Saltar al contenido

TOP 7 pientä automaattiautoa: mikä on paras?

26 de abril de 2023
TOP 7 pienta automaattiautoa mika on paras

jos etsit automaattiset pikkuautot, Olet tullut oikeaan paikkaan. Tänään kerromme Clicars-blogissa, mitkä ovat markkinoiden merkittävimmät pienet automaattiautot. Viime aikoihin asti harvinaisuus, mutta jo jonkin aikaa ne ovat yleistyneet kaikkien merkkien sarjoissa.

Miksi pieni automaattinen auto?

The pienet autot automaattivaihteistolla Ne eivät olleet usein, koska tämäntyyppisten muutosten asentaminen teki niistä kalliimpia. Mutta automaattisten muutosten suosio on laajentunut Tämän tyyppinen vaihteisto kaikkiin autoihin niiden koosta riippumatta.

Automaattivaihteistot sopivat erinomaisesti myös kaupunkiautoihin, joissa monet pysähtyvät liikennevalojen tai liikenteen takia. Tämä antaa meille mahdollisuuden suorittaa helpompaa ja mukavampaa ajamista, välttää muutoksen korvaamista siihen liittyvillä rahoilla.

Pienet automaattiset autonsa markkinoille on vielä monia merkkejä, mutta kuljettajien kasvava kysyntä on avannut mahdollisuuksia. Myös pienet automaattiautot Ne sopivat erinomaisesti ajamisen aloittaville.

Ibiza istuin

Hän Ibiza istuin Se on yksi pienistä autoista, joissa on automaattivaihteisto. Kuten useimmat tästä valikoimasta löytyvät, se on kaupunkikeskeinen ajoneuvo, joka pystyy kulkemaan vaativampiin ympäristöihin. Automaattivaihteistolla varustettu Seat Ibiza liittyy 150 hevosvoiman versioon ja FR-urheiluviimeistelyyn.

Hyundai i20

Hän Hyundai i20 Se on korealaisen tuotemerkin veto pienille automaattiautoille. Japanilaiset merkit ovat paljon enemmän tottuneet suunnittelemaan tämäntyyppisiä ajoneuvoja, koska niiden alkuperämaissa ne ovat yleisempiä. Automaattinen Hyundai i20 on saatavana 100 hv:n bensiiniversioina, joissa on mikrohybridijärjestelmä. Tämä muutos on kaksoiskytkin ja 7 vaihdetta.

hyundai i20

peugeot 208

Hän peugeot 208 Se on pieni auto, jossa on automaattivaihteisto, joka menee sisään silmien kautta. Erottuvan muotoilun omaava apuohjelma, jota myydään ranskalaisen merkin kahdeksanvaihteisen EAT8-automaattivaihteiston kanssa bensiiniversioissa. 100-prosenttisesti sähköinen versio, nimeltään Peugeot e-208, käyttää myös automaattivaihteistoa.

peugot 208

skoda fabia

Hän skoda fabia Automaattinen on pieni auto, joka erottuu segmentissään hyvällä hinta-laatusuhteella. Se on auto, josta merkki on pitänyt huolta eri sukupolvien ajan erikoisversioilla, kuten Montecarlolla. Automaattinen Skoda Fabia myydään DSG7-automaattivaihteistolla, kuten tässä Volkswagen-konsernin luettelossa näkyvät automaattiset autot.

skoda fabia

toyota yaris

Hän toyota yaris Se on yksi näkyvimmistä kaupunkiautoista. Todellinen myyntimenestys hyvillä hinnoilla tarjoamiensa laitteiden ansiosta ja ennen kaikkea siksi, että se standardisoi hybridimekaniikan ensimmäisten joukossa. Nimenomaan hybridi Toyota Yaris on saatavana CVT-automaattivaihteistoilla ja, kuten aina näissä malleissa, ECO-merkinnällä.

toyota yaris

Ford Fiesta

Hän Ford Fiesta Se on pieni automaattiauto, jonka tunnet moottoreistaan, jotka on tunnustettu joka vuosi alhaisesta kulutuksestaan. Useimmissa tapauksissa automaattimoottorit kuluttavat enemmän. Tämä ei päde pieneen automaattiseen Ford Fiestaan, joka on varustettu erittäin mukavalla kaksoiskytkimen vaihdolla.

ford fiesta

Pienet automaattiset sähköautot (bonusrata)

Ennen pienet automaattiautot olivat poikkeus, mutta pienten sähköautojen yleistyessä asiat ovat muuttuneet. Kaikki sähköautot on varustettu automaattivaihteistolla.

Siksi hyvä tapa päästä pieneen automaattiseen autoon on sähköinen. Tässä on joitain vaihtoehtoja:

  • Dacia Spring käytettyjä ja tilaisuuksia
  • Käytetty ja käytetty Renault Zoe
  • Fiat 500 sähköinen käytetty ja käytetty
  • Opel Corsa-e käytettyjä ja tilaisuuksia
  • Smart EQ fortwo käytettynä ja tilaisuudessa

Osta pieni automaattiautosi!

Etsitkö pientä automaattista autoa? No, meillä Clicarsilla on laaja valikoima käytettyjä ja käytettyjä pieniä automaattiautoja. Kaikki tarkistettu, jotta voit ajaa niitä mahdollisimman pian! Löydä omasi.

Oliko tästä viestistä apua?