Saltar al contenido

Volvo XC60

20 de agosto de 2021
Volvo XC60

Volvo XC60 on premium-luokan keskikokoinen maastoauto, jota ruotsalainen Volvo on valmistanut vuodesta 2017 lähtien. Se on hiljattain täysin uusittu, ja syntyy toinen sukupolvi, jonka muotoilu on hyvin samanlainen kuin vanhemman veljensä Volvo XC90: n. jälkimmäisestä suuri osa sen teknologisesta kuormituksesta. XC60 on uusin lisä Volvo -perheeseen, jossa on monia maalaistyylin edustajia.

Volvon logo

Volvo XC60: n ominaisuudet

päällirakenteetSuuri katumaasturi
ovet5
aukioita5
runko505 l
tehoa197 hv
kulutus4.8 – 6.8 l / 100 km
hinta 40300 euroa
arviointi

The Volvo XC60 onko hän Premium SUV keskikokoinen, ruotsalaisen Volvon tuottaja vuodesta 2017 lähtien. perii jälkimmäiseltä suuren osan teknologisesta kuormastaan.

XC60 on uusin lisä Volvo-perheeseen, jossa on monia maalaistyylisiä jäseniä. Puhtaisiin maastoautoihin XC60 ja XC90 on lisättävä sellaisten mallien läsnäolo kuin V40 Maastohiihto, seikkailunhaluinen versio ruotsalaisesta kompaktista ja V90 Maastohiihto, samalla lähestymistavalla, mutta perheen kanssa. Volvo valmistaa XC60 -malleja Euroopan ja Amerikan markkinoille Ruotsin Göteborgin tehtaalla.

Välissä Keskikokoinen pemium -maastoauto jotka pyrkivät kilpailemaan Porsche 718 Caymanin kanssa, löydämme BMW X3: n, Audi Q5: n tai Mercedes GLC: n, jotka tunnimme aiemmin nimellä Mercedes GLK. Saksalaisten vaihtoehtojen ulkopuolella voimme ajatella myös Jaguar F-PACE, Lexus NX tai Land Rover Discovery Sport.

Uusi Volvo XC60 T6

XC60 -muotoilu

On selvää, että uusi XC60 juodaan XC90: n suunnittelusta. Niiden iskut ovat hyvin samankaltaisia, vaikkakin kompaktimmassa muodossa. Edestä erottuu suuri grilli ja kevyet ryhmät «vasaralla» Thor « suorittaa päivänvalotoimintoja.

Volvo XC60: n pituus on 4690 mm, leveys 1900 mm, korkeus 1658 mm ja tavaratila 505 litraa.

volvo-xc60-108

XC60 sisustus

XC60: n toisen sukupolven sisustus on erittäin houkutteleva, myös samanlainen kuin pohjoismaisen yrityksen uusimpien luomusten. Sen suorituskyvyn laatu erottuu, mikä asettaa sen yhdeksi segmentin vertailuarvoista ja selväksi vaihtoehdoksi palkkio Saksalaiset. Mitä vakiovarusteena olemme maalista Vauhti erinomainen varustelu, jossa on elementtejä, kuten etuistuinten sähköinen säätö, 18 tuuman kevytmetallivanteet, multimediajärjestelmä kosketusnäytöllä, kaksivyöhyke-ilmastointi, vakionopeudensäädin, kaistan huoltojärjestelmä, signaali tunnistusjärjestelmä, takapysäköintianturi,

Sisään R-Design-viimeistely Valikoimamme perustuu niin kutsuttuun Momentumiin, jossa on erityiset puskurit, istuinten täydellisempi sähköinen säätö ja muisti, sähköinen takaluukku, navigaattori, ympäristön valaistus, R-Design-verhoilu ja urheilullisempi kokoonpano. rungosta ylöspäin, vahvempi vaimennus. Lopuksi, alueen korkein viimeistely, Kirjoitus, ehdottaa omaisuutta, jossa aiempien viimeistelyjen lisäksi erottuvat elementit, kuten kojelaudan puupinta, nahkaverhoilu, mukavat istuimet ja ulkoverhousten, sisäosien tai pyörien erityiset viimeistelyt.

xc60_polestar_optimisation_06

Volvo XC60 -moottorit

Uusi Volvo XC60 on rakennettu modulaarinen alusta SPA He käyttävät myös 90-sarjan malleja, joissa on myös samat moottorit, joissa kaikissa on neljä sylinteriä ja kaksi litraa tilavuutta ja 8-vaihteinen automaattivaihteisto.

Dieselistä löytyy vaihtoehtoja D4 ja D5 PowerPulse, teho 190 ja 235 CV. Bensiinissä on myös kaksi vaihtoehtoa -T5 ja T6-mistä valita, 254 ja 320 hv. Maksimaalisena uutena korostaa T8-plug-in-hybridiversion läsnäoloa, joiden kokonaisteho on 408 hv, keskikulutus 2,1 litraa / 100 km ja kantama sähkökäytössä 45 kilometriä.

Lisäksi on olemassa kaksi mikrohybridiversiota jotka käyttävät kirjainta B jättäen meille Volvo XC60: ssa seuraavat vaihtoehdot: Volvo XC60 B4 197 CV + 14 CV (sähkömoottori) ja B5 235 CV + 14 CV (sähkömoottori). Tämäntyyppinen kokoonpano käyttää dieselmoottoreita ja hyödyntää jarrutuksen kineettistä energiaa parantaakseen kokonaistehokkuutta 15%.

Volvo Xc60 Kuva 03

Volvo XC60: n varusteet

Uuden XC60: n tekninen kuormitus on paljon suurempi kuin edeltäjänsä. Ne korostavat elementtejä, kuten mukautuvia LED -ajovaloja, digitaalisia instrumentteja tai multimediajärjestelmää Volvo Sensus.

Turvajärjestelmien osalta Volvo XC60 voidaan pitää yksi segmentin viitteistä kiitos järjestelmien, jotka kykenevät toimimaan suuntaan esteen välttämiseksi.

Ei ole pulaa klassisista onnettomuuksien ehkäisyjärjestelmistä laajuuden mukaan, samoin kuin Pilot Assist, mukautuva vakionopeudensäädin, joka sisältää toimenpiteitä ohjaukseen, vaikka se vaatii kuljettajan jatkuvaa huomiota, ja hänen on aina pidettävä ohjauspyörästä käsillään.

Uusi Volvo XC60 T6

Esittelyvideo Volvo XC60: sta

1629425441 655 Volvo XC60

Oliko tästä viestistä apua?