Saltar al contenido

10 parasta sähköautoa vuonna 2021

23 de octubre de 2021
10 parasta sahkoautoa vuonna 2021

The alkuun sähköautot vuonna 2021 ne ovat epäilemättä mielenkiintoinen vaihtoehto niille, jotka haluavat siirtyä eniten puolelle ekologinen. Sähköautomarkkinat ovat kasvaneet huomattavasti viime vuosina parantuneen suorituskyvyn ja lisääntyneen latausinfrastruktuurin ansiosta.

Vuoden 2021 parhaat sähköautot:

  1. Fiat 500 Electric
  2. Smart forfour sähkökäyttö
  3. Dacia jousi
  4. Peugeot e-208
  5. BMW i3
  6. Nissanin lehti
  7. Kia e-Niro
  8. Teslan malli 3
  9. Opel Mokka-E
  10. Renault Kangoo ZE

Fiat 500 Electric

The Fiat 500 se on yksi autoista urbaani par excellence koon, sisällön ja suorituskyvyn ansiosta. Sähköinen Fiat 500 on ekologisempi versio ja suunniteltu kaupunkien tulevaisuuteen. Se on yksi vuoden 2021 järkevimmistä sähköautoista, ja se hyödyntää koko sisätilojaan pitämällä akut maan alla. Sillä on kaksi autonomiavaihtoehtoa, joista toisella on 180 kilometriä ja toisella 320 hyväksyttyä kilometriä, jotka pidennetään 460: een suotuisassa kaupunkiympäristössä.

The Fiat 500: n päästötön Se on sähköauto vuodelle 2021, joka on saatavana kolmessa kokoonpanossa. Normaali tai sedan, toinen 3 + 1 ja viimeinen Cabrio. Fiat 500 3 + 1 on epäilemättä yksi mielenkiintoisimmista sähköautovaihtoehdoista markkinoilla. Se lisää neljännen «itsemurha» -mallin ohjaamoon, joka on vastakkaiseen suuntaan avautuvien ovien nimi. Se mahdollistaa paremman sisätilan käytön.

Hinnat Fiat 500 sähkö Ne alkavat 24 900 eurosta ilman apua, hintaan sisältyy ADAS-työkalut kuolleen kulman ilmaisimena ja jopa yksitoista 360 asteen suojan anturia. Lisäksi tämä sähköauto vuodelle 2021 sisältää äänivaroituksen jalankulkijoille nopeudella 20 km / h, mikä on erittäin hyödyllistä sähköautoille, jotka usein pelottavat jalankulkijoita, koska niitä ei kuulla lähestyessä.

Smart forfour sähkökäyttö

The älykäs neljälle sähkökäytölle o älykäs taajuuskorjain forfour on toinen sähköautoista, jotka on suunniteltu käytännöllisyyden kriteerien mukaisesti ja jotka ovat «esimerkillinen kansalainen». Se on auto, jota käytetään autonjakopalveluissa, ja monissa tapauksissa se on ollut ensimmäinen lähestymistapa sähköautojen maailmaan, koska se on helppo käsitellä. Siinä on kokoonpano, jonka avulla neljä ihmistä voi matkustaa verrattuna kaksipaikkaiseen versioon nimeltä Smart EQ fortwo

Itään 2021 sähköauto Se on hyvin nuorekas ulkonäkö, ja sen sisätiloja hallitsee näyttö, josta pääsee tieto- ja viihdejärjestelmään, jossa on useita liitäntävaihtoehtoja. Mitä tulee tämän sähköauton itsenäisyyteen, sillä on normaalikäytössä 120 kilometriä, joka voidaan pidentää 160: een erittäin tehokkaan ajon tapauksessa. Älykkään forfour -sähkökäytön nopeus on rajoitettu 130 km / h, ja se voidaan ladata 80%: iin 3,5 tunnissa wallbox -latauspisteellä ja 40 minuutissa pikalaturilla.

The älykäs neljälle sähkölle Siinä on 82 hevosvoiman moottori ja varusteet, jotka sisältävät vakiona 15 tuuman kevytmetallivanteet, kun taas yläviimeistelyssä tämä 2021 sähköauto tarjoaa vaihtoehtoja, kuten 3,5 tuuman värinäytön ja taittuvat takaistuimen selkänojat. Huippuluokan sähköisessä Smart Forfourissa on lämmitettävät etuistuimet tai muusta materiaalista valmistetut lattiamatot.

Dacia jousi

Yksi suurimmista esteistä sähköauton saatavuudelle on hinta, mutta yksi niistä sähköautot 2021 On vaihtoehtoja, jotka haluavat rinnastaa tämän tyyppisen ajoneuvon bensiini- tai dieselmoottoriin. Yksi tämän saavuttaneista merkeistä on Dacia, jolle on ominaista tarjota autoja halvemmalla, mutta yhtä toimivalla tavalla.

Tämän filosofian mukaan Dacia Spring on suunniteltu, yksi vuoden 2021 sähköautoista saapuu jälleenmyyjille syyskuussa Espanjalainen hinta alkaen 16 500 euroa.

The Dacia jousi Siinä on kaksi varustetasoa ja 44 hv sähkömoottori. Tämä toimii 26,8 kWh: n akulla, jonka avulla se voi saavuttaa 125 km / h. Tämän vuoden 2021 sähköauton itsenäisyys on 225 kilometriä, ja se voidaan nostaa 295: een käyttämällä ECO -painiketta, jolla moottorin teho on rajoitettu.

Peugeot e-208

Sähköautot alkoivat kaupunkiratkaisuna lyhyille matkoille, mutta niiden hyötyjen, itsenäisyyden ja infrastruktuurien laajentaminen ovat tehneet näistä autoista paljon tehokkaampia ratkaisuja. Esimerkki tästä monipuolisuudesta on Peugeot e-208, sähköauto vuodelta 2021, jonka kantama on 340 kilometriä, jotta se voi tehdä lyhyitä matkoja ilman latausta.

The Peugeot e-208 Se on sähköauto, jonka muotoilu on houkutteleva, käytännöllisesti katsoen samanlainen kuin bensiiniversiot, ja varustelu on laajempi kuin muiden samankokoisten sähköautojen. Kaikki nämä väitteet ansaitsivat hänet tunnustettavaksi Vuoden auto Euroopassa 2020, ennen paljon kalliimpia ja myös sähkömalleja, kuten Tesla Model 3 ja Porsche Taycan.

Tässä 2021 sähköautossa on 136 hevosvoiman moottori, jonka avulla se voi saavuttaa 100 km / h 8,1 sekunnissa. Siinä on GT-viimeistely, jolla Peugeot e-208: sta tulee urheilullinen vaihtoehto.

BMW i3

BMW oli yksi ensimmäisistä merkeistä, jotka kokeilivat sähköautoja vuosikymmeniä sitten. Näiden hankkeiden perijä on BMW i3, a 2021 sähköautomutta se on ollut markkinoilla vuodesta 2013. Sen peräkkäiset päivitykset ovat parantaneet suorituskykyä ja tehneet siitä suositun sähköauton.

The BMW i3 Se on auto, jolla on hyvä sisäkäyttökelpoisuus, jossa laadukkaat viimeistelyt, kuten brändille ominaiset, sekoitetaan muiden kierrätettyjen kanssa. Tässä sähköautossa on hiilikuiturunko, joka parantaa sen painoa, mikä on kriittinen tekijä tämän tyyppisissä ajoneuvoissa, joissa suurin osa varauksesta menee akkuihin, jotka BMW i3: n tapauksessa ovat 33 kWh ja tarjoavat 300 kilometriä.

Tästä sähköautosta on olemassa versio vuodesta 2021, jossa on laajennettu autonomia, eli pienellä bensiinimoottorilla, joka toimii generaattorina. Lisäksi BMW i3: sta on urheilullisempi versio nimeltään BMW i3 joka pystyy ajamaan 0-100 km / h alle 7 sekunnissa. Tämän sähköauton hinta ilman merkkialennuksia tai apua on 40 000 euroa.

Nissanin lehti

Nissan Leaf on toinen uraauurtavista sähköautoista, ja se on pitkään ollut yksi tämän tyyppisen moottorin myydyimmistä. Se on myös yksi sähköautot vuonna 2021 että parannuksia on tullut lisää ajan myötä. Tällä hetkellä on olemassa 40 kWh: n versio, jonka teho on 150 hv, ja joka pystyy nopeuteen 0-100 km / h alle 8 sekunnissa.

The Nissanin lehti se saavuttaa huippunopeuden 144 km / h ja autonomia on 270 kilometriä. Tämän mallin käynnistämiseksi uudelleen markkinoilla, joilla sähköautojen vaihtoehtoja on yhä enemmän, japanilainen brändi on tehnyt tarjouksia, jotka laskevat sen hinnan alle 25 000 euroon.

Nissanin lehti

Yksi merkittävimmistä ominaisuuksista Nissanin lehti on sen e-Pedal-järjestelmä, älykäs järjestelmä, jonka avulla voit ajaa tällä 2021 sähköautolla vain yhdellä jalalla. Nopeuttaaksemme painamme sitä ja jarruttaaksemme meidän on vain vapautettava se ja sähköauto menettää nopeutensa, kunnes se pysähtyy. Sen varusteisiin kuuluu kuusi turvatyynyä, peruutuskamera tai älyavain.

Kia e-Niro

Kia e-Niro syntyi, kuten muutkin sähköautot vuonna 2021 polttoauton, kuten Kia Niron, päästöttömänä versiona. Tämä malli, jossa on 4X4 SUV -runko, on saatavana kahdessa versiossa: yksi 136 hv, joka alkaa 35 000 eurosta ilman alennuksia ja toinen 204 hv, joka alkaa 40 400 eurosta.

Vähemmän tehokkaassa Kia e-Nirossa on 39 kWh: n akku, jonka kantama on 290 kilometriä, kun taas tehokkaimman kantama on 64 kWh ja se ylittää 450 kilometrin autonomian. Kia e-Niro jakaa monia elementtejä toisen vuoden 2021 sähköauton, kuten Hyundai Kona Electricin kanssa, ja molemmat erottuvat mukavuudestaan ​​ja sisätiloistaan.

Kia e-niro

The Kia e-Niro Paristot on sijoitettu siten, että ne eivät vaikuta sisätilojen asumiskykyyn, ja se mahtuu ongelmitta neljälle aikuiselle. Latausaika, kuten monet tämän luettelon sähköautot, riippuu järjestelmästä ja tehosta, mutta kotimaisella pistokkeella tämä nollapäästöinen 4X4 SUV voidaan ladata täyteen 6 tunnissa.

Teslan malli 3

Vuoden 2021 sähköautojen joukosta ei voinut puuttua Teslan auto, korkean suorituskyvyn merkki, joka mullisti kerran nollapäästömarkkinat. The Teslan malli 3 Se on tämän valmistajan «edullisin» malli, sedan -korilla varustettu sähköauto, jonka Plan Movesin avulla voi hankkia 38 990 eurolla ja jonka kykenevällä versiolla on jopa 580 kilometriä itsenäisyyttä.

Vaikka Tesla Model 3 ei ole markkinoiden halvin, se on Euroopan myydyin sen tarjoamista eduista. Siinä on 325 hevosvoiman moottori, jonka avulla se kiihtyy 0–100 km / h 5,6 sekunnissa ja saavuttaa huippunopeuden 225 km / h. Tesla Model 3: n kantama on 448 kilometriä 60 kWh: n akun ansiosta. Vuodesta 2021 peräisin olevassa sähköautossa on suuri sisätila, jonka ansiosta se on 4,69 metriä pitkä ja sen tavaratila on hyvä, ja 542 litraa on jaettu kahteen osastoon.

Toinen Tesla Model 3: n vahvuuksista on sen valtava teknologinen ja liitettävyyskuorma, jossa on ADAS autolle, kuten automaattinen kaistanvaihto, Autopark-avusteinen pysäköinti tai tunnettu Autopilotti, itseohjautuva järjestelmä, joka ei salli ajoneuvon ajamista yksin, mutta joka tarjoaa merkittävän itsenäisyyden.

Opel Mokka-E

Kuten kerroimme sinulle alussa, valikoima sähköautot Se on kasvanut ja vaihtoehtoja on käytännössä kaikentyyppisissä päällirakenteissa. Yksi 2021 sähköautoa 4X4 SUV -muodossa Se on Opel Mokka-E, sähköauto, jolla on erittäin houkutteleva muotoilu ja hieman yli 320 kilometriä päästötöntä itsenäisyyttä.

Se jakaa alustan eli rakenteen, johon se on rakennettu, muiden PSA Groupin sähköautojen, kuten DS3 Crossback E-Tensen tai Peugeot e-2008: n kanssa. Siinä on sama 136 hv: n moottori, joka liittyy 50 kWh: n akkuun. Opelin mukaan Mokka-e voidaan ladata 0–80% 30 minuutissa nopealla latausjärjestelmällä.

Mitä tulee ajovälineisiin, jotka ovat läsnä sähköautoissa vuonna 2021, Opel Mokka-E: ssä on mukautuva vakionopeudensäädin, liikennemerkkien tunnistus sekä 180 asteen panoraamakamerakamera tai automaattinen pysäköintitutka. Kuten muutkin tämän valikoiman sähköautot, se on saatavana vuokrausvaihtoehdoilla, jotka ovat mielenkiintoisia käyttömaksusta ja rajoitetun ajan tämän tyyppisille ajoneuvoille.

Renault Kangoo ZE

Sähköauton käyttäminen yksityishenkilönä ei ole mahdollista, kuten kerroimme ECO -pakettiautoja koskevassa artikkelissa. Työttömiä sähköautoja on useita, ja yksi parhaista esimerkeistä on Renault Kangoo ZE, joka on saatavana sekä pakettiautoina että Combi-versioina matkustajaliikenteeseen. Kummassakin tapauksessa siinä on 135 hevosvoiman sähkömoottori, sama kuin Renault ZOE -apuohjelmassa.

Itään sähköajoneuvo siinä on 33 kWh akku, mutta voit myös valita 43 kWh akun. Ensimmäisen kantama on 230 kilometriä lähes 300: lle tehokkaammalla Renault Kangoo ZE: llä. Ranskalaisella brändillä on myös useita sovelluksia ammattilaisille, jotka mahdollistavat tämän sähköauton itsenäisyyden paremman hallinnan sekä vinkkejä sen käytön parantamiseksi.

Viimeisimmässä kunnostuksessaan Renault Kangoo Box ZE Sitä myydään kahdessa pituudessa, joiden hyötykuorma on vakioversiossa 3,3–3,9 kuutiometriä ja pitkässä versiossa 4,2–4,9 kuutiometriä. Toinen tämän sähköauton uutuus on uusi digitaalinen taustapeili, joka parantaa näkyvyyttä pakettiautossa, jossa on takalevy, ja estää näin näkemyksen muulla tavalla.

Ja tämä on ollut meidän Parhaiden sähköautojen TOP vuoteen 2021 mennessä. Toivomme, että olet löytänyt sinulle sopivan sähkölaitteen, nyt sinun on vain ostettava se. Clicarsista löydät monia näitä käytettyjä sähköautoja, tai pikemminkin hyvä käsi.

Oliko tästä viestistä apua?