoneuvoissa. Ja yleensä ne ovat operatiivisempia kuin itse autojen suullinen hallinta.

Se on vakiona Nissan Juken yläosassa. Multimediajärjestelmäsi on myös yhteensopiva Android Auto Y Apple Car Play, kaksi yhteysprotokollaa, jotka mahdollistavat puhelimen näytössä olevien kuvakkeiden ja organisaation toistamisen auton näytöllä.

Brändi on vahvistanut, että se käyttää ilmaista päivitystä nykyiseen Jukeen, jotta he voivat integroida uuden Alexa -avustajan.

Oliko tästä viestistä apua?