Saltar al contenido

Nissan juke

12 de agosto de 2021
Nissan juke

Nissan Juke on pieni katumaasturi, segmentti B, ja se on yhdistetty kaupunkiauton ja pienen perheauton välillä, ja Nissan on valmistanut sitä vuodesta 2010. Toinen sukupolvi, joka esiteltiin vuonna 2019, on tällä hetkellä markkinoilla.

Nissan -logo

Nissan Juken ominaisuudet

päällirakenteetPieni katumaasturi
ovet5
aukioita5
runko422 l
tehoa114 hv
kulutus4.8 – 5.2 l / 100 km
hinta 18 350 €
arviointi

The Nissan juke Se on pieni maastoauto, segmentti B, ja se on yhdistetty kaupunkien ja pienien perheautojen välillä, ja Nissan on valmistanut sitä vuodesta 2010. Toinen sukupolvi on tällä hetkellä myynnissä, ja se esitetään vuonna 2019. Nissan Juke on ominaista suhteellisen tilavalle autolle, kiitos sen kokonaispituuteen 4,21 metriä, ja sen saamiseksi 422 litraa tavaratilaa, erittäin hyvä luku segmentissä. Sitä valmistetaan Eurooppaa varten Nissanin tehtaalla Sunderlandissa, Iso -Britanniassa.

Pienet katumaasturit, jotka haluavat kilpailla Nissan Juken kanssa, ovat muun muassa Renault Captur, Peugeot 2008, SEAT Arona, Skoda Kamiq, Volkswagen T-Cross, Ford Puma, Hyundai Kona tai Kia Stonic. monia malleja, joilla on samanlaiset ominaisuudet. On huomattava, että Nissan Juke on rakennettu Renault-Nissan Alliancen modulaariselle CMF-alustalle, jonka se jakaa Renault Capturin kanssa.

2020 Nissan Juke 56

Nissan Juken ulkoasu

Nissan Juken muotoilu erottuu visuaalisesta vetovoimastaan, mallin ensimmäisen sukupolven jalanjäljissä, jossa on hyvin tyypilliset ajovalot edessä, joissa perinteinen soikean ja eristetyn lampun optiikka on erotettu pitkänomaisista päiväajovaloista yläosassa. Edessä on muiden Nissan -mallien tunnusomainen «V». Kaikki ulkovalot sisältävät LED -tekniikkaa koko valikoimasta perusmallista alkaen.

Juken profiilissa on urheilullinen ja dynaaminen luonne sen kelluvan katon ansiosta, joka on eri värinen kuin kori ja jossa on selvä pudotus takana, pudotus, joka heikentää hieman takaistuimien asuinkelpoisuutta niiden korkeudessa. Toinen olennainen piirre profiilissa on takaoven kahva integroitu C -pilariin, joka antaa sille vieläkin urheilullisemman ilmeen simuloimalla kolmiovista autoa.

2020 Nissan Juke 47

Takaosaan jätettiin ensimmäisen sukupolven «bumerangin» tyyppiset ajovalot, jotka osoittivat geometrista ja kolmiulotteista optiikkaa, joka antaa sille modernin ja raikkaan ilman. Renkaat voivat nousta jopa runsaaseen 19 tuumaan.

Nissan Juke on saatavana vain 5-ovisena. Kanssa Pituus 4,21 m, Juke on koon ja sen suhteen segmentin keskellä Tavaratila 422 litraa Se on yksi anteliaimmista.

2020 Nissan Juke 35

Nissan Juken moottorivalikoima

Lanseerauksen yhteydessä Nissan Juke -mallisto koostuu yksi moottori. Se on yksi moottori 1.0 DIG-T-bensiini, maksimiteho 117 hv, johon kuuluu kuusivaihteinen manuaalivaihteisto, jossa on seitsemänvaihteinen kaksoiskytkinvaihteisto ja eri ajo-ohjelmat.

Nissan Juke Juken valikoiman odotetaan täydentyvän tulevaisuudessa muiden versioiden kanssa ja On erittäin mahdollista, että mukana on myös hybridimoottoreita.

2020 Nissan Juke 48

Nissan Juken sisustus

Nissan Juke on moderni, houkutteleva ja näennäisesti hyvin ratkaistu havaitun laadun suhteen. Kuten tavallista, keskinäyttö Se on kojelaudan hallitseva osa, ja siinä on Nissanin uusimmat edistysaskeleet liitettävyydessä ja infotainmentissa. Laske yhdellä erillinen ilmastointilaite jota voidaan käyttää menemättä näyttövalikkoihin, ja sen omat fyysiset säätimet mahdollistavat matkustamon lämpötilan säätämisen paljon helpommin.

On hämmästyttävää, että Jukella ei ole (tällä hetkellä) digitaalista mittaritaulua ja se on kaikissa versioissaan varustettu analogisilla kelloilla nopeuden ja moottorin kierroslukujen yhteydessä sekä pienellä keskusnäytöllä, joka sisältää junan toiminnot tietokone ja muut tiedot.

2020 Nissan Juke 6

Huippuluokan versioissa kojelauta on vuorattu keinonahkaa, epätavallista viimeistelyä segmentissä, jolle on tunnusomaista valmistajien välinen hintasota. Tämä viimeistely, joka ulottuu myös oviin, antaa sille lähes ensiluokkaista ilmaa kilpailijoidensa keskuudessa.

Nissan Jukelle on ominaista laaja valikoima mukautusvaihtoehtoja korivärien, katon, pyörien ja verhoilun ja sisustuksen yhdistelmien välillä.

2020 Nissan Juke 50

Nissan Juken kohokohdavideo

1628774788 852 Nissan juke

Oliko tästä viestistä apua?