Saltar al contenido

10 parasta pientä sähköautoa

30 de noviembre de 2021
10 parasta pienta sahkoautoa

The pienet sähköautot Ne ovat ihanteellinen ajoneuvotyyppi liikkumiseen kaupungissa ja tehdä se puhtaalla tavalla. Monille kuljettajille ne ovat portti ECO-autojen maailmaan halvempien hintojensa ansiosta.

Tässä postauksessa kerromme sinulle, mitkä ovat markkinoiden mielenkiintoisimmat pienet sähköautot.


Muistamme, että kaikkien näiden autojen ostosta voi hyötyä Plan Moves -apurahat. Tässä blogimme toisessa artikkelissa kerromme, miten näitä apurahoja tulee hakea ja mistä voit kussakin tapauksessa hyötyä.


Tällä hetkellä markkinoiden parhaat pienet sähköautot ovat nämä.

1. Smart fortwo EQ

Smart on auto, josta on itsessään tullut turvallinen veto kaupunkimatkoille. Se on auto helppo käsitellä ja sopii kaikille kuljettajille.

Muutaman vuoden ajan Mercedes-Benzin omistama tuotemerkki valmistaa vain Smart 100% sähköä, joita myydään kahden- ja nelipaikkaisena. Se on auto, jota käytetään menestyksekkäästi yhteisauton palveluissa (jaettu auto).

Sähkökäyttöisen Smart ForTwon hinta: uutena 24 450 eurosta ja käytettynä ja käytettynä 9 190 euroa.
Autonomia: 170 kilometriä

2. Ciroën C-Zero ja Peugeot-ioni

Citroén C-Zero oli yksi niistä ensimmäiset massatuotetut sähköautot. Se on pieni ajoneuvo, joka soveltuu hyvin lyhyille matkoille ja jota voidaan puristaa hyvällä akun hallinnassa.

Sen toiminta on hyvin yksinkertainen. Se näyttää Scalextriciltä, ​​koska voit leikkiä kaasupolkimella ja jarrulla samalla tavalla kuin tällä lelulla. Sen moottori on erittäin hiljainen.

Citroën C-Zeron hinta: sitä ei enää myydä uutena, mutta sen voi ostaa käytettynä ja käytettynä noin 10 000 eurosta.
Autonomia: 150 kilometriä

Peugeot ion on Citroën C-Zeron kaksoisveli. Siinä on samat tekniset ja hintaominaisuudet. Ainoa asia, joka vaihtelee, on logo ja mukautukset.

3. Citroén AMI

Citroën AMI on erittäin mielenkiintoinen ranskalaisen merkin liikkuvuusveto. Sähköinen malli luullaan olevan nuorimpien ensimmäinen auto.

Citroën AMI on vain 2,41 metriä pitkä ja 1,39 leveä. Sen paino on vain 471 kiloa. Ominaisuuksiensa vuoksi se on rajoitettu nopeuteen 45 km/h.

Citroën AMI hinta: alkaen 7 200 euroa
Autonomia: 75 kilometriä.

Citroen c-zero sähkö

4. Volkswagen e-Up!

Volkswagen e-Up! Se on pieni sähköauto, joka erottuu muusta tarjouksesta, koska tukee paljon räätälöintiä. Siinä on erittäin houkutteleva valikoima värejä ja lisäominaisuuksia.

Volkswagen e-Up! Hinta: Tämän sähköauton hinta on 22 600 euroa.
Autonomia: 258 kilometriä

5. Seat Mii Electric ja Skoda Citigo

Seat Mii Electric ja Skoda Citigo ovat kaksi «twin» mallia Volkswagen e-Up! ja sen hinta ja autonomia ovat samanlaisia.

6. Renault Twingo ZE

Renault Twingo on elävä esimerkki autoalan kehityksestä. Kuten muutkin mallit, se on muuttunut polttoautosta sähköautoksi, jota se on nykyään.

Renault Twingo ZE (sähköinen merkintä) on myös erittäin hauska ajaa, kuten useimmat päästöttömät, koska se tarjoaa erittäin mielenkiintoisen dynaamisen käyttäytymisen.

Twingo ZE:n hinta: tämä sähköauto alkaa 21 900 eurosta.
Autonomia: 270 kilometriä

7. Fiat 500e

Fiat 500e on yksi niistä klassisista autoista, jotka ovat osaneet sopeutua uuteen aikaan ja tehneet sen sähkömuutoksella, joka varmistaa sen jatkuvuuden tulevina vuosina.

Kuten polttomoottori Fiat 500, Fiat 500e on kolmiovinen hyötyauto, jonka pituus on 3,57 metriä ja leveys 1,62 metriä.

Fiat500e:n hinta: tämän sähköauton hinta on 17 200 euroa.
Autonomia: 320 kilometriä

8. Renault Zoe

Renault Zoe on sähköauto, joka on yhden pisteen edellä postauksessa tähän mennessä käsiteltyjä, mutta se on silti koteloitu ajoneuvo. Se on 4,09 metriä, kuten Renault Clio, joten se olisi hyödyllinen.

Se on yksi myydyimmistä sähköautoista, koska sillä on taattu autonomia, mielenkiintoiset varusteet ja se tukee tehokkaampia latausjärjestelmiä.

Renault Zoen hinta: tämä uusi sähköauto maksaa 30 000 euroa, mutta käytettynä ja käytettynä on saatavilla 11 290 euroa.
Autonomia: alkaen 386 kilometriä. Tasoja on useita, jopa yli 400 kilometriä.

9. Peugeot e-208

Peugeot e-208 on yksi niistä markkinoiden parhaat laatu/hintaiset autot, ei vain sähkömalleissa, vaan myös autoteollisuudessa yleensä. Se on sähköauto, joka tarjoaa parhaat ominaisuudet ja huipputason varustelun.

Kuten Renault Zoessa, Peugeot e-208 on suurempi auto kuin aikaisemmat, mutta se on silti ihanteellisen kokoinen kaupungissa liikkumiseen. Sen pituus on 4,05 metriä ja leveys 1,74 metriä.

Peugeot e-208:n hinta: tämä auto maksaa uutena 29 950 eurosta ja käytettynä ja käytettynä 21 200 euroa.
Autonomia: 340 kilometriä

peugeot e-208 sähkö

10. Opel Corsa-e

E Opel Corsa-e:n ominaisuudet ovat hyvin samankaltaiset kuin Peugeot e-208:ssa. Se on toinen Stellantis-konsernin sähköauto ja hyvä vaihtoehto niille, jotka etsivät muutakin kuin yksinkertaista kaupunkisähköautoa.

Opel Corsa-e:n hinta: tämä auto maksaa uutena 29 200 eurosta
Autonomia: 340 kilometriä

Oliko tästä viestistä apua?