Saltar al contenido

Kaikki Renault-autojen hinnat

18 de abril de 2023
Kaikki Renault autojen hinnat

Hän uusien renault-autojen hinnat Ne ovat yksi ranskalaisen brändin suurista argumenteista, yksi niistä, jotka tarjoavat parhaan suhteen laadun ja hinnan välillä. Galalappuri on huolehtinut järkevän toiminta-alueen kehittämisestä melko täydellisellä perusvarustelulla ja luotettavilla moottoreilla.

Tässä Clicars-blogin postauksessa kerromme hinnat renault autoja kuljettajien suosimana ja jotka löydät digitaalisesta jälleenmyyjästämme. Tilaamme ne alimmasta korkeimpaan hintaan helpottaaksemme valintaasi.

Renault Kangoo hinta

The Renault Kangoo Se on yksi markkinoiden myydyimmistä pakettiautoista, kertynyt vuosien kokemus ja myynti. Tällä hetkellä myydään kolmas sukupolvi, joka erottuu monipuolisuudestaan. Se on loistava vaihtoehto työautoksi, mutta myös tila-autoja korvaava vaihtoehto, joka on yleistä tämäntyyppisissä hyöty- ja vapaa-ajan auton puolivälissä olevissa ajoneuvoissa.

Renault Clio hinta

Hän Renault Clio Se on takuuapuohjelma, yksi ajoneuvoista, joka on parhaiten osannut sopeutua markkinoiden vaatimiin muutoksiin. Tämä B-segmentin auto on viimeisimmässä remontissaan säilyttänyt diesel- ja bensiinimoottorit, joihin on lisätty ECO-merkillä varustettu hybridimoottori. Renault Clio on moderni esteettinen auto, joka sisältää mielenkiintoisia varusteita, kuten Full-LED-valot kaikissa viimeistelyissä sekä mukautuvan vakionopeudensäätimen Stop&Go-toiminnolla.

renault clio hinta

Hinta Renault Scénic / Renault Grand Scénic

The Renault Scenic ja Renault Grand Scenic ovat kaksi ihmistä, jotka ovat antaneet tämän segmentin selviytyä ajan myötä. Skenaariossa, jossa katumaasturit hallitsevat kaikkea, Renault Scénic ja Renault Grand Scénic ovat kaksi järkevää vetoa, jotka valitsevat modulaarisuuden ja ennen kaikkea käytännöllisyyden. Renault Grand Scénicissä yksi sen suurista hyveistä on, että se tarjoaa tilaa seitsemälle matkustajalle sekä suuren rahtikapasiteetin.

renault grand luonnonkaunis hinta

Renault Capture hinta

Renault Captur on crossover tai kaupunkimaasturi, joka kuuluu segmenttiin B ja josta on tullut loistava vaihtoehto kaupungeille. Lisäksi se on Valladolidissa valmistettu auto. Yksi Renault Capturin merkittävimmistä elementeistä on sen tarjoama laaja räätälöinti sekä ulko- että sisäpuolella, jossa yhdistyvät kaikenlaiset värit, vinyylit ja koristeet. Moottoreiden osalta Renault Captur E-TECH -niminen pistokehybridiversio erottuu joukosta kyvyllään ajaa jopa 45 kilometriä 100 % sähkötilassa.

1681853202 626 Kaikki Renault autojen hinnat

Renault Megane hinta

Hän Renault Megane Se on kompakti auto, joka kuuluu segmenttiin C, jolla, kuten muilla ranskalaisen tuotemerkin malleilla, on erinomainen suhde laadun ja hinnan välillä. Kuten muissakin Renault-malleissa, kiinnostavin vaihtoehto on 100 % sähköinen versio nimeltä Renault Mégane E-TECH. Renault Méganea valmistetaan myös Espanjassa, konsernin tehtaalla Palenciassa. Myös Renault Mégane Sport Tourer -perhe on erittäin kiinnostava sen suuren kapasiteetin vuoksi.

renault megane hinta

Renault Kadjar hinta

Hän renault kadjar se on kompakti SUV, joka korvattiin vuonna 2022 Renault Australlahän. Mutta voit jatkaa sen ostamista käytettynä ja tilaisuudessa Clicarsissa, jossa on muutaman kilometrin ja moitteettomassa kunnossa olevia yksiköitä. Se on auto, joka Renaultin maastoautojen valikoimassa sijaitsee Renault Capturin ja Renault Koleosin välissä. Renault Kadjar on toinen ranskalaisen merkin autoista, joita valmistetaan Espanjassa. Se on maastoauto, jolla on maavaraominaisuuksia maavaransa tai suojaavien listausten ansiosta.

renault kadjar hinta

Renault Trafic hinta

The Renault Traffic Se on pakettiauto, joka, kuten useimmat tällä hetkellä myydyt, erottuu monipuolisuudestaan.. Kaupallisessa versiossaan se on saatavana kahdella rungolla, jotka erottuvat pituudestaan: 5 ja 5,4 metriä. Mutta viimeisimmässä remontissaan Renault Trafic meni pidemmälle matkustajaliikenteeseen tarkoitetulla Spaceclass-versiolla.

renault trafic hinta

Renault Talisman hinta

Renault Talisman on toinen esimerkki siitä, kuinka Renault on arvostanut ja parantanut segmenttejä kuten sedanin D, joka näytti olevan tuomittu sukupuuttoon. Renault Talisman on upea auto, joka perii merkin muiden hienojen sedanien, kuten Renault Lagunan, hengen. Erittäin mielenkiintoinen on myös Renault Talisman Sport Tourer -niminen perheversio, jonka kanssa se jakaa moottorit ja varusteet sekä ulkomitat ja hiottu dynamiikka.

renault talisman hinta

Esitetyt hinnat ovat käteishintoja, jotka on valittu kirjoitettaessa parhaita tarjouksia verkkosivuillamme. Mene osoitteeseen Clicars.com ja löytää uusia tarjouksia Renault-autoissa.

Oliko tästä viestistä apua?