Saltar al contenido

Vertailu Mercedes A-sarja vs. BMW 1-sarja: mikä kompakti ostaa?

5 de mayo de 2023
Vertailu Mercedes A sarja vs BMW 1 sarja mika kompakti ostaa

Vertaa Mercedes a-luokka vs. bmw 1 sarja on verrattavissa kahteen kompaktiin takuuseen. Ne ovat kaksi niistä autoista, joissa merkit ovat panostaneet enemmän, koska molemmat ovat kaksi eniten myytyä.

Koska Mercedes a-luokka ja bmw 1 sarja ovat kaksi premium-merkkien myydyintä autoa? Koska ne tarjoavat tasapainoisista hinnoista pääsyn erittäin hyvin viimeisteltyihin autoihin, jotka erottuvat myös erinomaisesta suorituskyvystään.

Kuten hän Mercedes a-luokka Kuten bmw 1 sarja Niissä on omat erityispiirteensä. Lisäksi ne ovat sukupolvien ajan mukautuneet teollisuuden ja yleisön vaatimuksiin. Esimerkiksi Mercedes A-sarjassa on ollut Renault-peräisiä moottoreita sen pääsyversioissa ja BMW 1 -sarjassa on menetetty takaveto.

Vertaileva muotoilu Mercedes A-sarja vs. bmw 1 sarja

Suunnittelu on yksi vertailun tärkeimmistä näkökohdista Mercedes a-luokka vs. bmw 1 sarja, koska se ei ole koskaan ollut myyntivaltti. Tämän Mercedes on ymmärtänyt paremmin kuin kukaan muu integroimalla Mercedes A-sarjan alusta alkaen perheilmaansa. Itse asiassa tämän kompaktin etuosa muistuttaa Mercedes CLS:ää.

Mercedes CLS on auto, joka erottuu urheilullisuudestaan, mikä on toinen näkökohta, josta tämän merkin asiakas ei halua luopua. Erotu joukosta Mercedes a-luokka lyhyt ylitys, joka täydentää tämän erikoisauton.

Mercedes a-luokka

Omalta osaltaan BMW 1-sarja oli alun perin konservatiivinen, pienennetty versio suuremmasta autosta, mutta ajan myötä se on saanut oman persoonallisuutensa, varsinkin vuonna 2017 tehdyn uudelleenmuotoilun jälkeen.

bmw 1 -sarjan suunnittelu

bmw 1 sarja

Vertaileva koko Mercedes A-sarja vs. bmw 1 sarja

Koolla on väliä vertailussa Mercedes a-luokka vs. BMW-sarja 1, koska molemmat autot ovat kompakteja, mitä se tarkoittaa. Hän Mercedes a-luokka Se on hieman suurempi kuin BMW 1-sarja: se on 4,33 metriä pitkä, 9 metriä enemmän.

koko mercesi luokan

Mitä tulee leveyteen, enemmän samaa: Mercedes a-luokka Sen leveys on 1,79 metriä ja 1,76 metriä bmw 1 sarja. Mercedes A-sarja on myös korkeampi: 1,44 metriä verrattuna BMW 1-sarjan 1,42:een, jonka taistelu (akseliväli) on 2,69 metriä verrattuna Mercedes A-sarjan 2,72:een.

bmw 1 sarjan koko

Mitä tulee tavaratilaan, bmw 1 sarja on vähintään 360 litran tavaratila, kun taas Mercedes a-luokka Sen tavaratila on vähintään 370 litraa.

runko Mercedes-luokka a

Mercedes-luokan A tavaratila

tavaratilan bmw 1 sarja

BMW 1-sarjan tavaratila

Sisustus Mercedes A-sarja vs. bmw 1 sarja

Sisustussuunnittelu verrattuna Mercedes a-luokka vs. bmw 1 sarja Se on tärkeää, koska siellä laatu koetaan aluksella. Mercedes A-sarjan sisustus on yksi tärkeimmistä vahvuuksista, erityisesti sen digitaalisen instrumentoinnin kannalta.

Hän Mercedes a-luokka Se on saatavana kahdella 7 tuuman näytöllä yhdessä lohkossa. Tämän huippuluokan lisäksi on muitakin vaihtoehtoja erilaisilla yhdistelmillä. Kovia muoveja ei juuri ole ja materiaalit ovat ensiluokkaisia.

sisustus mercedes luokan

sisustus Mercedes luokka a

Painopiste bmw 1 sarja on erilainen. Panosta analogiseen kojetauluun, jossa on erillinen keskusmultimedianäyttö ja perinteisempi kojelauta. BMW:n koko infotainment-järjestelmää ohjataan yhdellä pyörällä.

sisätilat bmw 1 sarja

Sisustus BMW 1-sarja

▷Asumisen kannalta Mercedes A-sarja tarjoaa suuremman koonsa ansiosta enemmän tilaa. Sekä BMW 1-sarjassa että Mercedes A-sarjassa asumiskyky on kuitenkin oikea.

On syytä muistaa, että kuten useimmissa autoissa, takapenkin keskimmäistä istuinta ei voida käyttää paitsi poikkeustapauksissa, jolloin tämäntyyppinen kompakti auto sopii ennen kaikkea neljälle henkilölle.

Mercedes A-sarjan moottoreiden vertailu vs. bmw 1 sarja

Kuten hän Mercedes a-luokka kuten BMW-sarjat vastaavat hyvin erilaisten yleisöjen makuun ja tarpeisiin, minkä vuoksi niiden valikoimat ovat vähitellen mukautuneet ostajien tarpeisiin. Siksi moottorit, joilla Mercedes A-sarja ja bmw 1 sarja Ne ovat todellinen heijastus siitä, miten markkinat ovat menneet.

Esimerkiksi Mercedes on optimoinut dieselmoottorit, ja nyt on Renault-alkuperäinen 1,5 litran ja 116 hevosvoiman lisävaruste, johon on asennettu kaksoiskytkinautomaattivaihteisto.

Bensiinissä, Mercedes a-luokka Sitä myydään teholla 136-224 hevosvoimaa.Yksi näistä vaihtoehdoista, Mercedes A-Class 250 on neliveto, kun taas loput ovat etuvetoisia.

BMW 1 -sarjan valikoima on hieman monimutkaisempi. Sitä myydään kolmi-, neli- ja kuusisylinterisinä moottoreina, jotka on jaettu viiteen bensiinimoottoriin, joiden tehot vaihtelevat 109-340 hevosvoimaa; ja kolme dieseliä, 116-190 hevosvoimaa. Niissä on manuaalinen ja automaattinen vaihto.

Mercedes A-sarjan hinnat vs. bmw 1 sarja

Hinnat Mercedes a-luokka vs. bmw 1 sarja ne ovat leveitä. Se riippuu paljon siitä, minkä version valitset ja mitä lisävarusteita valitset.

The Mercedes a-luokka uudet alkavat 30 000 eurosta bmw 1 sarja Uudet alkaen 27 000 euroa.

Kuitenkin Clicarsissa olet käytettävissä Mercedes a-luokka käytetty ja käytetty 18 790 eurosta, kunhan löytyy bmw 1 sarja Käytetty ja tilaisuus alkaen 14 000 euroa.

Oliko tästä viestistä apua?