Saltar al contenido

Löydä täydellinen väri autollesi: myyttejä ja todellisuutta

2 de junio de 2023
Loyda taydellinen vari autollesi myytteja ja todellisuutta

Valitse auto uudesta autostasi tai second hand ja tilaisuus Se on erittän tärkeää. Se ylittää estetiikan. Tänään aiomme opettaa sinulle kuinka löytää täydellinen väri autollesi: myyttien ja todellisuuksien kanssa. Vastaamme joihinkin yleisimpiin kysymyksiin, puramme myös myyttejä ja todellisuutta tehdäksemme parhaat päätökset.

Mikä on paras väri autoon?

Ensimmäinen asia, joka sinun on tiedettävä, on, että ei ole ihanteellinen väri auto Kaikki riippuu maustasi ja yhtä hyvin siitä, jos haluat käyttää ylimääräistä erikoisempaa väriä. Kun valitsemme värin auto riippuu myös vastuksestalikaa tai jos aiot myydä sen myöhemmin.

Jos esimerkiksi etsit autoa, jossa ei näy liikaa likaa, parhaat vaihtoehdot ovat vaaleat värit: katso, hopeanharmaa tai valkoinen. Koska mustat tai tummat värit ovat vaikeimpia. Ennen, kun autossa ei ollut ilmastointia, valkoinen oli suositeltava väri, koska se heijasti paljon valoa.

On myös tärkeää tietää, että esimerkiksi metallivärit nostavat vakuutuksen hintaa. Erittäin voimakkaat värit, kuten keltainen, oranssi tai ne, jotka ovat erittäin voimakkaita, vaikeuttavat tuotteen myyntiä. autoja.

Mikä on vähiten havaittavissa olevien naarmujen väri autossa?

Ei ole suurempaa kipua, varsinkin kun olet juuri vapauttanut autosi, kuin naarmut tai naarmut. Parhaat värit, jotka ovat vähiten havaittavissa, ovat naarmut auto on valkoinen tai kirkkaimmat väritjoiden ansiosta nämä päivittäiset tuotemerkit jäävät huomaamatta.

Mikä on vähiten likainen väri?

Koska emme voi aina pestä autoa silloin kun haluamme, on tärkeää tietää, mitkä värit likaantuvat vähemmän. Valkoinen väri tai kirkkaammat värit tekevät lian huomaamatta. Kuten kommentoitujen naarmujen kanssa tapahtuu.

Minkä värinen auto kestää paremmin aurinkoa?

Tiedetään, että kaikki värit eivät reagoi samalla tavalla aurinkoon ja lämpöön. Musta auto lämpenee nopeammin kuin valkoinen.. Siten neutraalimmat sävyt, kuten beige tai norsunluun, kestävät yleensä paremmin ja pidempään.

Samoin metallipintaiset värit kestävät yleensä paljon paremmin auringonvaloa, vaikka seurauksena on, että ne saattavat menettää kiiltonsa, joten pinta on kiillotettava, jotta se näyttää jälleen uudelta.

Mikä väri likaantuu?

Toistamme: päätä itsellesi parhaiten sopiva väri mieltymystesi perusteella. Muista kuitenkin, että on olemassa sarja värejä, jotka vaativat enemmän huoltoa ja likaantuvat.

Kyse on tummista väreistä kuten musta, tummansininen, tummanruskea ja tummanvihreä. Kyllä, ne ovat rohkeita ja tyylikkäitä värejä, mutta ne likaantuvat. Punainen on toinen väri, joka likaantuu helposti.

Minkä värisellä autolla on vähemmän onnettomuuksia?

On hyvin subjektiivista tietää, minkä värisellä autolla on vähemmän onnettomuuksia. Perinteisesti on aina sanottu, että värit, joilla on eniten onnettomuuksia, ovat punainen, musta, harmaa, hopea ja sininen.

Lisäksi on olemassa useita tutkimuksia, jotka varmistavat, että tummat sävyt ovat alttiita synkälle. Vaikka sellaista tarkkaa teoriaa ei olekaan. Yliopistojen eri tutkimusten mukaan eniten onnettomuuksia aiheuttavat autot ovat ruskeita, mustia ja vihreitä.

Vastakkaisella puolella, Asiakirjat osoittavat, että harmaalla, punaisella ja keltaisella värillä varustetut autot ovat vähemmän alttiita onnettomuuksille. Loogisesti katsottuna paremman näkyvyyden omaavat autot, joilla on voimakkaat värit, on helpompi erottaa.

Mutta loppujen lopuksi tilastot ovat oikeita, sillä jos harmaita ja valkoisia autoja – suosikkiväri Espanjassa – on paljon, tällä värillä maalatuilla ajoneuvoilla on enemmän mahdollisuuksia joutua onnettomuuksiin.

minkä värisellä autolla on vähemmän onnettomuuksia

Millä värillä auto on helpoin maalata?

Mitä yksinkertaisempi, sen parempi. Siksi helpoin auto maalata uusi auto tai kierrätetty se on valkoinen, koska se on helpoin hoitaa. Se on väri, joka on yleensä halvempi ja mahdollistaa paremman kolhujen piilottamisen.

Clicarsissa on autoja kaikissa väreissä

Suuren «varastomme» ansiosta Clicarsista voit ostaa a käytetty ja käytetty auto suuressa määrässä värejä. Sukella liikkeeseemme nähdäksesi millä värillä haluat «maalata» elämäsi.

Oliko tästä viestistä apua?